Summering säsong 2021 - F2010/F11
2021-09-26 10:33

Igår före matchen hade vi årets sista minimöte/föräldramöte. Detta framkom:

Säsong 2021: Det har varit en mycket bra säsong. Tjejerna börjar bli en tight grupp där alla tränar och spelar för lagets skull, jätteroligt! Fokus på träning har varit sammanhållning och övningar som återkopplar spelet under match. Det har varit roligt att få tillbaka publiken och det märks att tjejerna uppskattar intresse från föräldrar och släktingar, uppmuntran är jätteviktigt! Vidare pratade vi om att det fungerar bra med supertext där kort viktig info meddelas. Påminner om att meddelanden som bara rör ledarna, ex frånvaroanmälan till träning, görs direkt till en av tränarna.

Säsong 2022: Nu tar vi ett uppehåll, eventuellt ända fram till februari/mars då vi brukar börja på konstgräs en gång i veckan. Det finns intresse från några spelare (som inte har flera andra vinteridrotter/fritidsaktiviteter) att under vintern träna inomhus en gång i veckan. Ledarna kollar upp möjligheten att isf träna med ett annat lag, så vi blir fler och får vettiga träningar kring det. Om det blir så kommer information komma på hemsidan längre fram i höst.

På tisdag avslutar vi säsongen med ett besök på Äventyrsgården i Källby. Avresa från Ågårdsvallen kl.17:15, tillbaka i stan ca 20-20:30. Vi behöver en förälder som hjälper till med skjuts!

Det kommer vara sammarbetsaktiviteter, kläder efter väder! Vi avslutar med att grilla hamburgare :)

Vi ledare vill tacka alla härliga spelare och engagerade föräldrar för en väldigt rolig säsong! Tjejerna är som sagt lagspelare allihop och har en bra inställning till träning och match. Ha en fin höst och vinter och så hoppas vi att vi ses till våren igen. Kanske kan vi locka till oss några nya spelare?

Hälsningar Catarina, Pawel, Ellinor och Johan

Start höstsäsongen F2010 - tis 10/8
2021-08-06 16:30

Hej!

På tisdag kör vi igång träning igen, kl.17:30-19:00, välkomna gamla som nya!! Kompisar till spelarna får gärna komma och prova på 😊

Höstens första match är borta mot Skövde lör 14 aug, kallelse kommer inom kort.

Vi ses på Ågårdsvallen,

hälsningar ledarna

F2010: Gästtränare, föräldramöte och publik
2021-06-02 11:14

Hej!

Här kommer lite samlad info inför närmaste veckan

• Tis 8/6: Träning 16:30-18:00 med gästtränare Conny Larsson
  • Tis 8/6: Föräldramöte kl.17:30 vid tjejernas träningsplan på Ågårdsvallen. En förälder per spelare är på plats!
    • Hör av dig om du har något vi ska ta upp under mötet.
  • Nya direktiv från och med idag: Publik tillåtet vid match, MAX 4 åskådare per spelare som håller minst 1 meters avstånd till sällskap man inte bor med.
  • Matchvärd: Inför söndagens match (6/6) behöver en förälder vara matchvärd. Det innebär:
    • Se till att domare och spelare har en bra matchmiljö
    • Delta i matchmöte 10 min före start med domare och ledare från båda lagen
    • Hör av dig till en av ledarna vid intresse!
  • Match hemma mot Skara på söndag kl.16. Svara på kallelsen. Ta med matchtröja senast till torsdagens träning.

Catarina, Ellinor, Johan och Pawel

Match borta mot Råda lör 15 maj
2021-05-14 10:17
  • Inför morgondagens match på Rådavallen mot Råda:
- Samling Rådavallen, kl.08:45.
- Matchstart kl.09:30
- Match slut ca kl.11:00.
- Ha med namnad vattenflaska, benskydd, fotbollsskor, svarta shorts och strumpor samt tofs till håret, örhängen ej tillåtet.  Kläder efter väder!!!
- Matchtröja delas ut på plats och ansvaras sedan för resten av säsongen.
- Ombyte och dusch hemma
- Fortsätt följa restriktionerna kring Covid-19 som exempelvis symtomfritt minst två dagar!
- Publikfritt.

Vi ses imorgon!
Ledarna
Seriematch hemma sönd 9/5 kl.13:00 mot Skövde
2021-05-01 12:35

Hej!

Pga ändrade restriktioner från VFF kan vi nu spela de två första matcherna enligt schema. För att få spela måste medlems- och spelaravgiften vara betald!

Samling Ågårdsvallen på söndag kl.12:15.

Kom ombytt: Svarta shorts, svarta strumpor, benskydd och fotbollsskor.

Matchtröja delas ut på plats och man kommer ansvara för den hela säsongen.

Medtag även vattenflaska, tofs och överdragskläder vid behov.

PUBLIKFRITT!!!

En förälder ska vara matchvärd, du som kan, hör av dig snarast! Vid uteblivet intresse går vi enligt spelarlista i bokstavsordning. :)

Viktigt att alla spelare prioriterar träning i veckan så att tjejerna kan spela ihop sig.

Viktigt också att man stannar hemma vid förkylningssymptom och smittskyddskarantän.

Kallelse till match kommer under helgen, svara snarast på den så vi vet att vi får ihop ett lag!

Ledarna

Start träning Ågårdsvallen
2021-04-14 19:20

Hej alla!

På tisdag (4/5) drar vi igång träning på Ågårdsvallen kl.17:30. Vi vill gärna minimera toabesöken under träning pga att det stör samt coronarestriktioner, så se till att tjejerna kommer ej toanödiga :)

Träning tis och tors 17:30-19:00. Kom ombytt och duscha hemma. Alla har egen vattenflaska.

Seriepremiären samt andra matchen är inställda av VFF pga coronaläget. Övriga matcher som är planerade under våren är:

Hemma mot Sil 23/5 kl.10

Borta mot STN 30/5 kl.11

Hemma mot Skara 6/6 kl.16

Borta mot Vinninga 13/6 kl.11

Borta mot Källby 17/6 kl.18

Information kring föräldramöte kommer i början på maj.

Vi påminner om att medlems- och träningsavgiften ska vara betald nu i slutet av april.

Vi har fått möjligheten att sälja sverigetröjor (inför EM) med personligt namntryck. Kontakta Ellinor vid intresse!

Känner du någon som är sugen på att spela fotboll med oss? Alla nya är varmt välkomna att komma till träning och prova på :)

Rabatthäftena som ska säljas kommer delas ut i samband med träning nästa vecka.

Vi hälsar Johan välkommen som ledare i gänget! Johan är pappa till Signe Andersson.

Vi ses!

Hälsningar Ledarna