Sista träningarna
2021-09-22 11:55

Då det skymmer lite på kvällskviten nu så avslutar vi träningarna runt 19.15 ungefär.

Så ni som hämtar upp era barn efter träning kan ju komma lite tidigare än halv åtta som vi annars kört till.

Inställd match i helgen
2021-09-16 19:46

HLEGENS MATCH INSTÄLLD !!!

P.g.a. covid bland spelare i Ulvåker har de tvingats ställa in helgens match.

Innebär att vi inte har någon match alls denna helg.

Föreningsdagar Intersport
2021-09-07 07:46

Hej på er!

Just nu har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för en

aktiv höst. När du handlar allt från fotbollsskor och hockeyklubbor till regnkläder, sneakers och sportmode på Intersport får både du

och vår föreningen bonus. För du har väl valt vår förening att stötta extra på ”Mina sidor”?

Med vänliga hälsningar Henrik och övriga här på Intersport i Lidköping

Träningstid måndag 6/9
2021-09-06 15:28

Idag måndag blir det enbart träning 18-19 så hämta upp er barn lite tidigare än vanligt.

Är det några föräldrar på plats under den timmer får man gärna hjälpa til ett hämta bollar m.m. då det är dåligt med ledare på plats.

Uppdaterad info kring Covid-19
2021-09-03 12:59

Inforamtion från föreningen kring nuvarande läge och Covid.

Information om Covid 19:

- Nu har skolorna börjat och därmed har även smittspårning i samband med Covid 19 kommit igång igen.

- Om ni har fått uppgift att ert barn ingår i smittspårning via skola, familj eller på annat sätt, stanna hemma från fotbollsträningen. Meddela oss ledare detta omgående så att vi har koll.

- Även om ert barn haft covid, även senaste 6 mån, men ingår i smittspårning ska det avstå fritidsaktiviteter.

- Följ det datum du har fått från skola eller smittskydd om när ditt barn får återgå till fritidsaktiviteter.

- Om ert barn testar positivt på Covid och varit på träning/match vid eventuellt smittotillfälle, måste vi veta detta så att vi kan ta ställning till smittspårning.

- Utöver detta så vet ni redan alla andra regler: såsom god handhygien, stanna hemma vid symptom, håll avstånd etc.
- Ni som inte kan spela matcher pga smittspårning/Covid behöver inte spela dem senare enligt VFF. Detta gäller i 5mot 5 och 7mot 7, men meddela Conny via mail för inställda matcher. Däremot ska 13 och 14 årslagen hitta ny matchtid och meddela Conny detta.

/ U-sektionen

Träning onsdag 18/8
2021-08-18 14:04

Ågårdsvallen är fortfarande avstängd även idag för träning p.g.a. allt regn.

Men vi har lyckats få en extra träningstid på konstgräset vid Framnäs istället.

Så för de som inte deltar i match idag gäller träning 17,00 - 18.15 nere på konstgräset bakom Framnäsbadet.

Så hoppas vi att så många som möjligt kan delta trots sen information.