2022-08-05 17:27

Då är det dags att dra igång träningarna igen nästa vecka.

Första veckan kör vi måndag och onsdag...som vanligt 18.00 till c:a 19.30.

Corner som vi skulle skulle spelat mot på söndag 14/8 har nyligen dragit sig ur vår serie inför hösten, vilket kastat om det lite.

Nu har vi ändå precis fått klart med en match mot Skara istället på samma tid och plats vilket blir bra.

10 st spelare är kallade till respektive match nästa söndag - svara gärna JA eller NEJ så fort ni kan, har ni inte svarat alls senast måndag kväll så går frågan vidare till nästa spelare på tur. Jag gissar att det är en del som fortfarande kan vara bortresta.

De som inte fått sina rabatthäften tilldelade sig kommer vi dela ut så fort vi kan på träningarna framöver.

Det kommer även bli lottförsäljning i höst.

Vi kommer ha en A-lagsmatch ytterligare den 27/8 där vi skall vara bollkallar och jobba i kiosk/entré. Är det någon som är extra sugen på att delta så meddela mig gärna i förväg på 0734-345513.

Hoppas ni får en bra avslutning på semester och sommarlov så syns vi i veckan som kommer.

Uppstart i höst
2022-07-28 11:23

Hej.

Även om det är en bit kvar av en del semestrar och av sommarlovet så närmar det sig ändå träningsstart.

Vecka 32 drar vi igång med träningarna igen (måndag 8/8 och onsdag 10/8 precis som tidigare...eventuellt kör vi även torsdag 11/8 men det är inte bestämt ännu - kallelser kommer - ni får gärna svara JA eller NEJ även träningskallelserna nu första veckan då en del säkert inte är hemma.

I höst ligger alla matcherna på helger (om inget ändras) vilket är bra då det blir lättare att få ihop med träningarna.

Första matcherna ligger redan 14/8.

Vet man redan nu att man är borta den 14/8 så får ni gärna meddela med ett sms på 0734345513 så behöver vi inte planera in semesterfirare till match.

Det kommer inte bli någon cup för oss alls i år - vi tittar på lite andra alternativ på aktivitet och informerar om det längre fram när vi fått ordning på detta.

Det jobbas bl.a. för en bussresa för att komma ner och titta på Elfsborg eller IFK Göteborg i Allsvenskan.

Ha en fortsatt fin sommar så syns vi om ett par veckor.

Sommaravslutning
2022-06-16 13:00

Här är lite info inför måndagens avslutning.

Alla är välkomna, både spelare och föräldrar och syskon.

Vi kommer åka bil och så många som möjligt behöver köra så att vi kan samåka lite, gissar att en del spelare behöver skjuts.

Vi ser ju gärna att så många familjemedlemmar som möjligt hänger med.

Samling 17.45 på Ågårdsvallen.

Avresa med bilar till Svalnäs sandstrand.

Där grillar vi korv, kör lite strandfotboll, bygger lite lite sandslott (fotbollsarenor), badar m.m.

Så ta med badkläder de som känner för att bada (och eventuellt något paraply om det är risk för några droppar regn).

Skulle det bli riktigt kasst väder så får vi justera planerna med kort varsel.

Inställd träning torsdag 16/6
2022-06-15 21:26

Om det var någon som inte uppfattade det på dagens träning så är morgondagens målvaktsträning inställd då vi fått lite problem att närvara på ledarsidan.

Vi siktar på fler rena målvaktsträningar framöver.

A-lagsmatch på fredag
2022-06-15 11:45

Följande gäller för de som anmält sig till fredagens A-lagsmatch mot Kumla.

Samling 18.15 utanför entrén till Framnäs IP (den mot bensinstationen).

En vuxen per spelare får hänga med och går in gratis till matchen.

Vi går in gemensamt, samlas där inne i (troligtvis  tältet), får lite gemensam information om dagens LFK-lag, om motståndarna, om matchen/taktik m.m.

Vi får förhoppningsvis titta igenom anlägningen med bl.a. A-lagets omklädningsrum också.

19.00 startar matchen...sen i paus samlas vi gemensamt igen och då får alla spelare en korv eller smörgås + något att dricka.

Och man stannar så länge man vill givetvis.

Rabatthäften
2022-06-15 09:52

Rabatthäften börjar delas ut nu - de som spelade igår fick med sig hem då.

Övriga delas ut under de tillfällen vi träffas nu det sista.

De som inte är hemma innan avslutning får ta dem vid uppstart i höst.

Se på bilden hur det skall betalas/swishas...vårt referensnummer är 017.

Jag lägger även ut denna bilden i sms-gruppen.