Tack för säsongen 2019!
2019-09-30 13:17
Vi ledare på fotbollsskolan vill tacka alla spelare och föräldrar för en härlig säsong 2019.

Vi drar igång igen på våren 2020, då med spelare födda 2013 och 2014.

Vi ses!

Derby!
2019-09-28 11:23
Imorn väntar livets första derby mot Råda!

Vi samlas 09.30 i omklädningsrum 3 och 4 i hockeyhallen.
Matchstart 10.00 och vi spelar 3x10 minuter. Sen väntar medaljutdelning samt korv m bröd och festis.

Varmt välkomna!

Säsongsavslutning!
2019-09-05 20:19
Säsongen börjar snart lida mot sitt slut. Vi har några härliga träningstillfällen kvar och vi kommer sedan avsluta höstsäsongen, söndagen den 29 september, med match mot Råda BK på ågårdsvallen mellan kl 10.00-11.30.

Vi kommer spela på samtliga 3 femmannaplaner för att tjejerna ska få så många spelminuter som möjligt. Och tjejerna kommer även att få testa känslan att spela i riktiga
LFK-matchkläder.

Efter matcherna vill vi ledare samla tjejerna en sista gång för medaljutdelning och tacka stort för säsongen 2019!
Höststart fotbollsskolan
2019-08-06 13:09
Ciao tutti!

Om en vecka, tisdagen den 13 augusti drar vi igång höstsäsongen i fotbollsskolan på ågårdsvallen. Samma tider som under våren, tisdagar 17-18.

Varmt välkomna alla spelare och föräldrar, nya som gamla!

Enkät PBM
2019-07-15 13:25
Till er som var med och städade på Power Big Meet
Föräldrainformation om Ågårdsvallen!
2019-05-15 09:54
 Nu har säsongen satt igång för fullt på Ågårdsvallen och det är en fröjd att se alla barn, ledare, föräldrar och släktingar vara på plats vid träningar och matcher. För en ökad trivsel så kommer vi från och med nästa vecka att erbjuda att man kan brygga kaffe/te i den klubblokal som man även kan besöka för att gå på toaletten och värma sig. Det kan vara trevligt att sitta ner och tjôta lite föräldrar sinsemellan medans träning eller match pågår. På lördagar och söndagar hänvisar vi såklart till kioskens öppettider och försäljning av kaffe med mera. Detta bygger på frivilliga bidrag genom att man tar med nåt paket kaffe nån gång eller bidrar ekonomiskt, anslag om detta sätts upp inom kort i klubblokalen. Välkommen in i värmen och gemenskapen.

Ledare har koden till klubblokalerna om det skulle vara låst. Viktigt för alla att tänka på om någon ledare mot förmodan skulle glömma det så: är man sist från Ågårdsvallen, kolla så att alla dörrar är stängda.

Att göra det lilla extra för föreningen:

Är man intresserad av att göra det lilla extra för föreningen utan att vara ledare så har LFK behov av att få in fler aktiva med olika roller. Kanske är du den vi söker, eller finns det en engagerad släkting, far eller morförälder eller ett äldre syskon?

Det mest akuta är att vi har behov av hjälp på Klassfotbollen nästa helg till att tillsammans med Klassfotbollsansvarig Anki ha koll på o stötta upp de som står i  kiosker, brygga kaffe med mera. Kontakta Anki för mer info.

Utöver det har LFK också behov av nya föräldraansvariga för hela Ungdomssektionen. Anki behöver lägga mer tid på Herrsektionens arbete på Framnäs. Finns intresse av att göra kioskscheman och på annat sätt bidra med administrativt stöd och stötta varje lags föräldraansvariga, så kontakta Anki för mer info. Man kan vara flera som gör jobbet tillsammans. Anki nås på tel: 073-0591465.

Ungdomssektionens arbetsgrupp som idag består av Theres Axén, Jenny Liwell, Lina Johansson, Catarina Larsed, Conny Larsson och Hans-Fredrik Johansson behöver fler aktörer. Intresserad? Du kan vara engagerad förälder eller ledare, spelar ingen roll. Kontakta Theres Axén 070-3712180.

Med önskan om en fin vår på Ågårdsvallen// Ungdomssektionen genom Theres Axén