Avslutningen 28/9
2021-09-28 20:40

Hej

Vi ledare tackar så mycket för denna säsongen och vi hoppas att alla kommer tillbaka till våren igen =)

Nästa säsong kommer vi träna 2 dagar i veckan samt spela serie matcher.

Mvh Ledarna

Inga planer spelbara - endast fika!
2021-09-28 12:16

Hej!

Pga mycket regn (igen!!) kan inte gräsplanerna beträdas ikväll. Vi får hoppa över match och stafetter mot föräldrarna, och sparar det till våren!

Vi avslutar säsongen med fika, antingen inne eller ute på Ågårdsvallen. Ledarna ordnar med fikat :)

Samma tid som vanligt: 17:15!!

Hälsningar Ledarna

En härlig fotbollskväll
2021-09-15 21:35

Hej på er alla.

Vilken kämpar insats av alla tjejerna igår på matchen.

Alla var glada, hejade från kanterna och även ett stort tack till alla föräldrar som kom och tittade.

Kommer att lägga in kort från matchen i bildgalleriet som man kan titta på.

/Ledarna

Dagens match mot Råda BK
2021-05-22 19:27

Hej på er.

Det var riktigt roligt att se barnen kämpa så bra och hejade fram sitt lag i från kanten.

Har lagt in lite foton från dagens match i bildgalleriet så ni kan se.

Tack alla som kom idag och trotsade det dåliga vädret.

Då syns vi på tisdags träningen.

/ledarna

Första träningen avklarad
2021-05-04 20:04

Hej

Det var fantastiskt roligt och se alla barnen som kom och tränade med oss idag. Hoppas alla tyckte det var lika kul som vi ledare tyckte.

Ett stort tack till Benny och Catarina för hjälpen med tjejerna.

Mvh Sylwester

Ledare sökes
2020-08-13 10:49
Hej alla föräldrar!

Vi hoppas att era barn har roligt i fotbollsskolan! Vi ledare uppfattar det så och vi tycker det är väldigt roligt att leda träningarna och matcherna. Men vi vet att vi behöver bli fler ledare.
I dagsläget är vi 6 ledare, 3 med döttrar födda -13 och 3 med döttrar födda -14. Framförallt behövs ledare för flickor födda -13 då de nästa år lämnar fotbollsskolan och blir ett eget lag. Men det kommer även behövas ledare till flickor födda -14.

Som ledare kan man välja om man vill vara med och planera och påverka träningsinnehållet eller om man vill hjälpa till att förbereda med koner, mål mm samt stötta och uppmuntra tjejerna.

Fundera om detta kan vara något för dig och prata med oss ledare ifall du har nån fundering eller om du redan är taggad på att joina ledartrojkan!

Med vänlig hälsning, ledarna