Föräldrar match
2021-06-16 18:44

Hej på er alla

Igår på träningen så pratade vi med barnen om en avslutning tisdagen den 29/6 och då kom frågan om en match mot föräldrarna.

Så vi ledare tar upp namn på vilka som kan ställa upp på matchen mot våra tjejer nästa träning 22/6.

Vi kommer att göra lite lekar och spela match.

Alla kommer få var sin match tröja på plats och även föräldrar :)

Skor är valfritt men kan vara bra med beskydd!

Mvh Ledarna

Dagens match mot Råda BK
2021-05-22 19:27

Hej på er.

Det var riktigt roligt att se barnen kämpa så bra och hejade fram sitt lag i från kanten.

Har lagt in lite foton från dagens match i bildgalleriet så ni kan se.

Tack alla som kom idag och trotsade det dåliga vädret.

Då syns vi på tisdags träningen.

/ledarna

Info inför matchen
2021-05-18 20:31

Hej på er alla fotbolls föräldrar.

Fantastisk rolig träning idag med barnen och hoppas dom uppskattar den lika mycket som vi ledare.

Inför matchen så vill vi påminna om att det endast är tillåtet 1 vuxen/barn som åskådare.

Tänk på spelarna ska bära svarta strumpor och shorts, matchtröjan kommer vi att dela ut före matchen.

Viktigt är att barnen har benskydd och att de inte har smycken tex halsband och örhängen, pga skaderisken.

Samling 09:00 på parkeringen vid Dina skylten vid Rådas konstgräsplan.

/Ledarna

Första träningen avklarad
2021-05-04 20:04

Hej

Det var fantastiskt roligt och se alla barnen som kom och tränade med oss idag. Hoppas alla tyckte det var lika kul som vi ledare tyckte.

Ett stort tack till Benny och Catarina för hjälpen med tjejerna.

Mvh Sylwester

Info om kommande säsong 2021
2021-03-10 20:34

Våren närmar sig med storm steg och så även fotbollsäsongen.

Här kommer lite info om kommande säsong.

Vi kommer att träna på tisdagar kl 17:15-18:15 på Ågårdsvallen med start den 4 Maj.

Just nu är det jag (Sylwester) och Andreas som kommer att träna era barn, vi har behov av fler tränare för det ska funka på alla träningar.

Hör av er gärna till oss om ni kan hjälpa till.

Sylwester 073-5084756 eller Andreas 070-2615824

Med vänliga hälsningar ledarna

Ledare sökes
2020-08-13 10:49
Hej alla föräldrar!

Vi hoppas att era barn har roligt i fotbollsskolan! Vi ledare uppfattar det så och vi tycker det är väldigt roligt att leda träningarna och matcherna. Men vi vet att vi behöver bli fler ledare.
I dagsläget är vi 6 ledare, 3 med döttrar födda -13 och 3 med döttrar födda -14. Framförallt behövs ledare för flickor födda -13 då de nästa år lämnar fotbollsskolan och blir ett eget lag. Men det kommer även behövas ledare till flickor födda -14.

Som ledare kan man välja om man vill vara med och planera och påverka träningsinnehållet eller om man vill hjälpa till att förbereda med koner, mål mm samt stötta och uppmuntra tjejerna.

Fundera om detta kan vara något för dig och prata med oss ledare ifall du har nån fundering eller om du redan är taggad på att joina ledartrojkan!

Med vänlig hälsning, ledarna