Info om kommande säsong 2021
2021-03-10 20:34

Våren närmar sig med storm steg och så även fotbollsäsongen.

Här kommer lite info om kommande säsong.

Vi kommer att träna på tisdagar kl 17:15-18:15 på Ågårdsvallen med start den 4 Maj.

Just nu är det jag (Sylwester) och Andreas som kommer att träna era barn, vi har behov av fler tränare för det ska funka på alla träningar.

Hör av er gärna till oss om ni kan hjälpa till.

Sylwester 073-5084756 eller Andreas 070-2615824

Med vänliga hälsningar ledarna

Ledare sökes
2020-08-13 10:49
Hej alla föräldrar!

Vi hoppas att era barn har roligt i fotbollsskolan! Vi ledare uppfattar det så och vi tycker det är väldigt roligt att leda träningarna och matcherna. Men vi vet att vi behöver bli fler ledare.
I dagsläget är vi 6 ledare, 3 med döttrar födda -13 och 3 med döttrar födda -14. Framförallt behövs ledare för flickor födda -13 då de nästa år lämnar fotbollsskolan och blir ett eget lag. Men det kommer även behövas ledare till flickor födda -14.

Som ledare kan man välja om man vill vara med och planera och påverka träningsinnehållet eller om man vill hjälpa till att förbereda med koner, mål mm samt stötta och uppmuntra tjejerna.

Fundera om detta kan vara något för dig och prata med oss ledare ifall du har nån fundering eller om du redan är taggad på att joina ledartrojkan!

Med vänlig hälsning, ledarna
Tack för vårsäsongen!
2020-06-17 22:18
Nu är vårsäsongen till ända och vi vill passa på att tacka alla föräldrar och framför allt alla glada lirare vi haft på träningarna och matchen mot Råda BK.

Vi tar nu sommarledigt och startar höstsäsongen den 11 augusti. Samma tid och plats!

Med vänlig hälsning, Ledarna
Ågårdsvallens öppnande - Viktiga förhållningsregler ang. Covid-19
2020-04-22 11:44

Välkommen till vårsäsongen på Ågårdsvallen som startar Måndagen den 27 april

Vi kommer att göra allt vi kan för att fortsätta låta alla barn och ungdomar kunna spela fotboll trots rådande situation avseende på Covid-19. Därmed anpassar vi vår verksamhet enligt nedan vilket gäller från och med 27 april och tills nya direktiv kommer:

• Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta alls utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande.
  • Har man varit hemma från skolan är man även hemma från fotbollsträningen.
  • Insjuknar man under träning eller match ska man gå hem direkt.
  • Ombyte sker hemma före och efter träning och
  • Vid match ska nytvättade matchställ användas. Matchställ ska alltså tvättas efter varje match. Inga matchtröjor tas med hem enskilt, samlas ihop av ledare eller annan vuxen som tvättar.
  • Dela inte vattenflaskor, munskydd och liknande som kan överföra saliv. Skriv namn på vattenflaskan
  • Toalett finns på Ågårdsvallen men hålls låst, öppnas av ledare.
  • På toaletten finns möjlighet till handtvätt och handsprit.
  • Samtliga rum såsom klubblokal och omklädningsrum hålls låsta.
  • Kiosken kommer att hållas stängd.

Publikfria träningar och matcher

Vi begränsar antalet personer i anslutning till vår verksamhet på Ågårdsvallen. LFK har beslutat att träna och spela matcher utan publik. Vi ber föräldrar att endast hämta och lämna i anslutning till Ågårdsvallen.

Utifrån barnens ålder så är det ändå viktigt att tillgodose tryggheten för de yngre barnen som kan behöva sin förälder på plats. Därav tillåts 1 vårdnadshavare/vuxen per spelare i 6-9 årslagen - både på träning och match.

Tänk på att det är barnen som är i fokus, även om du som förälder självklart vill se träningar och matcher. Trots intresse att se ditt barns träning och match, vill vi att samtliga gäster respekterar rådande riktlinjer och ger barnen fortsatt möjlighet att bedriva sin fotboll.

Med önskan om en fin vårsäsong i LFK.

//Ungdomssektionen

Tack för säsongen 2019!
2019-09-30 13:17
Vi ledare på fotbollsskolan vill tacka alla spelare och föräldrar för en härlig säsong 2019.

Vi drar igång igen på våren 2020, då med spelare födda 2013 och 2014.

Vi ses!

Med vänlig hälsning, ledarna
Träningsstart för flickor födda 2012/2013
2019-03-07 22:05
Varmt välkomna alla flickor födda 2012/2013 till fotbollsträning i Lidköpings FK!

Vi kommer börja inomhus tisdagen den 2 april i Stenportens gymnastiksal (den stora) kl 17.00.

Samma tid gäller utomhus, tisdagar kl 17.00-18.00, då på Ågårdsvallen.

Varmt välkomna till LFK!

Med vänlig hälsning, Ledarna