Lidköpings FK

Information P2013
2024-02-24 20:41

Hej,

Nu närmar sig försäsongen med stormsteg och vi kör igång måndag 4 mars ( om ditt barn har en vinteridrott så ska den prioriteras före) . Vi kommer köra måndagar 17.15-18.30 på konstgräset plan B tills dess att vi får gå på gräs någonstans april/maj.

Vi har fått träningstider måndagar och onsdagar och som det ser ut just nu kommer det bli 18.30-20.00, ev kommer vi börja något tidigare men det återkommer vi om ifall det blir aktuellt längre fram.

Boka redan nu upp Lördag 27 april, då kommer vi åka till Axvall och spela cup. Vi planerar även för ett träningsläger 16-17 augusti som lägg en ”Save the date” i kalendern redan nu.

Vi återkommer med datum för föräldramöte och mer information kring säsongen närmare seriestart.

Ledarna P2013 ⚽️

Säsongen 2024
2024-01-19 09:40

Hej,

Den 4 mars drar vi igång årets fotbollssäsong med träning på måndagar 17.30-18.30 på konstgräset på Ågårdsvallen och som vanligt så ber vi er som har barn som utövar någon vintersport att i första hand prioritera den.

Vi har påbörjat planeringen inför säsongen och behöver i början på februari anmäla hur många lag vi ska spela seriespel med, av den anledningen ber vi Er snarast att svara kallelsen "Fortsatt spel med LFK P2013 under 2024?". (Om ditt barn avser att fortsätta spela fotboll med oss under 2024 så svarar du KOMMER på denna kallelsen. Vet du redan nu att ditt barn inte kommer att fortsätta svarar du KOMMMER INTE.) Om ni är osäkra skriv det i kommentarsfältet.

Senast 31 januari behöver vi ert svar.

Hälsningar,

Ledarna

LFK Night 28 augusti
2023-08-08 07:40

Spelschema och gruppindelning hösten 2023
2023-08-04 10:20

Hej,

Nu är det snart äntligen dags för uppstart av höstsäsongen och i vanlig ordning har vi mixat om grupperna inför höstens matcher.

Under våren var det flera som inte svarade på kallelser och sedan dök upp till match men även de som inte meddelade när de fick sent förhinder, vilket vi har full förståelse för kan hända men det är viktigt att ni informerar oss. Har man inte svarat på en kallelse kommer vi i höst att utgå ifrån att ert barn inte kan vara med och kalla in extra spelare tidigare. 3 dagar före match är sista svarsdag på kallelsen.

Vi spelar mindre antalet matcher i höst och några grupper kommer därför att få spela en mindre match än andra och vi kommer därför försöka kalla in de spelarena i första hand.

Förfrågningar kommer via Supertext gruppen, om ni inte får meddelandena, lägg ett mail till anderssonelin1@outlook.com ,1 förälder/barn i smsgruppen( 2 om föräldrarna inte bor tillsammans).

Gruppindelningen och spelschema hittar ni under Dokument som vanligt.

Vi har ännu inte fått några uppgifter om ev. kiosktjänstgöring i höst men återkommer om så blir fallet.

Ses på fotbollsplanen!

Hälsningar,

Ledarna

Bemanning under klassfotbollen
2023-04-30 16:32

Hej! Nu finns schema för kioskbemanning den 6-7 maj samt för bemanning under klassfotbollen den 28 maj, uppladdat under Dokument. Observera att dokumentet är på tre sidor. Om man får förhinder och behöver byta/ändra tid ansvarar man för att byta med någon annan i laget.

Kiosken 6-7 maj
2023-04-30 16:24

Hej!

Här kommer schema för kioskbemanning den 6-7 maj. Observera att dokumentet som är på tre sidor, även finns uppladdat under dokument ihop med bemanningen under klassfotbollen.

Information om kioskrutiner kommer i veckan från ledarna.