Vi smygstartar fotbollssäsong 2021
2021-03-31 20:34

Nu börjar vi bli sugna på att lira fotboll igen och därför smyger vi igång fotbollssäsongen 2021 på Framnäs konstgräsplan söndagarna 11,18 och 25 april mellan 1630-1730 för de som är lika fotbollsugna som oss ledare.

Dock gäller samma restriktioner som i höstas och vi ber Er därför att följa dem. Vi fortsätter med samma upplägg som i höstas och delar barnen i mindre grupper för att inte ha för stora grupper samlade samtidigt.

Några viktiga punkter att tänka extra på är:

• Inga föräldrar följer med på träningen, utan man lämnar och hämtar sitt barn i nära anslutning till träningen.
  • Har ditt barn milda symptom, har varit sjuk eller har stannat hemma från skolan, så stannar vi även hemma från fotbollsträningen. (detta gäller självklart medföljande vuxen också)
  • Ingår man i smittspårning stannar man hemma från fotbollsträningen
  • Namna barnens vattenflaskor och se till att de har kläder efter väder på sig.

Tänk på att det är dagsformen för barnen som avgör, då det viktigaste är att vi har ROLIGT och gör vårt BÄSTA tillsammans på träningen.

Mer info kring när vi drar igång på riktigt kommer lite längre fram.

Vi ses söndag 11 april!

//Ledarna

P.S. För Er som vill beställa våra fina klubbkläder samarbetar vi med Intersport och där finns tröjor, shorts, vattenflaskor mm att köpa längst ner i butiken.

Ge bort sport i Jul och stötta samtidigt LFK!
2020-12-01 13:08

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.

Black Friday på Intersport!
2020-11-23 10:34

Black Friday på Intersport!

Den 23–29 november firar vår samarbetspartner Intersport Black Friday och ger minst 25% på allt* + massa grymma superklipp. Passa på att köpa allt från fotbollsskor och kängor till vinterjackor, träningskläder och prylarna för idrottssäsongen.

*Erbjudandet gäller 23–29 november på ord. pris. Gäller ej på presentkort,

elektronik, pulsklockor, cyklar/träningsmaskiner, el-scooter, Hövding,

Thule, golf, föreningskläder, beställningsvaror.

Ev.allergier inför avslutningen 21/9
2020-09-14 20:21
Hej!
På avslutningen kommer vi att ordna med enklare fika, om ditt barn har några allergier som vi behöver känna till, skicka ett mail till anderssonelin1@outlook.com senast onsdag 16 september.

Ledarna
Avslutning Fotbolllskolan måndag 21 sep.
2020-09-10 20:42
Hej,

Säsongen närmar sig sitt slut, måndag den 21 september har vi sista träningen för i år.
Vi kör tillsammans med en lite annorlunda träning som avslutas med fika till barnen.

Tänk på att covid-19 restriktionerna fortfarande gäller och en målsman per spelare gäller även under avslutningen.

Ledarna