Föräldrarmöte onsdag 11 maj kl 18
2022-05-05 19:36

Hej!

I samband med onsdagens träning hålls ett kort föräldramöte mellan 18.00 till ca 18.15. Vi önskar att 1 förälder per barn deltar då vi kommer dela information kring säsongen.

Matcher under våren
2022-04-26 19:09

Hej!

Nästa vecka kör vi igång på gräs äntligen och vi kommer framöver att träna måndagar och onsdagar 18.00-19.15 på Ågårdsvallens 5-manna planer (planerna som ligger mot tennishallen).

Vi har anmält 3 lag i seriespelet och har därför delat upp killarna i fyra olika lag, det innebär att ett lag står över varje spelhelg. Ni hittar lagindelningen samt spelschema för respektive lag under dokument här på lagsidan.

Separata kalleser kommer att gå ut inför varje match och vi ber att ni svarar på dessa så snart ni får dem så vi vet om vi behöver kalla fler spelare.

Saknas ert barn i listan nedan beror det på att ni inte är registerade än och listan uppdateras så snart ditt barn blivit registrerat.

Vi återkommer inom kort med tid för ett föräldramöte för mer information.

Ses på Ågårdsvallen!!

Hälsningar Ledarna

Säsongstart för fotbollen
2022-02-18 08:30

Hej,

Nu drar vi snart igång årets fotbollssäsong igen. Onsdagen den 30 mars 16:30-17:30 sparkar vi igång säsongen på den nya konstgräsplanen på Ågårdsvallen.

Vi håller på och planerar för hur många lag vi ska anmäla till seriespel i år, så vet ni redan med er nu att er son inte kommer fortsätta med fotbollen får ni gärna skicka iväg ett sms till 0733-441070 så underlättar det vår planering.

Ledarna P2013

Säsongsavslutning
2021-09-15 20:01

Hej!

Lördagen den 25 september kommer vi hålla avslutning för grabbarna genom att tillsammans gå och se LFK Dam ta emot Bollstanäs SK på hemmaplan i Elitettan ⚽️

Kallelse har gått ut separat och vi hoppas att så många som möjligt kan följa med och heja fram tjejerna till seger 😊

Nästa onsdag 22 september har vi säsongens sista träning och helgen 25-26 september spelar vi året sista seriematcher.

Tack för en fin säsong med roliga matcher och träningar, grabbarna har gjort jätteframsteg tillsammans och även om man inte alltid har hamnat i samma lag som närmaste kompisen så har de tagit hand om varandra.

Vi ses till helgen på Ågårdsvallen ⚽️😊

Information kring Covid-19
2021-09-03 17:24
Hej alla föräldrar i P2013,

Vi vill påminna alla om vad som gäller runt Covid 19 och smittspårning inom LFKs ungdomsfotboll och hoppas att vi alla kan hjälpas åt att efterleva detta:

Information om Covid 19:
- Nu har skolorna börjat och därmed har även smittspårning i samband med Covid 19 kommit igång igen.
- Om ni har fått uppgift att ert barn ingår i smittspårning via skola, familj eller på annat sätt, stanna hemma från fotbollsträningen. Meddela oss ledare detta omgående så att vi har koll. Detta gör ni lättast på 073-3441070 (Elin) eller 070-567 88 58 (Henrik)
- Även om ert barn haft covid, även senaste 6 mån, men ingår i smittspårning ska det avstå fritidsaktiviteter.
- Följ det datum du har fått från skola eller smittskydd om när ditt barn får återgå till fritidsaktiviteter.
- Om ert barn testar positivt på Covid och varit på träning/match vid eventuellt smittotillfälle, måste vi veta detta så att vi kan ta ställning till smittspårning.
- Utöver detta så vet ni redan alla andra regler: såsom god handhygien, stanna hemma vid symptom etc.

Ny träningstid P2013
2021-08-22 20:12

Hej!

Från och med onsdag 25 aug förlänger vi träningen med 15 min, det betyder att nya träningstiden är 17,15-18,30.

Vi ses på onsdag!

//Ledarna