Sista träningen för säsongen och matchkalleser
2021-06-10 17:43

Hej,

På onsdag är det dags för vårens sista träningen innan vi även tar sommarlov från fotbollen, grabbarna har utvecklats grymt sedan förra året och det är en riktig härlig gemenskap i laget.

Vi har match nu på söndag för samtliga lag och även helgen efter, matchkalleser till de matcherna kommer i början på nästa vecka.

För att underlätta vår planering är vi jätteglada om svarar antingen Ja eller Nej (direkt när ni vet att ni inte kan) på kallesen, samt att ni vid sena återbud meddelar någon av oss ledare via telefon eller mail. Kontakt uppgifter finns under fliken Kontakt på hemsida

//Ledarna

Info inför matcher söndag
2021-05-20 16:39

Hej,

för de spelare som spelar på söndag kommer här lite  information kring det praktiska.

Samling sker enligt kallelsen vid Ågårdsvallens klubbhus, vi samlas ombytta.

Klädsel:

• Svarta shorts
  • Svarta strumpor (ok med annan färg också)
  • Fotbollskor
  • Benskydd

Medtag egen namnad vattenflaska.

Pga corona tillåts endast chauffören följa med till bortamatcherna. Dvs inga mor och farföräldrar, släkt eller vänner. Om möjligt inga syskon.

Ledarna

Matcher våren 2021 P2013
2021-05-15 16:56

Hej,

Vi har anmält 4 lag för matchspel denna säsongen och under vårsäsongen ser lagindelningen ut enligt nedan, nya spelare meddelas under säsongen. Spel schema finns i kalender och här nedanför.

Inför varje match skickar vi ut en kallese via mail som ni måste svara på detta så vi vet att vi har lag till varje match och kan planera om.

Ett motståndarlag har draigt sig ur vilket innebär att lag Svartröd inte har sin premiär förrän den 30 maj.

Lag Svart:

Lag RÖDSVART möter Götene borta

Välkommen till vårsäsongen 2021 på Ågårdsvallen
2021-04-28 21:35

Onsdag den 5 maj kör vi igång fotbollssäsongen på riktigt. Vi tränar på onsdagar 17,15-18,15 på Ågårdsvallen. I år kommer vi hålla till på planerna borta vid tennishallen.

Tanken är att killarna kommer få börja spela matcher under säsongen men pga av rådande läge vet vi inte exakt när det drar i gång.

Med anledningen av det vill vi gärna veta om ert barn kommer fortsätta träna och ha kul med oss i P2013, får du detta utskick och ditt barn inte kommer fortsätta

maila till anderssonelin1@outlook.com så tar vi bort er från listan.

Vi påminner igen om att samma restriktioner gäller och vi ber Er därför att följa dem. Vi fortsätter med samma upplägg som i höstas och delar barnen i mindre grupper för att inte ha för stora grupper samlade samtidigt.

Några viktiga punkter att tänka extra på är:

• Inga föräldrar följer med på träningen, utan man lämnar och hämtar sitt barn i nära anslutning till träningen.
  • Har ditt barn milda symptom, har varit sjuk eller har stannat hemma från skolan, så stannar vi även hemma från fotbollsträningen. (detta gäller självklart medföljande vuxen också)
  • Ingår man i smittspårning stannar man hemma från fotbollsträningen
  • Namna barnens vattenflaskor och se till att de har kläder efter väder på sig.

Tänk på att det är dagsformen för barnen som avgör, då det viktigaste är att vi har ROLIGT och gör vårt BÄSTA tillsammans på träningen.

Vi ses på Ågårdsvallen på onsdag ⚽️

Ledarna

Vi smygstartar fotbollssäsong 2021
2021-03-31 20:34

Nu börjar vi bli sugna på att lira fotboll igen och därför smyger vi igång fotbollssäsongen 2021 på Framnäs konstgräsplan söndagarna 11,18 och 25 april mellan 1630-1730 för de som är lika fotbollsugna som oss ledare.

Dock gäller samma restriktioner som i höstas och vi ber Er därför att följa dem. Vi fortsätter med samma upplägg som i höstas och delar barnen i mindre grupper för att inte ha för stora grupper samlade samtidigt.

Några viktiga punkter att tänka extra på är:

• Ingår man i smittspårning stannar man hemma från fotbollsträningen
  • Namna barnens vattenflaskor och se till att de har kläder efter väder på sig.

Mer info kring när vi drar igång på riktigt kommer lite längre fram.

Vi ses söndag 11 april!

//Ledarna

P.S. För Er som vill beställa våra fina klubbkläder samarbetar vi med Intersport och där finns tröjor, shorts, vattenflaskor mm att köpa längst ner i butiken.

Ge bort sport i Jul och stötta samtidigt LFK!
2020-12-01 13:08

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.