Säsongsavslutning
2021-09-15 20:01

Hej!

Lördagen den 25 september kommer vi hålla avslutning för grabbarna genom att tillsammans gå och se LFK Dam ta emot Bollstanäs SK på hemmaplan i Elitettan ⚽️

Kallelse har gått ut separat och vi hoppas att så många som möjligt kan följa med och heja fram tjejerna till seger 😊

Nästa onsdag 22 september har vi säsongens sista träning och helgen 25-26 september spelar vi året sista seriematcher.

Tack för en fin säsong med roliga matcher och träningar, grabbarna har gjort jätteframsteg tillsammans och även om man inte alltid har hamnat i samma lag som närmaste kompisen så har de tagit hand om varandra.

Vi ses till helgen på Ågårdsvallen ⚽️😊

Information kring Covid-19
2021-09-03 17:24
Hej alla föräldrar i P2013,

Vi vill påminna alla om vad som gäller runt Covid 19 och smittspårning inom LFKs ungdomsfotboll och hoppas att vi alla kan hjälpas åt att efterleva detta:

Information om Covid 19:
- Nu har skolorna börjat och därmed har även smittspårning i samband med Covid 19 kommit igång igen.
- Om ni har fått uppgift att ert barn ingår i smittspårning via skola, familj eller på annat sätt, stanna hemma från fotbollsträningen. Meddela oss ledare detta omgående så att vi har koll. Detta gör ni lättast på 073-3441070 (Elin) eller 070-567 88 58 (Henrik)
- Även om ert barn haft covid, även senaste 6 mån, men ingår i smittspårning ska det avstå fritidsaktiviteter.
- Följ det datum du har fått från skola eller smittskydd om när ditt barn får återgå till fritidsaktiviteter.
- Om ert barn testar positivt på Covid och varit på träning/match vid eventuellt smittotillfälle, måste vi veta detta så att vi kan ta ställning till smittspårning.
- Utöver detta så vet ni redan alla andra regler: såsom god handhygien, stanna hemma vid symptom etc.

Ny träningstid P2013
2021-08-22 20:12

Hej!

Från och med onsdag 25 aug förlänger vi träningen med 15 min, det betyder att nya träningstiden är 17,15-18,30.

Vi ses på onsdag!

//Ledarna

INSTÄLLD TRÄNING ONS 18 aug!
2021-08-17 20:09

Pga regnet som fallit de senaste dagarna är onsdagens träning inställd.

Vi ses på lördag uppe på Rådavallen när det är matchdags igen ⚽️ (Glöm inte svara på kallelsen)

Höstsäsongsstart P2013
2021-08-06 15:59

Hej alla fotbollsugna barn och föräldrar!

På onsdag 11 augusti drar vi äntligen igång höstsäsongen. Första matchen spelar lag Svart söndag 15 augusti borta mot Örslösa.(Kallelse kommer så snart vi fått starttid) Preliminära matchdatum för augusti är  22 aug borta mot Råda och 28 aug hemma för alla lagen. Septembers matchdagar har vi tyvärr inte fått än men fyller på med dem så snart vi har dem.

Höstens laguppställningar ser ut enligt nedan:

Lag Svart:

Alfred H F

Vi ses på Ågårdsvallen!

Ledarna

Sista träningen för säsongen och matchkalleser
2021-06-10 17:43

Hej,

På onsdag är det dags för vårens sista träningen innan vi även tar sommarlov från fotbollen, grabbarna har utvecklats grymt sedan förra året och det är en riktig härlig gemenskap i laget.

Vi har match nu på söndag för samtliga lag och även helgen efter, matchkalleser till de matcherna kommer i början på nästa vecka.

För att underlätta vår planering är vi jätteglada om svarar antingen Ja eller Nej (direkt när ni vet att ni inte kan) på kallesen, samt att ni vid sena återbud meddelar någon av oss ledare via telefon eller mail. Kontakt uppgifter finns under fliken Kontakt på hemsida

//Ledarna