Ge bort sport i Jul och stötta samtidigt LFK!
2020-12-01 13:02

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.

Black Friday på Intersport!
2020-11-23 10:28

Black Friday på Intersport!

Den 23–29 november firar vår samarbetspartner Intersport Black Friday och ger minst 25% på allt* + massa grymma superklipp. Passa på att köpa allt från fotbollsskor och kängor till vinterjackor, träningskläder och prylarna för idrottssäsongen.

*Erbjudandet gäller 23–29 november på ord. pris. Gäller ej på presentkort,

elektronik, pulsklockor, cyklar/träningsmaskiner, el-scooter, Hövding,

Thule, golf, föreningskläder, beställningsvaror.

Föreningsdagar på Intersport v. 37!
2020-09-07 12:28
Exklusivt erbjudande till alla våra medlemmar!
Den 7–13 september önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva
föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får
du 25% rabatt på allt i butiken*.
Passa på att inhandla det senaste
sportmodet och allt för en ny härlig idrottssäsong.
Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den i din
smartphone i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden
FÖRENING25 på intersport.se.
Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!

*Erbjudandet gäller 7–13 september på ord.pris, dock ej på presentkort, hockey, bandy, elektronik, cyklar, träningsmaskiner, studsmattor, Hövding, Thule, golf, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.
Träningar och Matcher
2020-05-12 07:28
Vi kommer att träna fram till 16/6, sen tar vi sommaruppehåll. Ni kan titta i kalendern här på hemsidan så ser ni alla träningstillfällen. Där kommer vi lägga in även matcher när det blir aktuellt.

Vi håller på att få till lite matcher till tjejerna, då vi under rådande tid inte får ha poolspel som var tänkt. Vi hör av oss så fort datum är spikade för detta.

Och vänligen tänk på vid träning och match, att endast en vuxen får vara med, inga syskon, och håll avstånd. Vi minsta förkylningssymtom stannar vi hemma.

Kristihimelsfärdagen tränar vi 10-11 i stället för kvällen.

Och är det någon som inte är med i supertextgruppen säg gärna till så lägger vi till er.

Mvh alla ledarna
Startar upp på Ågårdsvallen!
2020-04-23 12:43
Hej alla barn och föräldrar!
Då Ågårdsvallen öppnar upp tidigare så börjar vi redan på tisdag med vår träning. Och så hoppar vi sista träning i Råda.

Så på tisdag tränar vi 17-18 på ågårdsvallen, vi hoppar torsdag den 30/4 denna vecka då det är valborg.

Vi kommer att ha träningsdagar och tider:
Tisdagar 17-18
Torsdagar 18-19

Vi efterlyser också fler ledare till laget, det är 35 tjejer som tränar och för en bättre kvalitet välkomnar vi gärna fler föräldrar som vill vara ledare.

Med vänlig hälsning alla ledarna