Nu startar vi säsongen
2021-03-07 14:14

Hej alla!

Då är det dags att starta upp säsongen. Under mars/april kommer vi träna en dag i veckan, lördagar kl 10:30-11:30 på de två planerna som finns vid Majåkerskolan (samma som förra året). Första träning på lördag 13/3.

Ingen träning på påsklovet.

Vi startar på gräs på Ågårdsvallen senast 3 maj. Troligen måndagar och onsdagar. Förhoppningen är starta veckan innan om gräsmattorna klarar det.

Övrig info:

Ni som inte gjort det tidigare, ladda ner sportadmin medlemsapp. Där har ni schema samt se till att ha på aviseringar så får ni alla nyheter från hemsidan där.

Vi ledare skriver ut på hemsidan om det är nåt viktigt. När en nyhet läggs ut får man ett mail om nyhet. Se till att ha en aktuell mailadress. Vi använder inga sms-grupper. Ta en personlig kontakt med oss ledare om det är nåt istället, ring eller sms:a.

Covid-restriktioner känner ni till vid detta laget: Minsta förkylningssymptom så stannar man hemma från träning. Barnen kommer ombytta och har med egen vattenflaska. Max en förälder eller anhörig på träningen, vill du lämna ditt barn går det utmärkt.

Vi har anmält 3 lag till 5-mannaseriespel. Vi vet inget om uppstart pga Covid-restriktioner.

Ska bli kul att träffa alla igen!

Avstämning inför säsongen 2021
2021-02-10 21:31
Hej!
Vi skickade ut en förfrågan för en stund sedan. Detta gäller en liten avstämning för att stämma av om ert barn vill fortsätta spela i LFK säsongen 2021. Vi behöver få lite koll för att anmäla rätt antal lag till seriespel, planbokningar mm.
Så, svara gärna på utskicket om ert barn vill fortsätta så underlättar det för oss.
Detaljer kring träningar etc återkommer vi till längre fram, men troligen kör vi igång i början på mars med en träning per vecka och när vi får gå på gräs (runt 1/5) så kör vi två träningar i veckan.
Har ni några frågor får ni gärna höra av er till Johan på 0703-922820.

/Ledarna
Ge bort sport i Jul och stötta samtidigt LFK!
2020-12-01 13:08

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.

Black Friday på Intersport!
2020-11-23 10:34

Black Friday på Intersport!

Den 23–29 november firar vår samarbetspartner Intersport Black Friday och ger minst 25% på allt* + massa grymma superklipp. Passa på att köpa allt från fotbollsskor och kängor till vinterjackor, träningskläder och prylarna för idrottssäsongen.

*Erbjudandet gäller 23–29 november på ord. pris. Gäller ej på presentkort,

elektronik, pulsklockor, cyklar/träningsmaskiner, el-scooter, Hövding,

Thule, golf, föreningskläder, beställningsvaror.

Tack för säsongen!
2020-10-04 19:06
Vi vill tacka för en fin säsong! Kul avslutning med barn som verkar ha haft kul idag. Nu tar vi uppehåll men sätter igång igen i februari/mars. Har ni några frågor eller feedback så är det bara att höra av sig till någon av ledarna (kontaktuppgifter finns under rubriken Truppen)