Ge bort sport i Jul och stötta samtidigt LFK!
2020-12-01 13:08

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.

Black Friday på Intersport!
2020-11-23 10:34

Black Friday på Intersport!

Den 23–29 november firar vår samarbetspartner Intersport Black Friday och ger minst 25% på allt* + massa grymma superklipp. Passa på att köpa allt från fotbollsskor och kängor till vinterjackor, träningskläder och prylarna för idrottssäsongen.

*Erbjudandet gäller 23–29 november på ord. pris. Gäller ej på presentkort,

elektronik, pulsklockor, cyklar/träningsmaskiner, el-scooter, Hövding,

Thule, golf, föreningskläder, beställningsvaror.

Tack för säsongen!
2020-10-04 19:06
Vi vill tacka för en fin säsong! Kul avslutning med barn som verkar ha haft kul idag. Nu tar vi uppehåll men sätter igång igen i februari/mars. Har ni några frågor eller feedback så är det bara att höra av sig till någon av ledarna (kontaktuppgifter finns under rubriken Truppen)

/Ledarna
Säsongsavslutning
2020-09-24 12:18
Föräldramöte/Minimöte
Tack till er som var med på mötet i måndags. Kul och bra att höra era tankar. Vi konstaterade att det varit en bra säsong trots ganska få matcher och att barnen haft kul. Information/kommunikationen funkar bra, så vi fortsätter så, att kommunicera genom utskick i ”Laget” och skicka kallelser.
På mötet kom upp att det ibland upplevs det att några barn kan säga taskiga och dumma saker till andra barn, detta ska vi såklart försöka förhindra, vi ledare pratar med barnen om detta på träning och ni föräldrar pratar med barnen utanför träning.

Träning måndag
På måndag så tränar vi mellan kl 17-18 (obs en timma tidigare) det är risk att det blir mörkt ute annars. Detta är säsongens sista träning.

Avslutning
Söndag 4/10 kl 14 så samlas vi på Bowlinghallen. Barnen får bowla ca en timma och sedan så äter vi hamburgare och dricka. Har ditt barn allergi eller liknande så skicka sms till 0703-922820. Avslutningen är klar ca 15:30. Vill ni får ni gärna lämna barnen. Separat kallelse kommer, svara på den senast fredag 2/10 så vi vet hur många som kommer.

Nya ledare
Tre föräldrar har anmält att de vill vara med som ledare nästa säsong, Jack, Samir och Serhats mamma. Jättekul och extra kul att det är kvinnor, mix av kvinnor och män som ledare är jättebra!!

Så till slut, tack för denna säsong, nu tar vi uppehåll till februari/mars, vi återkommer med tider mm.

/Ledarna