Bli medlem i Lidköpings FK

Inställd träning
2024-06-12 14:49

På grund av det kraftiga regnfallet så ställer vi in dagens träning.

Åka och kolla allsvensk match 11/8
2024-06-09 20:50

Vi åker och kollar på allsvensk match, Elfsborg mot GAIS söndag 11/8. En föreningsmatch med massa kul aktiviteter. Vi tar med oss lite enklare mat (pannkakor). Ta gärna med lite extra mat eller lite pengar att köpa något att äta då det blir en lång dag.

Troligen åker vi gemensam buss, men eventuellt kan det bli med bil. Avfärd från Ågårdsvallen klockan 11:30. Uppskattningsvis är vi hemma ca kl 20.

Det kommer eventuellt finnas platser kvar i bussen. Till de föräldrar som har varit med och ställt upp mycket med föräldraruppdrag erbjuds de platserna i första hand. Killarna i laget och ledarna åker gratis (vi tar pengar från lagkassan). Om det blir plats över för anhöriga så betalar de 200 kr, för resa och inträdet. Vi behöver boka buss och biljetter ganska snart, svara på kallelsen senast 18/6 och skriv i kommentaren i kallelsen om du och eventuellt fler anhöriga vill åka med.

Kalle kaviar cup lagindelning
2024-06-09 11:46

Här kommer lagen för Kalle kaviar cup.

Lag Röd:

Ledare: Brink och Kalle

Match mot Källby flyttad
2024-06-08 13:38

Matchen mot Källby som skulle spelas imorgon söndag flyttas till måndag. Samling Ågårdsvallen kl 17 för röd och blå grupp.

Har man inte möjlighet att vara med på måndag så skriv gärna i Whats up gruppen så får vi ta med några andra.

Information om avresa till Kalle Kaviar cup
2024-06-08 10:10

Nu finns information som bl.a. spelschema publicerat på Kalle Kaviar cups sida på Procup: Kalles Kaviar Cup (procup.se). Killarna och vi ledare har tillgång till "Kalle Line" (ingår i avgiften), så vi kan ta oss mellan Stennäsvallen i Bovallstrand och boendet på Hunnebostrands idrottshall.

På fredagskvällen är de disco för alla 12-åringar som är med under cupen (ingår i avgiften), kl. 19.00-22.00 i Hunnebostrand Folkets park.

Information om mat

Frukost, lunch och middag ingår i avgiften. Förutom första kvällen, så viktigt att alla har ätit när vi åker och att killarna har med t.ex. någon smörgås om de behöver något mer på kvällen när vi kommit fram. Ledare och spelare kommer att äta på Hunnebostrands skola de flesta måltider. Det finns kiosk med enklare mat, dricka, fika m.m. att köpa vid planerna, så bra om killarna har lite egna pengar att handla för om de vill köpa något. Betalning i kioskerna är med swish eller kontant.

Samling för avresa onsdagen 26 juni senast kl. 18:15 vid Ågårdsvallen

Vi tar oss dit och hem med bilar, så ni föräldrar kommer behöva köra - samåk gärna! Så åker vi samlat mot Hunnebostrands idrottshall. Glöm inte att alla ska ha ätit innan vi åker. Hemfärd blir under söndagen 30 juni, vi kommer med mer info innan dess.

Packlista:

• Luftmadrass/madrass (maxbredd 90cm)
  • Lakan att lägga under ev. luftmadrass (för att undvika att den går sönder och gnissel)
  • Sovsäck/täcke
  • Kudde
  • Toalettartiklar
  • Handduk
  • Underkläder
  • Strumpor
  • Kläder/ombyte
  • Jacka som tål regn, kläder efter väder
  • Badkläder
  • Mobiltelefon/laddare/ev. hörlurar
  • Pengar/swish
  • Träningskläder inkl. svarta shorts
  • Fotbollsstrumpor
  • Fotbollsskor
  • Vattenflaska
  • Mellanmål/lite godis är ok

Tänk på att det är flera dagar borta, så det är bra att ha med flera par fotbollsstrumpor m.m.

Vi ser fram emot en spännande och rolig cup tillsammans med killarna och er som kommer och hejar på plats!

Mvh ledarna