Säsongsavslutning på Lockörn
2019-09-19 20:44
Hej
På torsdag 26 september är det säsongsavslutning. Vi ses på Lockörn klockan 17.00 för att spela lite match föräldrar emot barn.
Vi avslutar med att barnen får barnen sina medaljer och sen grillar vi.
Det finns korv med bröd och festis till barnen. Föräldrar och syskon får jättegärna ta med sin egen grill eller annan pick-nick.

Samtidigt som barnen spelar tar vi ett kortare föräldramöte för att summera säsongen och berätta lite om nästa säsong.

Det är träning som vanligt 18.00 på tisdag på Ågårdsvallen.
Sen ses vi på Lockörn nästa torsdag!

Mvh,
Ledarna LFK P2011
Tema-träningen i torsdags 5/9
2019-09-06 18:59

Igår hade vi Conny Larsson från Västgöta fotbollsförbund hos oss för tema-träning ”driva boll”.

Han tyckte det gick bra och menade att det märks att vi tryckt på passningar. De var lite ställda när de nu uppmuntrades att driva

Föräldrarna bjöds in att stötta sina barn i en övning vilket vi nog ska försöka använda mer. Vid vissa övningar räcker vi inte till för att instruera, peppa och hålla grabbarna på rätt plats.

Prata gärna med era barn hemma om vikten av att vara en god lagkamrat och att lyssna på tränarna.

Trevlig helg och lycka till i poolspelen ni som lirar i helgen

//Ledarna

Höstsäsongen är igång
2019-08-28 20:42
Hej
Då var höstsäsongen äntligen igång efter ett långt sommaruppehåll.
Det andra poolspelet av tre blir nästa helg 7-8 september. Kallelser har precis gått ut och jag vill att ni svarar så fort ni har möjlighet.
Vi siktar alltid på att ha med 9 barn och så fort någon tackar nej går frågan vidare till de som står över samt nytillkomna grabbarna.

Igår på träningen klarade vi av det första mini-mötet. Frågan som diskuterades var bland annat "Vad motiverar ditt barn att idrotta". Vi kommer att försöka få till ett par möten till innan säsongen är slut. Ungdomssektionen i LFK jobbar för att sprida mötes-modellen bland alla lag och vi har fått positiv uppmärksamhet långt utanför klubben för detta.

Torsdag 26 september kör vi säsongsavslutning på Lockörn med träning, grillning och medaljutdelning. Kallelse kommer lite längre fram men räkna med samma tid som träningen (16.45).

//Ledarna
Återstart efter sommaruppehåll
2019-08-06 11:58

Hej

Tisdagen 20 augusti drar vi igång träningarna igen (det blir alltså ingen träning torsdag 15 augusti som tidigare informerats).

LFK tackar föräldrarna som ställde upp på städningen vid PBM.

Höstens träningar

Vi tränar fortsatt på Ågårdsvallen tisdagar 18.00-19.15 och torsdagar 16.45-18.00. Avslutningen sker i slutet av september.

Benskydd är ett krav vid både träning och match. Vi påminner föräldrar om att gärna vara närvarande vid träningarna. Tekniktips och taktik sköter tränarna. Dock förväntas man som förälder stötta om ens barn är inblandat i någon konflikt eller på annat sätt beter sig olämpligt. Tränarna har det tufft ändå och tänk på att samtliga i tränarstyrkan är på plats ideellt. För att behålla både barnen och våra engagerade tränare behöver vi som föräldrar stötta så mycket vi kan.

Höstens poolspel

Vi har ju två lag (Röd och Vit) i spel. Helgerna 24-25 aug, 7-8 sep samt 21-21 sep är spel planerat för båda lagen.

Separata kallelser kommer som tidigare och det är viktigt att ni svarar på dem så snart ni kan.

I SMS-gruppen vi har lägger vi ut en påminnelse kvällen innan spelen som vanligt.

//Ledarna för LFK P2011

Enkät PBM
2019-07-15 12:47
Till er som var med och städade på Power Big Meet:
Sommaravslutning
2019-06-12 20:15
Torsdag 20 juni är sista träningen innan sommaruppehållet.
Men redan på tisdag 18 juni kör vi lite avslutningsfest. Vi ses klockan 18.00 som vanligt på Ågårdsvallen. Först spelar vi vuxna mot barn för att sen tända grillarna.
Vi tränare tar med grillar och bjuder på korv med bröd och dricka till barnen (kycklingkorv finns som alternativ).
Vuxna och syskon får gärna ta med egen grill eller fika.
Vi räknar med att träningen är slut ca 19.00.

Vi startar höstsäsongen med träning torsdag 15 augusti och fortsätter augusti-september med samma träningstider som under våren.

//Ledarna LFK P2011