Föräldramöte via Länk tisdagen 11 Maj
2021-05-08 17:58

Hej Sänder en Länk till er föräldrar som ni kan logga in på Tisdag 11 Maj kl 19:00. för P2011

Logga gärna in 10minuter  innan så vi kan komma igång kl 19:00.

// Tränarna

Hej alla barn och vårdnadshavare för P2011!
2021-04-28 14:52

Det har skett lite förändringar i tränartruppen för laget. Andreas och Henrik har lämnat tränaruppdraget av olika personliga skäl. Detta innebär att vi är 3 tränare kvar. Veronica, Daniel och Jörgen. Vi ser gärna att ytterligare någon/några ansluter. Särskilt någon som skulle vilja sköta de administrativa delarna med anmälningar, laguppställningar m.m. Om någon är intresserad av tränarrollen så vore det väldigt bra också.

Tisdagen 11 maj så blir det föräldramöte. Det blir digitalt via Zoom och länken kommer läggas ut på Supertext en stund innan mötet. Vi hoppas på ett stort antal deltagare och bra diskussioner!

På grund av att vi bara är 3 tränare nu så har vi valt att bara anmäla 1 lag till seriespel, istället för 2. Detta för att vi ska ha möjlighet att kunna klara av det rent logistiskt.

Seriespelet var menat att starta den 8 maj med match mot Råda på bortaplan men har blivit inställt. Idag, den 26 april kom nya förhållningsregler och de innebär att seriespelet blir framskjutet till, i alla fall, 17 maj. Vi återkommer i frågan.

Tillsammans med träningsavgift och medlemsavgift så är det pålagt en kostnad för LFK-häftet. Vi ska sälja 4 häften per spelare så det innebär att den totala kostnaden ni får lägga ut för häftena är 600 kr. Ni betalar in detta tillsammans med övriga avgifter. Tycker ni att det blir mycket pengar på en gång så kontaktar ni kansliet för att lägga upp en plan.

Vi kommer hämta häftena från kansliet och dela ut på träningen på fredag. När ni fått häftena är det bara att börja sälja dem och ni behåller då pengarna eftersom ni betalat dem i förväg.

På fredag är det som sagt träning som vanligt för de barn som vill trots att det är Valborgsmässoafton!

Vi kommer spela match 7 mot 7 nu och det innebär nya regler som vi har börjat gå igenom med barnen.

Den 3 maj börjar träningen på Ågårdsvallen igen. Vi har träning där på måndagar och torsdagar kl 17:30 – 19 båda dagarna. Det kommer vara 2 olika planer vi använder oss av. Vi har fortfarande inte tillgång till omklädningsrum utan barnen ska komma ombytta och klara till träningen.

Vi ses på Rådavallen på fredag eller via Zoom tisdagen den 11 maj.

//Tränarna

Utomhusträning med start V8
2021-02-15 21:20

Fredag 26:e februari startar vi fotbollssäsongen 2021 för LFKs P2011. Träningen är frivillig och riktar sig i första hand de som inte har någon vinteridrott.

Vi kommer att träna fredagar 16.30-17.30 på DINA-planen i Råda. Det är konstgräsplanen som ligger precis bredvid parkeringen på nedre delen av anläggningen.

Kom ihåg benskydd och kläder efter väder.

Kommunens restriktioner innebär bland annat att man kommer ombytta och inte får använda några omklädningsrum.

Vid sjukdomssymptom, även milda, avstår man träning.

Vi ses

//Andreas, Veronica, Daniel, Jörgen

I väntan på säsong 2021...
2021-01-17 20:07
Hej
Vi har som ambition att starta fotbollssäsongen på något sätt under andra halvan av februari. Om det blir på fotbollsplan (troligen då konstgräs) eller någon annan gemensam aktivitet återstår att se.
Det beror främst på hur de nya restriktionerna från 25 januari och framåt ser ut.

Vi hoppas kunna återkomma inom ett par veckor. Men redan nu ska vi anmäla antal lag till seriespel (ett eller två) och behöver veta vilka som avser fortsätta spela denna säsong. Vi kommer återkommer om det i vår SMS-grupp.

//Ledarna

Ge bort sport i Jul och stötta samtidigt LFK!
2020-12-01 13:07

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.