I väntan på säsong 2021...
2021-01-17 20:07
Hej
Vi har som ambition att starta fotbollssäsongen på något sätt under andra halvan av februari. Om det blir på fotbollsplan (troligen då konstgräs) eller någon annan gemensam aktivitet återstår att se.
Det beror främst på hur de nya restriktionerna från 25 januari och framåt ser ut.

Vi hoppas kunna återkomma inom ett par veckor. Men redan nu ska vi anmäla antal lag till seriespel (ett eller två) och behöver veta vilka som avser fortsätta spela denna säsong. Vi kommer återkommer om det i vår SMS-grupp.

//Ledarna

Ge bort sport i Jul och stötta samtidigt LFK!
2020-12-01 13:07

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.

Black Friday på Intersport!
2020-11-23 10:33

Black Friday på Intersport!

Den 23–29 november firar vår samarbetspartner Intersport Black Friday och ger minst 25% på allt* + massa grymma superklipp. Passa på att köpa allt från fotbollsskor och kängor till vinterjackor, träningskläder och prylarna för idrottssäsongen.

*Erbjudandet gäller 23–29 november på ord. pris. Gäller ej på presentkort,

elektronik, pulsklockor, cyklar/träningsmaskiner, el-scooter, Hövding,

Thule, golf, föreningskläder, beställningsvaror.

Säsongsavslutning
2020-09-27 20:38
På tisdag 29/9 är det sista träningen för säsongen. Vi leker, kör match, delar ut medaljer och bjuder på korv med bröd till pojkarna i laget.

Med tanke på rådande situation så får en vårdnadshavare per barn närvara.

Vi ses kl 18.00 som vanligt på tisdagar.
//Ledarna
Matcher på lördag och vårdnadshavares närvaro
2020-09-09 21:22
På lördag 12/9 är det matcher emot Råda igen. Se kallelser och svara ni som inte gjort det.

Vi måste tyvärr backa från det vi sade på föräldramötet om att ni inte längre behövs. De senaste träningarna har varit väldigt ofokuserade från barnens sida och vi ledare känner att vi skäller för mycket och kan inte lägga energin där det behövs - att leda och peppa era barn i deras fotbollsträning. De lyssnar helt enkelt inte på oss ledare. Speciellt när det inte spelas match, då är väldigt få intresserade av att vara med. Killarna är 9 år nu och vi förväntar oss en lite bättre vilja att träna om man ska vara med i ett fotbollslag.

Så från imorgon och säsongen ut ska en förälder eller anhörig till varje spelare vara med på plats!
Stå vid sidan och TITTA PÅ hur ert barn tränar. Ger de gärnet och fokuserar? Bra! Då har ni fått se hur er son har kul och lirar fotboll. För det kan de alla när de vill! De själva älskar att bli sedda och behöver blir det. Ni kommer kunna uppmuntra och återkoppla efter träningen på ett helt annat sätt.
Om de inte är närvarande, inte följer oss ledare eller rent av bråkar - kliv in och var med! Håll er nära ert barn och stötta honom i hans träning en stund tills det funkar bättre. Ni får jättegärna stå med nära när vi har små samlingar. Det skapar bara trygghet med mycket vuxna.

Vi är nu fyra ledare (Henrik har slutat) som alla har en arbetsvardag att tänka på och hemmavarande syskon. Dessutom är vi tyvärr också förkylda ibland och några gånger har vi varit nära att få ställa in en träning. Men vi hoppas att vi lyckas hänga i nu de sista veckorna och slipper ställa in i sista stund.

Vi ses imorgon!