Enkät PBM
2019-07-15 13:27
Till er som var med och städade på Power Big Meet:
Föräldrainformation om Ågårdsvallen!
2019-05-15 09:53
 Nu har säsongen satt igång för fullt på Ågårdsvallen och det är en fröjd att se alla barn, ledare, föräldrar och släktingar vara på plats vid träningar och matcher. För en ökad trivsel så kommer vi från och med nästa vecka att erbjuda att man kan brygga kaffe/te i den klubblokal som man även kan besöka för att gå på toaletten och värma sig. Det kan vara trevligt att sitta ner och tjôta lite föräldrar sinsemellan medans träning eller match pågår. På lördagar och söndagar hänvisar vi såklart till kioskens öppettider och försäljning av kaffe med mera. Detta bygger på frivilliga bidrag genom att man tar med nåt paket kaffe nån gång eller bidrar ekonomiskt, anslag om detta sätts upp inom kort i klubblokalen. Välkommen in i värmen och gemenskapen.

Ledare har koden till klubblokalerna om det skulle vara låst. Viktigt för alla att tänka på om någon ledare mot förmodan skulle glömma det så: är man sist från Ågårdsvallen, kolla så att alla dörrar är stängda.

Att göra det lilla extra för föreningen:

Är man intresserad av att göra det lilla extra för föreningen utan att vara ledare så har LFK behov av att få in fler aktiva med olika roller. Kanske är du den vi söker, eller finns det en engagerad släkting, far eller morförälder eller ett äldre syskon?

Det mest akuta är att vi har behov av hjälp på Klassfotbollen nästa helg till att tillsammans med Klassfotbollsansvarig Anki ha koll på o stötta upp de som står i  kiosker, brygga kaffe med mera. Kontakta Anki för mer info.

Utöver det har LFK också behov av nya föräldraansvariga för hela Ungdomssektionen. Anki behöver lägga mer tid på Herrsektionens arbete på Framnäs. Finns intresse av att göra kioskscheman och på annat sätt bidra med administrativt stöd och stötta varje lags föräldraansvariga, så kontakta Anki för mer info. Man kan vara flera som gör jobbet tillsammans. Anki nås på tel: 073-0591465.

Ungdomssektionens arbetsgrupp som idag består av Theres Axén, Jenny Liwell, Lina Johansson, Catarina Larsed, Conny Larsson och Hans-Fredrik Johansson behöver fler aktörer. Intresserad? Du kan vara engagerad förälder eller ledare, spelar ingen roll. Kontakta Theres Axén 070-3712180.

Med önskan om en fin vår på Ågårdsvallen// Ungdomssektionen genom Theres Axén
Stenportsskolans gympasal
2019-03-06 19:17
Missade att skriva att träningen är i Stenportsskolans gympasal.

/Karin
Träning inomhus
2019-03-06 19:05
Vi drar nu igång inomhusträning på söndagar      kl 10-11,30 för alla tjejer som är födda 2011.

Tänk på att ta med benskydd, innerskor och vattenflaska!

Självklart går vinteridrotten fortfarande före, men dom som vill och kan är hjärtligt välkomna på söndag.

Karin
Avslutning Fotbollsskola Flickor 2011 / 2012
2018-09-18 22:35
Hejsan!!

Nästa vecka (Tisdag 25/9 kl 17:00-18:00) är det sista träningen för säsongen, tiden går fort när man har roligt.

Det kommer bli mycket fokus på lek o skoj, tjejerna har pratat mycket om "föräldramatchen" så ni föräldrar får gärna komma ombytta så tränar/leker/spelar  vi ihop med era barn.

Efteråt så får alla tjejer var sin medalj och LFK bjuder tjejerna på fika. Ni får gärna ta med en fikakorg till övriga i familjen så fikar vi gemensamt i klubblokalen.

Ni som har en dotter född 2011 får gärna fundera lite på om ni kan tänka er att vara med som ledare nästa år, då blir dom ett "eget" F8-lag och kommer ej vara med i fotbollsskolan längre. Som det är nu så är det bara 1 ledare som följer med detta tjejgäng, det är Karin Ingemarsson (Sagas Mamma) Jag (Richard) blir kvar i fotbollsskolan och även Peter då hans dotter är född 2012. Ni måste inte bestämma er till på Tisdag, men fundera på det då varje ledare är viktig för att tjejerna ska få så bra o rolig fotbollsträning som möjligt.
Har ni några frågor runt ledarskapet så är det bara att ni hör av er till mig på:

0703-771350 alt. rydbergrichard@gmail.com

vh Ledarna genom Richard Rydberg
Samling Framnäs lördag o söndag!
2018-09-13 18:34

På lördag och söndag är det gratis inträde på damernas och herrarnas matcher!

Så det är läge att ta hela laget, hela släkten, alla kompisar, klasskamrater, kollegor, bekantas bekanta och deras husdjur till Framnäs!! :-)

Till helgen är vi alla tillsammans i den stora LFK-familjen.

Välkomna!