F2010: Gästtränare, föräldramöte och publik
2021-06-02 11:14

Hej!

Här kommer lite samlad info inför närmaste veckan

• Tis 8/6: Träning 16:30-18:00 med gästtränare Conny Larsson
  • Tis 8/6: Föräldramöte kl.17:30 vid tjejernas träningsplan på Ågårdsvallen. En förälder per spelare är på plats!
    • Hör av dig om du har något vi ska ta upp under mötet.
  • Nya direktiv från och med idag: Publik tillåtet vid match, MAX 4 åskådare per spelare som håller minst 1 meters avstånd till sällskap man inte bor med.
  • Matchvärd: Inför söndagens match (6/6) behöver en förälder vara matchvärd. Det innebär:
    • Se till att domare och spelare har en bra matchmiljö
    • Delta i matchmöte 10 min före start med domare och ledare från båda lagen
    • Hör av dig till en av ledarna vid intresse!
  • Match hemma mot Skara på söndag kl.16. Svara på kallelsen. Ta med matchtröja senast till torsdagens träning.

Catarina, Ellinor, Johan och Pawel

Match borta mot Råda lör 15 maj
2021-05-14 10:17
  • Inför morgondagens match på Rådavallen mot Råda:
- Samling Rådavallen, kl.08:45.
- Matchstart kl.09:30
- Match slut ca kl.11:00.
- Ha med namnad vattenflaska, benskydd, fotbollsskor, svarta shorts och strumpor samt tofs till håret, örhängen ej tillåtet.  Kläder efter väder!!!
- Matchtröja delas ut på plats och ansvaras sedan för resten av säsongen.
- Ombyte och dusch hemma
- Fortsätt följa restriktionerna kring Covid-19 som exempelvis symtomfritt minst två dagar!
- Publikfritt.

Vi ses imorgon!
Ledarna
Seriematch hemma sönd 9/5 kl.13:00 mot Skövde
2021-05-01 12:35

Hej!

Pga ändrade restriktioner från VFF kan vi nu spela de två första matcherna enligt schema. För att få spela måste medlems- och spelaravgiften vara betald!

Samling Ågårdsvallen på söndag kl.12:15.

Kom ombytt: Svarta shorts, svarta strumpor, benskydd och fotbollsskor.

Matchtröja delas ut på plats och man kommer ansvara för den hela säsongen.

Medtag även vattenflaska, tofs och överdragskläder vid behov.

PUBLIKFRITT!!!

En förälder ska vara matchvärd, du som kan, hör av dig snarast! Vid uteblivet intresse går vi enligt spelarlista i bokstavsordning. :)

Viktigt att alla spelare prioriterar träning i veckan så att tjejerna kan spela ihop sig.

Viktigt också att man stannar hemma vid förkylningssymptom och smittskyddskarantän.

Kallelse till match kommer under helgen, svara snarast på den så vi vet att vi får ihop ett lag!

Ledarna

Start träning Ågårdsvallen
2021-04-14 19:20

Hej alla!

På tisdag (4/5) drar vi igång träning på Ågårdsvallen kl.17:30. Vi vill gärna minimera toabesöken under träning pga att det stör samt coronarestriktioner, så se till att tjejerna kommer ej toanödiga :)

Träning tis och tors 17:30-19:00. Kom ombytt och duscha hemma. Alla har egen vattenflaska.

Seriepremiären samt andra matchen är inställda av VFF pga coronaläget. Övriga matcher som är planerade under våren är:

Hemma mot Sil 23/5 kl.10

Borta mot STN 30/5 kl.11

Hemma mot Skara 6/6 kl.16

Borta mot Vinninga 13/6 kl.11

Borta mot Källby 17/6 kl.18

Information kring föräldramöte kommer i början på maj.

Vi påminner om att medlems- och träningsavgiften ska vara betald nu i slutet av april.

Vi har fått möjligheten att sälja sverigetröjor (inför EM) med personligt namntryck. Kontakta Ellinor vid intresse!

Känner du någon som är sugen på att spela fotboll med oss? Alla nya är varmt välkomna att komma till träning och prova på :)

Rabatthäftena som ska säljas kommer delas ut i samband med träning nästa vecka.

Vi hälsar Johan välkommen som ledare i gänget! Johan är pappa till Signe Andersson.

Vi ses!

Hälsningar Ledarna

Premiär träning säsong 2021 - 9/3
2021-03-07 14:46

På tisdag drar vi igång med utomhusträningen.

VAR? DINA-planen på Rådavallen.

NÄR? kl.16:30-17:30

Att tänka på:

• Väder efter kläder och lager på lager, kom ihåg mössa och vantar
  • Vattenflaska - vi delar inte
  • Ombytt och klar, dusch hemma
  • Fotbollsskor och benskydd
  • Du som meddelat tidigare att du kan vara med under försäsongen, lämna återbud vid förhinder. Så att vi ledare vet i förväg ungefär hur många vi blir.

Vi ses!

Uppdaterad info: Säsong 2021 - F2010 blir F11
2021-01-24 19:00

Hej alla föräldrar till spelare födda 2010!

Nu börjar vi ledare planera inför kommande säsong. Här kommer viktig information:
  • Två ledare har slutat och en är tveksam till att fortsätta - vi behöver därför bli fler! Intresserad? Hör av dig till Catarina eller Ellinor redan nu!
  • Som ledare är det en fördel och givande att genomföra Tränarutbildning C, den kommer under våren genomföras digitalt vid tre tillfällen med start 27/2. Om du vill vara ledare under året och inte gått den rekommenderas det starkt. Sista anmälningsdag är 10/2, hör av dig till Catarina för info.
  • Vi har fått tilldelat konstgrästid på DINA konstgräs (Rådavallen) från v.10 tisdagar kl.16:30-17:30. Vi behöver veta hur många spelare (och ledare!) som har möjlighet att vara med. Hör av dig till Catarina eller Ellinor snarast med svar!
  • Vi planerar att anmäla ett lag till seriespel och behöver veta redan nu ungefär hur många spelare vi blir till våren (start träning på Ågårdsvallen från i början på maj som vanligt, dag och tid ej klart än). Meddela Catarina eller Ellinor om din dotter planerar att fortsätta eller inte.
  • Medlemsavgiften höjs med 100kr till 500kr.
  • Försäljning i år kommer troligtvis vara rabatthäften.
  • Enligt direktiv från Svenska Fotbollsförbundet och VFF kommer vi varje hemmamatch ha en Matchvärd, en förälder i vårt lag som ska bidra till en positiv miljö på och omkring fotbollsplanen. Det handlar om att stötta domarna samt spelare/ledare före, under och efter match. Mer info om det kommer när säsongen börjar.

Så hör av dig snarast till en av ledarna ang konstgrästräning, intresse av att vara ledare samt fortsatt medverkan i laget under året:
Catarina: 0702-800905, catarina.larsed@hotmail.se
Ellinor: 0703-619317