Cup helgen v.24
2022-05-27 14:07

Hej!

Vi har fått spelschemat för gruppspelet på lördagen 18 juni. Det blir på förmiddagen i Tidan, så räkna med avresa ca 06:30. Första matchen 08:30.

Till söndagen lottas man om i en ny tre eller fyrlagsgrupp (även matcherna under söndagen spelas under en koncentrerad tid) utefter hur det gått under lördagens spel. Det gruppspelet blir troligtvis antingen i Tidan eller i Ulvåker.
Återkommer längre fram med mer detaljerad planering.

Hälsningar Ledarna

F2010 Ideellt arbete säsongen 2022
2022-05-23 16:36
F2010 Ideellt arbete säsongen 2022

Söndag 8 maj 16:00: Hemmamatch.
Kiosktjänst: En förälder till Ella Matchvärd: En förälder till Signe A

Tisdag 24 maj 18:00: Hemmamatch.
Kiosktjänst: En förälder till Mie Matchvärd: En förälder till Joline

Fredag 27 maj:
Alla tjejer är bollkallar på Framnäs vid damernas match kl.19:00. Samling 18:00 på Framnäs IP!
En förälder till Ella, Hilda, Juni och Signe W är med som funktionär och bemannar kiosk/entré.

Lördag 28 maj:
Funktionärsarbete i samband med klassfotbollen kl 14:45-17:00, grilla hamburgare.
En förälder till Mie, Signe A, Tea, Hilda och Juni.
Klassfotbollen ledare: Matchvärdar.

Söndag 12 juni 13:00: Hemmamatch.
Kiosktjänst: En förälder till Joline Matchvärd: En förälder till Jana

……………………Sommaruppehåll……………………………………………………………

Söndag 14 augusti 13:00: Hemmamatch.
Kiosktjänst: En förälder till Signe W Matchvärd: En förälder till Tea

Söndag 28 augusti 10:00: Hemmamatch.
Kiosktjänst: En förälder till Signe A Matchvärd: En förälder till Ella

Söndag 11 september 10:00: Hemmamatch.
Kiosktjänst: En förälder till Jana Matchvärd: En förälder till Mie

OM man som förälder inte kan dessa tider går det bra att byta med annan förälder, detta löser man på egen hand men meddelar Catarina/föräldaransvarig om bytet. Det går bra att en spelares båda föräldrar är med till exempel.

Rapport från föräldramötet - F12
2022-05-12 20:39

Hej,

Nu finns presentationen från föräldramötet under Dokument

Det som kom upp under mötet var att vi fortsätter kommunicera främst via supertext-gruppen.

• Meddela i god tid vid sjukdom att man missar träningen. I övrigt ses vi på träningarna! Den som har annan aktivitet en av träningsdagarna meddelar det en gång.
  • Om man som förälder inte kan åka med på bortamatch ser man till att ens dotter har en plats i en bil. Antingen genom att bestämma innan med annan förälder eller fråga via supertext-gruppen.

Under mötet hade vi med oss Conny som är Fotbollsutvecklare i Västra Götalands Fotbollsförbund. Han visade filmer om föräldrars uppgift att alltid uppmuntra sina barn och ledares viktiga roll som coach där spelarna är i fokus. Det viktiga för oss vuxna är att se till att idrott för barnen är glädjefyllt och inkluderande. Att peppa och uppmärksamma alla.

Signe A:s mamma Sara har gjort ett schema för årets uppdrag. Det finns under Dokument och även i supertext-gruppen. Kan man inte vid ett tillfälle byter man med en annan förälder och meddelar detta till Catarina eller Sara.

Inom kort kommer en kallelse till cupen i Ulvåker, svara på den snarast!

På söndag åker vi till Vårgårda på match, tisdag är det träning och nästa torsdag är det match borta mot Källby.

Trevlig helg!

Hälsningar Ledarna

Säsongspremiär
2022-04-26 18:04

Hej!

Nu kickar vi igång 2022 på allvar.

Som ni sett i supertext/via sms och kallelse har vi två kortare träningsmatcher i Källby nu på söndag 1 maj.
Samling på Ågårdsvallen kl.10:45.

Kom ombytt (benskydd, fotbollsskor, svarta strumpor och shorts). Matchtröja fås på plats. Medtag vattenflaska, tofs till håret och något att äta. Matcherna är kl.12 och kl.14:15. Inga smycken!

Nästa vecka börjar vi träning kl.17:30, tisdag och torsdag. Till kl.19. Vi tränar på konstgräset!

Tisdag kl.18 (3/5) har vi FÖRÄLDRAMÖTE med info om säsongen. Samling utanför kiosken på Ågårdsvallen, kortare promenad till en lokal i idrottenshus. Minst en förälder till varje spelare är på plats! Tack 😊

Ellinor har träning med tjejerna 17:30-19:00 och Catarina och Pawel håller i föräldramötet kl.18. Blir det tid över kan man kolla på träningen!

Söndag 8 maj spelar vi första seriematchen. Kallelse kommer under helgen, senast i början på nästa vecka.

Hälsningar Catarina

Ideellt arbete säsongen 2022
2022-04-11 17:48

Hej spelare och föräldrar i F2010!

Vi har fått tilldelat datum för ideellt arbete under året. Det som inte är fastställt än är kioskbemanning på Ågårdsvallen.

Följande gäller så här långt:

• Fredag 27 maj: alla tjejer är bollkallar på Framnäs vid damernas match kl.19. Samling kl.18 på Framnäs IP!
  • Lördag 28 maj: Funktionärsarbete i samband med klassfotbollen kl.14:45-17:00, grilla hamburgare. En förälder till Mie, Signe A, Ella, Hilda och Juni.

OM man som förälder inte kan går det bra att byta med annan förälder, detta löser man på egen hand men meddelar Catarina om bytet. Det går bra att en spelares båda föräldrar är med till exempel.

//Ledarna

Våren 2022
2022-03-06 10:44

Roligt att så många tjejer kom igår på första träningen. Både gamla och nya spelare! Vi slår ett slag för nya spelare, uppmuntra gärna dom ni känner som vill komma och prova på.

Boka redan nu in helgen v.24 (18-19 juni) då vi spelar Ulvacupen i Ulvåker utanför Skövde.

Förhoppningsvis drar kioskverksamheten vid matcher igång i år efter att ha legat nere under pandemin. Datum för ideellt arbete i kiosken samt bollkallar på Framnäs anslås längre fram i vår. Skulle ett datum inte passa byter man bara med annan förälder/spelare i laget. Om klassfotbollen blir av (troligtvis sista helgen i maj) har vi funktionärsarbete att utföra där.

Följ oss gärna på instagram: Ungdomssektionen_lidkopings_fk

Vi ses på Ågårdsvallen!

Hälsningar ledarna F12