Ge bort sport i Jul och stötta samtidigt LFK!
2020-12-01 13:01

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.

Black Friday på Intersport!
2020-11-23 10:27

Black Friday på Intersport!

Den 23–29 november firar vår samarbetspartner Intersport Black Friday och ger minst 25% på allt* + massa grymma superklipp. Passa på att köpa allt från fotbollsskor och kängor till vinterjackor, träningskläder och prylarna för idrottssäsongen.

*Erbjudandet gäller 23–29 november på ord. pris. Gäller ej på presentkort,

elektronik, pulsklockor, cyklar/träningsmaskiner, el-scooter, Hövding,

Thule, golf, föreningskläder, beställningsvaror.

F10: Säsongsavslutning!
2020-10-01 19:53
Lör 3 oktober samlar vi tjejerna en sista gång för den här säsongen, följande gäller:

• Samling de la Gardiehallen kl.12:30
  • Kom ombytt till inomhusaktiviteter, dvs gympaskor och gympakläder
  • Medtag vattenflaska
  • Kl.12:45-14:45 håller Conny i dessa moment som våra tjejer gör tillsammans med tjejerna i F9: - Fotbollsworkout      - SVFF Teknikmärket      - PAL Träningsredskap
  • Efteråt duschar tjejerna. Medtag handduk, tvål och ombyte
  • Efter dusch samlas vi för picknick utanför de la Gardie: KLÄDER EFTER VÄDER (så att vi håller oss varma, ex vantar kan vara bra)
  • Vid alldeles för busigt väder tar vi oss bort till Ågårdsvallens klubbrum på pojksidan - meddelas isf i sms-gruppen
  • Vi rundar av tillsammans i vårt lag med frukt, fika och dryck och en sista tävling: QUIZ! Picknicken förbereds av ledarna, meddela allergier senast lör kl.9!
  • Vi siktar på att vara klara senast 16:30 men håll utkik i sms-gruppen där vi hör av oss när vi börjar närma oss avslut

Vi vill tacka för fint engagemang från föräldrarna vid dagens minimöte. Vi har haft en fantastisk säsong med tjejerna som jobbar mycket med laganda. Ha en bra vinter så hoppas vi att vi ses igen till våren!!

Hälsningar Ledarna

Säsongens sista match!! Lördag 26/9
2020-09-25 14:59
  • Inför morgondagens match på Mellbyvallen mot Mellby:
- Samling Ågårdsvallen, kl.13:15.
- Matchstart kl.14:00
- Åter Ågårdsvallen ca 15:30.
- Endast spelare, ledare och chaufförer från LFK får vistas på Mellbyvallen. Åskådare som inte tillhör samma familj skall hålla minst 1,5m avstånd till andra åskådare samt att de som är över 70 år eller annars tillhör riskgrupp inte bör besöka matchen (FHM riktlinjer).
- Ha med namnad vattenflaska, benskydd, fotbollsskor, svarta shorts och strumpor samt tofs till håret, örhängen ej tillåtet. Ni som har matchtröja hemma tar med/på den. Kläder efter väder!!!
- Ombyte och dusch hemma
- Fortsätt följa restriktionerna kring Covid-19 som exempelvis symtomfritt minst två dagar! Gäller naturligtvis även publik.

- Laget imorgon består av:
Clara
Ella
Hilda
Ingrid
Miradie
Nora
Nova
Signe Andersson
Tova
Wira

Hör av dig i god tid vid sjukdom så vi kan kalla ersättare vid behov!

Ledarna

Sista två veckorna av säsong 2020
2020-09-20 11:30
Hej!

Här kommer samlad information kring slutet av säsong 2020 för F2010.

v.39
  • Träning tisdag och torsdag 17:30-19:00
    • Vi tränar på höstens olika teman vi haft:
      • Spelbredd och speldjup
      • Ta tillbaka bollen (Försvarsspel - Förhindra speluppbyggnad)
      • Passningar (Anfallsspel - Speluppbyggnad)
    • Tjejerna får komma med önskningar inför sista träningen i v.40
  • Match borta mot Mellby lör 26/9 för grupp 1, 2 och 3
    • Kallelse skickas ut när Mellby hört av sig med inbjudan
v.40
  • Tisdag 29/9: INGEN TRÄNING!
  • Torsdag 1/10: Säsongens sista träning - önsketräning 17:30-19:00
    • Kl.18:30 har vi minimöte
      • En förälder per barn på plats, även för de spelare som inte kan vara med på träningen
      • Vi samlas utomhus vid plan H och delar in oss i smågrupper - vi håller givetvis avstånd enligt Covid-19-restriktionerna
      • Diskussion kring säsongen som varit samt hur man motiverar och pratar med sitt barn om träning och behov/önskningar
    • Kl.18:50 Vi avslutar träningen med att spelarna utmanar sina föräldrar med en stafett!
  • Lördag 3/10: Säsongsavslutning ca kl.12:45-17:00! Samling De la Gardiehallen kl.12:45, ombytt till inomhusträning!
    • Mer detaljer kommer i v.40
    • Svara på kallelsen som gått ut via mail
Övrig info:
  • Vi vill bli fler i ledargänget! Intresserad?? Hör av dig till Ellinor eller Catarina och kom gärna ner på träning under v.39!!

Vi ser fram emot sista veckorna med tjejerna för i år!!!
Hälsningar Ledarna