F2010: Information om Covid 19
2021-09-03 16:39

- Nu har skolorna börjat och därmed har även smittspårning i samband med Covid 19 kommit igång igen.
- Om ni har fått uppgift att ert barn ingår i smittspårning via skola, familj eller på annat sätt, stanna hemma från fotbollsträningen. Meddela oss ledare detta omgående så att vi har koll.
- Även om ert barn haft covid, även senaste 6 mån, men ingår i smittspårning ska det avstå fritidsaktiviteter.
- Följ det datum du har fått från skola eller smittskydd om när ditt barn får återgå till fritidsaktiviteter.
- Om ert barn testar positivt på Covid och varit på träning/match vid eventuellt smittotillfälle, måste vi veta detta så att vi kan ta ställning till smittspårning.
- Utöver detta så vet ni redan alla andra regler: såsom god handhygien, stanna hemma vid symptom etc.
- Ni som inte kan spela matcher pga smittspårning/Covid behöver inte spela dem senare enligt VFF. Detta gäller i 5mot 5 och 7mot 7, men meddela Conny via mail för inställda matcher. Däremot ska 13 och 14 årslagen hitta ny matchtid och meddela Conny detta.

/ U-sektionen, via Theres
Start höstsäsongen F2010 - tis 10/8
2021-08-06 16:30

Hej!

På tisdag kör vi igång träning igen, kl.17:30-19:00, välkomna gamla som nya!! Kompisar till spelarna får gärna komma och prova på 😊

Höstens första match är borta mot Skövde lör 14 aug, kallelse kommer inom kort.

Vi ses på Ågårdsvallen,

hälsningar ledarna

F2010: Gästtränare, föräldramöte och publik
2021-06-02 11:14

Hej!

Här kommer lite samlad info inför närmaste veckan

• Tis 8/6: Träning 16:30-18:00 med gästtränare Conny Larsson
  • Tis 8/6: Föräldramöte kl.17:30 vid tjejernas träningsplan på Ågårdsvallen. En förälder per spelare är på plats!
    • Hör av dig om du har något vi ska ta upp under mötet.
  • Nya direktiv från och med idag: Publik tillåtet vid match, MAX 4 åskådare per spelare som håller minst 1 meters avstånd till sällskap man inte bor med.
  • Matchvärd: Inför söndagens match (6/6) behöver en förälder vara matchvärd. Det innebär:
    • Se till att domare och spelare har en bra matchmiljö
    • Delta i matchmöte 10 min före start med domare och ledare från båda lagen
    • Hör av dig till en av ledarna vid intresse!
  • Match hemma mot Skara på söndag kl.16. Svara på kallelsen. Ta med matchtröja senast till torsdagens träning.

Catarina, Ellinor, Johan och Pawel

Match borta mot Råda lör 15 maj
2021-05-14 10:17
  • Inför morgondagens match på Rådavallen mot Råda:
- Samling Rådavallen, kl.08:45.
- Matchstart kl.09:30
- Match slut ca kl.11:00.
- Ha med namnad vattenflaska, benskydd, fotbollsskor, svarta shorts och strumpor samt tofs till håret, örhängen ej tillåtet.  Kläder efter väder!!!
- Matchtröja delas ut på plats och ansvaras sedan för resten av säsongen.
- Ombyte och dusch hemma
- Fortsätt följa restriktionerna kring Covid-19 som exempelvis symtomfritt minst två dagar!
- Publikfritt.

Vi ses imorgon!
Ledarna
Seriematch hemma sönd 9/5 kl.13:00 mot Skövde
2021-05-01 12:35

Hej!

Pga ändrade restriktioner från VFF kan vi nu spela de två första matcherna enligt schema. För att få spela måste medlems- och spelaravgiften vara betald!

Samling Ågårdsvallen på söndag kl.12:15.

Kom ombytt: Svarta shorts, svarta strumpor, benskydd och fotbollsskor.

Matchtröja delas ut på plats och man kommer ansvara för den hela säsongen.

Medtag även vattenflaska, tofs och överdragskläder vid behov.

PUBLIKFRITT!!!

En förälder ska vara matchvärd, du som kan, hör av dig snarast! Vid uteblivet intresse går vi enligt spelarlista i bokstavsordning. :)

Viktigt att alla spelare prioriterar träning i veckan så att tjejerna kan spela ihop sig.

Viktigt också att man stannar hemma vid förkylningssymptom och smittskyddskarantän.

Kallelse till match kommer under helgen, svara snarast på den så vi vet att vi får ihop ett lag!

Ledarna

Start träning Ågårdsvallen
2021-04-14 19:20

Hej alla!

På tisdag (4/5) drar vi igång träning på Ågårdsvallen kl.17:30. Vi vill gärna minimera toabesöken under träning pga att det stör samt coronarestriktioner, så se till att tjejerna kommer ej toanödiga :)

Träning tis och tors 17:30-19:00. Kom ombytt och duscha hemma. Alla har egen vattenflaska.

Seriepremiären samt andra matchen är inställda av VFF pga coronaläget. Övriga matcher som är planerade under våren är:

Hemma mot Sil 23/5 kl.10

Borta mot STN 30/5 kl.11

Hemma mot Skara 6/6 kl.16

Borta mot Vinninga 13/6 kl.11

Borta mot Källby 17/6 kl.18

Information kring föräldramöte kommer i början på maj.

Vi påminner om att medlems- och träningsavgiften ska vara betald nu i slutet av april.

Vi har fått möjligheten att sälja sverigetröjor (inför EM) med personligt namntryck. Kontakta Ellinor vid intresse!

Känner du någon som är sugen på att spela fotboll med oss? Alla nya är varmt välkomna att komma till träning och prova på :)

Rabatthäftena som ska säljas kommer delas ut i samband med träning nästa vecka.

Vi hälsar Johan välkommen som ledare i gänget! Johan är pappa till Signe Andersson.

Vi ses!

Hälsningar Ledarna