Enkät PBM
2019-07-15 13:23
Till er som var med och städade på Power Big Meet:
Träning juni månad
2019-06-02 20:18
För information så kommer vi köra träning fram t.o.m. vecka 25 (midsommarveckan) vilket innebär att onsdag 19/6 är sista träningen för vårsäsongen.
/Ledarna P9

Föräldrainformation om Ågårdsvallen!
2019-05-15 09:58
 Nu har säsongen satt igång för fullt på Ågårdsvallen och det är en fröjd att se alla barn, ledare, föräldrar och släktingar vara på plats vid träningar och matcher. För en ökad trivsel så kommer vi från och med nästa vecka att erbjuda att man kan brygga kaffe/te i den klubblokal som man även kan besöka för att gå på toaletten och värma sig. Det kan vara trevligt att sitta ner och tjôta lite föräldrar sinsemellan medans träning eller match pågår. På lördagar och söndagar hänvisar vi såklart till kioskens öppettider och försäljning av kaffe med mera. Detta bygger på frivilliga bidrag genom att man tar med nåt paket kaffe nån gång eller bidrar ekonomiskt, anslag om detta sätts upp inom kort i klubblokalen. Välkommen in i värmen och gemenskapen.

Ledare har koden till klubblokalerna om det skulle vara låst. Viktigt för alla att tänka på om någon ledare mot förmodan skulle glömma det så: är man sist från Ågårdsvallen, kolla så att alla dörrar är stängda.

Att göra det lilla extra för föreningen:

Är man intresserad av att göra det lilla extra för föreningen utan att vara ledare så har LFK behov av att få in fler aktiva med olika roller. Kanske är du den vi söker, eller finns det en engagerad släkting, far eller morförälder eller ett äldre syskon?

Det mest akuta är att vi har behov av hjälp på Klassfotbollen nästa helg till att tillsammans med Klassfotbollsansvarig Anki ha koll på o stötta upp de som står i  kiosker, brygga kaffe med mera. Kontakta Anki för mer info.

Utöver det har LFK också behov av nya föräldraansvariga för hela Ungdomssektionen. Anki behöver lägga mer tid på Herrsektionens arbete på Framnäs. Finns intresse av att göra kioskscheman och på annat sätt bidra med administrativt stöd och stötta varje lags föräldraansvariga, så kontakta Anki för mer info. Man kan vara flera som gör jobbet tillsammans. Anki nås på tel: 073-0591465.

Ungdomssektionens arbetsgrupp som idag består av Theres Axén, Jenny Liwell, Lina Johansson, Catarina Larsed, Conny Larsson och Hans-Fredrik Johansson behöver fler aktörer. Intresserad? Du kan vara engagerad förälder eller ledare, spelar ingen roll. Kontakta Theres Axén 070-3712180.

Med önskan om en fin vår på Ågårdsvallen// Ungdomssektionen genom Theres Axén
Träningsstart söndag 3/3
2019-02-27 21:30
Då drar äntligen inomhusträningen igång för våra grabbar nu på söndag den 3/3. Då många vinteridrotter fortfarande håller på, så bör man om det krockar, i första hand köra färdigt dessa.
Vi kommer i år träna i Dalängsskolans gymnastiksal mellan 11.00-12.30.
Se till att vara där i god tid så vi kan dra igång träningen direkt vid 11.00 när vi får tillgång till hallen.
För eventuella nya spelare så är det bara att komma dit och ta kontakt med någon av ledarna på plats så hjälper de er.
/Ledarna P9
Samling Framnäs lördag o söndag!
2018-09-13 18:39

På lördag och söndag är det gratis inträde på damernas och herrarnas matcher!

Så det är läge att ta hela laget, hela släkten, alla kompisar, klasskamrater, kollegor, bekantas bekanta och deras husdjur till Framnäs!! :-)

Till helgen är vi alla tillsammans i den stora LFK-familjen.

Välkomna!

Information inför uppstarten i augusti
2018-07-24 23:06
Hej i sommarvärmen.

Hoppas alla har en underbar sommar i detta härliga väder. Det känns kanske lite konstigt att börja prata fotboll när det mest är bad och glass på dagarna, men börja förbered kidsen och putsa upp skorna...

Jag har uppdaterat kalendern med kommande träningar och matcher. Vi kör igång igen måndag V.33 och kör som vanligt måndagar 18.00-19.30 och onsdagar 17.00-18.30

Observera att kommande poolspel i augusti/september kan hamna på lördagar så jag återkommer så snart jag fått information kring dessa. När vi har hemmaplan tillkommer kioskverksamhet, men som vi löste Power Meet är jag inte bekymrad.

Kräma ur det sista ur semestern nu så syns vi snart på Ågården igen.

//Ledarna genom Sören