Ge bort sport i Jul och stötta samtidigt LFK!
2020-12-01 13:06

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.

Black Friday på Intersport!
2020-11-23 10:32

Black Friday på Intersport!

Den 23–29 november firar vår samarbetspartner Intersport Black Friday och ger minst 25% på allt* + massa grymma superklipp. Passa på att köpa allt från fotbollsskor och kängor till vinterjackor, träningskläder och prylarna för idrottssäsongen.

*Erbjudandet gäller 23–29 november på ord. pris. Gäller ej på presentkort,

elektronik, pulsklockor, cyklar/träningsmaskiner, el-scooter, Hövding,

Thule, golf, föreningskläder, beställningsvaror.

Föreningsdagar på Intersport v. 37!
2020-09-07 12:34
Exklusivt erbjudande till alla våra medlemmar!
Den 7–13 september önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva
föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får
du 25% rabatt på allt i butiken*.
Passa på att inhandla det senaste
sportmodet och allt för en ny härlig idrottssäsong.
Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den i din
smartphone i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden
FÖRENING25 på intersport.se.
Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!

*Erbjudandet gäller 7–13 september på ord.pris, dock ej på presentkort, hockey, bandy, elektronik, cyklar, träningsmaskiner, studsmattor, Hövding, Thule, golf, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.
Inställd match 3/9
2020-08-27 21:34
Då Ardala i dagarna dragit sig ur ena serien med sitt ena lag är matchen som skulle spelats nästa torsdag den 3/9 inställd.
Även Främmestad har dragit sig ur andra serien så det försvinner ytterligare en match för oss helgen därpå också.

Vi kommer blanda runt i lagen dessa två helger (6/9 och 12/9-13/9) när vi har chansen till det för att undvika att bli för statiska i uppdelningen.

Kallelse kommer till den / de matcher man skall delta i under helgen.
Information från LFK s styrelse kring Covid-19
2020-08-14 10:41

Uppdaterade riktlinjer för att minska risken för spridning av coronavirus.

Med anledning av att Svenska Fotbollsförbundet ändrat sina riktlinjer, så att matchpublik får uppgå till max 50 personer, har Styrelsen beslutat om följande riktlinjer i Lidköpings FK gällande ungdomsmatcher:

• Max 2 anhöriga per spelare i LFK välkomnas att vara åskådare på hemmamatcherna om man så önskar.

Vad gäller bortalaget så tillåts endast chaufförer vara åskådare.

Detsamma gäller för LFK:s bortamatcher; endast chaufförerna utöver ledarna!

Fortsatt ingen publik på träning.

• Enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer skall den som är sjuk, även med milda symptom, inte besöka matcher, åskådare som inte tillhör samma familj skall hålla minst 1,5 m avstånd till andra åskådare samt att de som är över 70 år eller annars tillhör riskgrupp inte bör besöka matcher.

I övrigt gäller fortfarande våra riktlinjer för träning och matcher:
• Vi försöker minimera moment med närkontakt och övningar som skapar köer
• Ombyte hemma både vid träning och match
• Alla uppmanas att tvätta händer före och efter träning/match samt att inte dela vattenflaskor, skaka hand etc
• Inte träna eller spela match när man är förkyld, vilket gäller två dagar efter tillfrisknandet.
• Insjuknar man under träning eller match ska man åka hem direkt.
• Förbundet avråder från möten och sammankomster som inte är verksamhetskritisk. Spelarmöten kan genomföras utomhus eller i klubblokalen och vi avråder från föräldramöten om det inte är nödvändigt.

//Styrelsen