SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Tack för denna terminen/säsongsstart i augusti
2021-07-05 19:50

Hej alla barn o föräldrar! 

Tack för denna säsong.

Vi startar igen måndag den 9 augusti o tränar som vanligt sedan måndag o onsdag 17:30-19. 

Det är matcher i stort sett varje helg sedan. Vi har inte anmält till någon cup i höst men hoppas hitta på nån annan kul aktivitet med grabbarna. 

Kolla i kalendern så ser ni när det är matcher. Vi återkommer i början av augusti med tydligare planering om vilket lag man tillhör så att man också vet när man ska spela. 

 

Det är hög träningsnärvaro på de allra flesta killarna. Jätteroligt. Det är träningarna som gör att vi får sammanhållning o lär oss att spela. Till hösten gäller samma som nu i vår:  För att få spela match ska man vara med o träna o komma så ofta man kan 2 gånger per vecka. Självklart är man hemma om man är sjuk el andra viktiga förhinder. 

Ha nu ett skönt sommarlov så ses vi igen 9 augusti. 

/Ledarna genom Theres 

Ändrad träningstid, avslutning o sista matcherna
2021-06-18 22:53

Hej alla!

 

Här kommer info för sista veckorna innan sommaruppehåll.

 

Måndag 21 juni träning som vanligt kl 17:30-19

 

Onsdag 23 juni OBS: ändrad träningstid till kl 16:30-17:45, därefter vill väl alla se Sverigematchen hemma kl 18!

 

Måndag 28 juni träning som vanligt kl 17:30-19

 

Avslutning: Onsdag 30 juni kl 17:30 ses vi på Ågårdsvallen. Packa med egen picknickkorg o ta med familjen. Vi leker o spelar fotbollsbrännboll.

 

Matcher: det är två matcher kvar efter helgens redan planerade match:

Hemmamatch sönd den 27 juni kl 16

Match i Råda lörd den 3 juli kl 10.

 

Om ni redan vet nu att ni inte kan vara med på någon av dem, eller bara kan vara med på en av dem. Meddela Anna detta på tel 073-988 37 36.

 

Hoppas vi ses kommande veckor. Annars önskar vi alla er en fin sommar!

Sverigetröjor, publik och mer info
2021-06-08 12:15

Sverigetröjor: De som har beställt Sverigetröjor kommer att få dem i samband med träningen på Onsdag. Den summan som ni sålt för, dvs antal tröjor x 250 kr swishar ni till Theres senast denna veckan: 0703712180. Ni kan även lämna kontanter i samband med träningen på onsdag. 

 

Publik och matcher: Nu säger vi äntligen välkommen till publik på matcherna igen, dock max 100 pers per match. Tänk på att hålla avstånd till andra sällskap. Fortfarande gäller att ALLA spelare, ledare och publik är symptomfria för att vara med och vistas på och omkring planen. Det är även ok att kika förbi på träningar nu om man vill det. 

 

Matchvärd: Vi behöver matchvärd till varje hemmamatch, meddela den som är lagledare om ni är intresserade. Inget svårt uppdrag. Man får ansvar för att ha koll så att publiken är tillräckligt gles, kollar av så att det är trygg miljö för domare och spelare etc. Om man vill vara matchvärd får man mer info vid anmälan. 

 

Träningar/avslutning: Vi tränar juni ut som det ser ut nu. Vi har inte bestämt någon sommaravslutning än, återkommer om det. 

 

Det är jättekul att följa killarnas utveckling på träningar och matcher. De är fina mot varandra o går verkligen inför träningarna. Vi är stolta över dem. 

 

Frågor/funderingar!? Ni vet var ni når oss: kika förbi på träning, match eller ring/sms:a. 

Matcher - viktig info!
2021-05-03 15:37

Till helgen är det en match inplanerad, på lörd kl 10 hemma mot Råda. 

Nästa helg är det en match borta mot Vinninga. Därefter ska det rulla på med 2 matcher per helg. 

 

Vi kallar några killar till match på lördag. Ni andra blir kallade till helgen efter. Vissa kan bli kallade till båda matcherna. 

 

Vi har ju 2 lag anmälda men dessa första veckor så blandar vi killarna lite beroende på sjukdomsläge, karantän etc. Så inga fasta lag än så länge. 

 

Vissa matcher kommer att bli inställda pga coronaläget, det får vi alla ha respekt för. 

 

Ni ser alla matcher på hemsidan i kalendern. Det går att prenumerera på kalendern så att ni får in det i kalendern i er android/iphone. 

 

VIKTIGT: Till varje match finns info om vad som gäller för samling. Läs igenom det så att ni har koll. Ni måste även svara på kallelsen, ja eller nej så att vi vet om ni kan vara med. Svara genom appen "Sportadmin medlemsapp" eller via mailet ni får.  Återbud vid sjukdom samma dag som match sker via sms till nån av oss ledare. Se kallelsen vem som är kontaktperson. 

 

I stora drag kommer detta gälla för match: 

  • Samlingstiden ska följas, hemmamatch samling 45 minuter innan. Bortamatch: se vad som står i kallelsen. 
  • Matcher på hemmaplan spelas utan publik. Personer som behövs för att matchen skall genomföras räknas inte som publik dvs spelare, domare, ledare och matchvärdar. Bortamatcher kommer nog också spelas utan publik så räkna med att ta en promenad el liknande när ni skjutsat ert barn. 
  • PÅ hemmamatcher utser vi en matchvärd, Theres kontaktar föräldrar om detta inför varje match. Matchvärden ska ha koll så att domare, ledare och spelare har en bra matchmiljö. 
  • Ombyte skall ske hemma och inga omklädningsrum används. Toalett används sparsamt.
  • Ombytt betyder svarta shorts, svarta strumpor, benskydd och fotbollsskor. Matchtröja får man på plats av oss. 
  • Vi rekommenderar alla att åka individuellt till match nu under rådande coronarestriktioner. Vill man samåka är detta upp till er föräldrar, kanske att man då samåker med lekkompis/klasskompis som man ändå träffar dagligen. För er som har svårt att sa sig till match själva, kontakta Theres så att vi vet, då kan lösningen vara att endast vara med på hemmamatcher.
  • Tänk på att alla som ska spela match måste ha betalat medlems- och spelaravgift. 

Detta gäller för både match och träning: 

  • Alla uppmanas sprita händer före/efter träning och match samt att inte dela vattenflaskor. Inga handskakningar med domare eller motståndare.
  • Den som är sjuk, även med milda symtom skall inte träna eller spela match och stanna hemma minst 2 dagar efter tillfrisknande. Den som provtagit sig skall inte träna innan man fått negativt provsvar. Desamma gäller om man fått avrådan om deltagande i fritidsaktiviteter pga coronasmitta i skolan.

Frågor som vanligt till nån av oss ledare! /Theres 

Viktig info om träningar, matcher, rabatthäften med mera!
2021-04-29 17:58

Hej alla! 

 

TRÄNINGAR: Fred 30 april sista träningen på konstgräs. Från och med måndag så är det träning på Ågårdsvallen Måndagar och Onsdagar kl. 17:30-19:00. Ågårdsvallen ska byggas om så vi ska vara på en 7 mannaplan nära Tennishallen, ni hittar oss ledare där på måndag. 

 

Ingen publik på träningarna såklart, samma direktiv som tidigare. Vill ni prata med oss ledare så går det självklart bra innan eller efter träningen, säg till bara. 

 

SJUKDOM: Meddela Theres på sms om ni inte kan komma på träningen, då kan vi planera träningen bättre. 

 

MInsta sjukdomsymptom så stannar man hemma, det vet vi alla. 

 

Om ert barn har fått direktiv av skolan, pga smittspårning, att inte vara med på fritidsaktiviteter på 14 dagar, så ska man avstå fotbollsträningen såklart. Sms:a/ring Theres och berätta detta så vi vet. 

 

MATCHER: Det kanske sätter igång med matcher. Vi gör inga fasta lag de kommande veckorna utan kallar till varje match, detta eftersom en del kanske är sjuka eller inte får komma på träning. 

 

VIKTIGT: Inför match kommer vi att kalla via Appen "Sportadmin medlemsapp". Ladda ner den. Er mailadress måste vara kopplad dit. Man även svara på kallelse via mail. 

Svara ja el nej så fort ni vet. Om man inte svarar så räknas det som ett nej och man är inte med på matchen. 

Frågor, kontakta Theres. 

 

SVERIGETRÖJOR: Ni som sålt tröjor kan lämna in lappen till Theres på träningen på måndag eller onsdag nästa vecka. 

 

RABATTHÄFTEN: Killarna får med sig de hem på onsdag nästa vecka. Om ni vuxna vill hämta dem så meddela Theres det. 

 

MEDLEMSAVGIFT: De få som inte betalt ska göra det omgående. Rabatthäftena kan man sälja efter medlemsavgiften är betald.

 

FLER LEDARE? Om det är någon som vill va ledare, så vore det jättebra, vi är för få ledare nu. Vi ledare kan inte alltid vara på plats, tyvärr är vi bara 2 ibland vilket är för lite. Så säg till bara om ni är intresserade. 

 

Det är bara att höra av sig om det är nåt ni undrar över:

Theres 0703712180

Anna 0739883736

Mikael (Mike) 0723595556

Fredrik 0708928825

Möjlighet att sälja Sverigetröjor!!
2021-04-18 11:46

I samarbete med Intersport har föreningar runt om i landet fått en jättebra möjlighet att tjäna lite extra pengar samtidigt som vi kan klä oss i Gult och Blått inför sommarens Fotbolls-EM!  

Några lag i LFK har valt detta o vi är ett av lagen. Det är helt frivilligt att sälja, det ska vara roligt! 

 

Vi kan sälja Sverige-tröjor med tryckta namn på för 250 kr/st och för varje tröja går 100 kr till vårt lag! En mycket bra förtjänst.  

Försäljningsperioden är nu under april och i början av maj, lämna in listorna till Theres på träning senast månd 10 maj. 

 

Storlekar på tröjorna är från barn stl 110 och upp till senior XXL så fritt fram att sälja till äldre och yngre, släkt i alla åldrar, grannar etc.


storlekar: 

JR: 110/116, 122/128, 134/140, 146/152, 158/164

SR: XS, S, M, L, XL samt XXL

 

Det är traditionellt säljmaterial där man skriver manuellt på listor men fritt fram att sms:a och sälja digitalt på egen hand.  


På träningarna kommande vecka så får ni materialet. 

Skickar med en bild redan nu som ni kan skicka till de ni vill sälja till. Viktigt att ni får med storlek o vad personen vill ska stå på tröjan med namn och tröjnummer. (Bokstäverna är i versaler)

Betalning sker i samband med leverans av tröjorna.