Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Seriespel och gruppindelning
2019-04-22 21:04
Nu har jag lagt in alla matcher i kalendern och under fliken "dokument" finns gruppindelning för ert barn. Skriv gärna ut den så att ni har koll. 

Vi kommer att blanda grupper så man spelar med olika kompisar efter några matcher. Vi har inte bestämt grupper för höstens spel än, endast för maj och juni. 

Det kan tillkomma matcher också och ändras datum men vi träffas ju på träningar och får hålla varann uppdaterade via samtal och mail. 

Theres och Anna kommer att ha mest koll på seriespelen, men de andra ledarna kan också hjälpa till. 

VIKTIGT: varje grupp har en ansvarig ledare, det är den personen man kontaktar om man kan eller inte kan vara med på match. 

Självklart kan ändringar ske under våren om vi anser att det behövs. 

Medlemsavgiften måste vara betald innan man får spela match. //Theres
Föräldrauppdrag!
2019-04-22 19:04
Nu är listan för föräldrauppdragen publicerad. 

Viktigt att ni läser igenom den och hittar era uppdrag. 

Det är många saker att hålla koll på nu i början på säsongen för föräldraansvariga och ledare så ha överseende om det behövs ändringar. 

Listan finner ni under fliken "dokument" till vänster. Där finns även en lista på kontaktuppgifter om ni behöver byta med någon. 

Kontakta Elin eller Jessica vid funderingar. //Theres 

Inbjudan till LFK-dagen och lägret
2019-04-16 13:15
Välkomna till dessa 2 uppstartstillfällen för att verkligen kicka igång säsongen! 

Gå även till fliken ”dokument” där ni finner dem i pdf om ni vill skriva ut dem. 
Föräldrauppdrag med mera
2019-04-14 21:02

FÖRÄLDRAUPPDRAGEN 


Föreningen behöver hjälp av föräldrar att stå i kiosk och hjälpa till på andra sätt. Detta är en självklarhet så att hela klubben ska blomstra och ta hjälp av varandra. 


Vårt lag har utsett Elin Dahlberg (Zixtens mamma) och Jessica Kihlman (Victors mamma) till att organisera detta. Elin: 070-8611183, Jessica: 070-8244930.


Vårt lag har dessa uppdrag i år: 

 • Kiosk och bollkallar på Framnäs för dam och herrlagsmatcher Sönd 27 april, Sönd 2 juni, Lörd 21 sept. Det krävs 6 föräldrar och 8 barn per match. 
 • Kiosk på Ågårdsvallen följande söndagar kl. 9:30-17:00 -  12 maj, 16 juni, 25 aug, 8 sept. Det är endast vuxna som behövs då. 
 • Städning av Ågårdsvallen efter klassfotbollen Lörd den 25 maj, 10 föräldrar samling kl. 16.

Under fliken dokument finns mer information om uppdragen (uppmärksamma ändringen för 27 april mot 6 juli). 


Elin och Jessica återkommer med lista på vem som har vilket uppdrag. Vid frågor eller funderingar, kontakta nån av dem. Andra punkter: 


 • Träning som vanligt kommande vecka under lovet: månd och onsd. 
 • Ingen träning på Annandag påsk 22 april eller Onsdag 1 maj. Det är helgdagar. 
 • Vi börjar träna på Ågårdsvallen Måndag den 29 april.
 • Glöm inte att boka in LFK-dagen den 6 maj.
 • Glöm inte att anmäla er till lägret i Örslösa den 10-11 maj. Se tidigare info. 
 • All info finns i kalendern.
 • Seriespelet börjar första helgen i maj. Schemat är inte komplett för våra områden än, så vi avvaktar några dagar till innan vi lägger ut det. 
 • Vi kommer att ha en ”supertext” grupp för lagets föräldrar. Ladda gärna ner appen ”Supertext” så kan du lätt följa info istället för att få det som sms. Viss ”snabb” info kommer ut där, men vi fortsätter med den mesta infon på hemsidan med mailavisering. 
Dags för träningshelg 11-12 maj
2019-04-10 21:35
Hej

Dags för träningshelg 11-12 maj på Örslösa IP, Tigervallen. Vi samlas vid fotbollsplanen i Örslösa kl 14. 

På lördagen så tränar vi och gör kul grejer tillsammans. På söndagen blir det träningsmatch på förmiddagen (ca kl 9-11) Sedan är det slut på lägret (ca kl 12). Barnen bör ha med fotbollskläder (ev två uppsättningar), sovkläder, sovsäck/täcke, kudde, madrass, toalettgrejer, handduk, ombyte. 

Vill ditt barn vara med så anmäl till johan.hjelmaeus@sparbankenlidkoping.se senast 6/5, skriv med ett telefonnummer där vi når er om det skulle vara något. 

Det kostar inget att vara med på lägret. Vi fixar mat och dryck till barnen. 

/Ledarna
Bra att veta inför säsongsstart!
2019-03-25 19:46

Välkomna nya och gamla medlemmar i vårt fotbollslag. Bra att veta inför säsongsstart! 


 • Kolla i kalendern här på hemsidan, då ser ni vilka tider och platser som gäller. Där finns även träningsläger och cup inlagt. 


 • Vi skriver all viktig information på hemsidan, det kommer alltid ett mail till angiven mailadress när en nyhet lagts ut. 


 • Följ LFK på Instagram: ungdomssektion_lidkopings_fk 
 • Facebook: Lidköpings FK
 • Lägg denna sida på hemskärmen så är det lätt att komma åt P2009. 


 • Seriespel börjar i maj och läggs då in i kalendern. Vi kommer att spela i 3 st LFK lag i år, 7 manna. Det kommer inte att vara samma lag hela säsongen.


 • Medlemsavgift: Alla får en faktura hem på posten, vänta tills den har kommit, där är korrekta fakturanummer etc. I år ska killarna betala en medlemsavgift på 400 kr, en tränings- och spelaravgift på 500 kr och även en förskottsbetalning på rabatthäften med 500 kr. Totalt 1400 kr. (Vid fler medlemmar i en familj är det billigare medlemsavgift) 


 • Vad är ”Rabatthäftet”? Det är ett häfte med massa olika erbjudanden på restauranger, affärer med mera. Man säljer det för 100 kr/st. I maj kommer alla barn i LFK från 10 år och uppåt att få 5 st rabatthäften som ska säljas. När man sålt dem så behåller man pengarna. Tidigare år har man fått rabatthäftena och sedan betalt in pengarna efter försäljningen. I år gör LFK tvärtom. 


 • Om någon har svårt att betala in hela medlemsavgiften så kontakta Theres så får ni mer information.


 • För de som är nya medlemmar så finns klubbkläder att köpa på Intersport i Lidköping, längst ner i butiken vid skorna finns klubbsortimentet. De som är Intersport-club medlemmar, lägg till att ni stödjer LFK (genom mina sidor på club-intersports hemsida), då får LFK mer bonus och mer pengar till föreningen. 


 • Föräldrauppdrag: förutom medlemsavgift och tränares insatser behöver ni föräldrar också hjälpa till i föreningen för att den ska blomstra och fungera. I år kommer vi att stå i kiosken på Ågårdsvallen vissa helger, hjälpa till på dam/herrmatcher och även hjälpa till på Klassfotbollen. Återkommer om de specifika uppdragen lite närmare. 


 • Vill ni vara tränare med oss, säg till bara, alla viktiga vuxna är välkomna så att våra träningar håller god kvalitet. Vi behöver även fler ansvariga att ta hand om schema för kiosk med mera. 


Tränarna genom Åldersgruppsansvarig Theres Axén

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Lidköpings Fotbollsklubb, 24/04 08:55 
Lidköpings Fotbollsklubb, 29/03 10:09 
Lidköpings Fotbollsklubb, 12/11 08:40 
Lidköpings Fotbollsklubb, 14/03 10:58 
Lidköpings Fotbollsklubb, 06/02 10:59 
Lidköpings Fotbollsklubb, 09/11 15:31