Ge bort sport i Jul och stötta samtidigt LFK!
2020-12-01 13:05

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.

Black Friday på Intersport!
2020-11-23 10:31

Black Friday på Intersport!

Den 23–29 november firar vår samarbetspartner Intersport Black Friday och ger minst 25% på allt* + massa grymma superklipp. Passa på att köpa allt från fotbollsskor och kängor till vinterjackor, träningskläder och prylarna för idrottssäsongen.

*Erbjudandet gäller 23–29 november på ord. pris. Gäller ej på presentkort,

elektronik, pulsklockor, cyklar/träningsmaskiner, el-scooter, Hövding,

Thule, golf, föreningskläder, beställningsvaror.

Extra träning
2020-11-06 10:11
Vi har fått tid söndagar i Dalängskolan 10.00-11.30 i November. Startar redan på söndag den 8 november. Så blir 2 träningar i veckan i november.

Mvh Ledarna
Inomhusträning
2020-11-01 17:58
Då var det dags att dra igång och träna inomhus. Vi har fått tid i Majåkerskolan 17-18.30 på onsdagar med start nu på onsdag den 4 november. Vi kör en gång i veckan fram till jul.

Det är väldigt viktigt att man stannar hemma vid minsta förskylningssymtom för att minska spridningen av Covid-19. Ombyte och dusch sker hemma!

Mvh Ledarna
Föreningsdagar på Intersport v.37!
2020-09-07 12:33
Exklusivt erbjudande till alla våra medlemmar!
Den 7–13 september önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva
föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får
du 25% rabatt på allt i butiken*.
Passa på att inhandla det senaste
sportmodet och allt för en ny härlig idrottssäsong.
Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den i din
smartphone i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden
FÖRENING25 på intersport.se.
Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!

*Erbjudandet gäller 7–13 september på ord.pris, dock ej på presentkort, hockey, bandy, elektronik, cyklar, träningsmaskiner, studsmattor, Hövding, Thule, golf, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.