Flyttade träningar i veckan
2021-05-24 13:20

Veckans träningar är flyttade till Framnäs konstgräsplan eftersom Lockörns plan är ospelbar efter allt regn i helgen.

Måndag och onsdagsträningen är 16.30-18.00. Fredagsträningen är 16.00-17.30. Alla pass är på Framnäs konstgräsplan.

Gräspremiär Lockörn
2021-04-28 18:42

Eftersom Lidköpings kommun kommer att dra igång att bygga konstgräs inom några veckor på Ågårdsvallen så kommer vi att träna hela denna säsong på Lockörns IP i Tofta. Adressen dit är Gamla Läckövägen 59 så ni hittar dit.

Vi tränar Måndagar 17.00-18.30 och Onsdagar 18.30-20.00 på Lockörn. Kan tillkomma nått pass på fredagar men är inte klart ännu.

Nu på måndag den 3 maj är det domarutbilning för våra grabbar efter träningen. Utbildningen håller på ca 30 min så träningen är klar 19.00. Viktigt att närvara!

Medlemsavgiften som ni ska ha fått på mejl ska vara betald senast på fredag 30 april. Har ni problem med att betala medlemsavgiften hör ni av er till kansliet på 0510-28578.

Vi återkommer hur det blir med matcher då detta fortfarande är oklart. För att få spela matcher så ska man träna regelbundet. Är man osäker på om man ska spela i år så vore det bra om man hör av sig så inte klubben fortsätter att skicka ut fakturan för medlemsavgiften.

Rabatthäftena kommer delas ut på träningar från imorgon torsdag.

Hoppas vi kan få en rolig fotbollssäsong trots restriktionerna som gäller

mvh Ledarna

Info Säsongstarten
2021-04-20 18:14

Hej! Ska försöka ge er lite info men är fortfarande väldigt mycket som är osäkert pga av corona och även att kommunen ska bygga 2 nya konstgräsplaner på ågårdsvallen.

Som läget är just nu så får vi inte spela några matcher förän 10 maj, detta kan förlängas om restriktionerna ligger kvar.

Vi hoppas kunna träna på Ågårdsvallen vårsäsongen men får besked i nästa vecka hur det blir från kommunen. Får vi inte vara på Ågårdsvallen kommer vi troligtvis träna/spela matcher på Lockörn i Tofta/Ulriksdal.

Vi har även anmält oss till Oddebollen 6-8 Augusti. Klubben står för hela kostnaden och vi kommer sova 2 nätter på plats. Dock ska tilläggas att det är väldigt osäkert om cupen blir av pga Covid-19

Våra grabbar ska även döma matcher i år. Är 5-manna matcher för 7-9 åringar. Spelarna kommer att få en kortare domarutbilning. HJÄLP från föräldrar som kan hjälpa till som domaransvarig tas gärna emot.

Nytt för i år är även att hemmalaget ska ha en matchvärd. Detta måste vi ha hjälp från er föräldrar. Matchvärdens uppgift är att stötta domare och spelare så att Matchmiljön blir så bra som möjligt.

Träningsstart
2021-01-26 18:52

Hej! Nu drar träningarna igång igen. Första träningen är nu på Torsdag 28/1 på framnäs konstgräsplan 16.30-17.30.

Från nästa vecka så tränar vi Måndag 16.00-17.30 Råda Konstgräs och Torsdag Framnäs konstgräs 16.30-17.30

Tänk på att vi tränar utomhus så se till att ha kläder efter väder! Tiderna ligger i kalendern

Mvh Ledarna

Ge bort sport i Jul och stötta samtidigt LFK!
2020-12-01 13:05

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.