Föräldrainformation om Ågårdsvallen!
2019-05-15 09:57
 Nu har säsongen satt igång för fullt på Ågårdsvallen och det är en fröjd att se alla barn, ledare, föräldrar och släktingar vara på plats vid träningar och matcher. För en ökad trivsel så kommer vi från och med nästa vecka att erbjuda att man kan brygga kaffe/te i den klubblokal som man även kan besöka för att gå på toaletten och värma sig. Det kan vara trevligt att sitta ner och tjôta lite föräldrar sinsemellan medans träning eller match pågår. På lördagar och söndagar hänvisar vi såklart till kioskens öppettider och försäljning av kaffe med mera. Detta bygger på frivilliga bidrag genom att man tar med nåt paket kaffe nån gång eller bidrar ekonomiskt, anslag om detta sätts upp inom kort i klubblokalen. Välkommen in i värmen och gemenskapen.

Ledare har koden till klubblokalerna om det skulle vara låst. Viktigt för alla att tänka på om någon ledare mot förmodan skulle glömma det så: är man sist från Ågårdsvallen, kolla så att alla dörrar är stängda.

Att göra det lilla extra för föreningen:

Är man intresserad av att göra det lilla extra för föreningen utan att vara ledare så har LFK behov av att få in fler aktiva med olika roller. Kanske är du den vi söker, eller finns det en engagerad släkting, far eller morförälder eller ett äldre syskon?

Det mest akuta är att vi har behov av hjälp på Klassfotbollen nästa helg till att tillsammans med Klassfotbollsansvarig Anki ha koll på o stötta upp de som står i  kiosker, brygga kaffe med mera. Kontakta Anki för mer info.

Utöver det har LFK också behov av nya föräldraansvariga för hela Ungdomssektionen. Anki behöver lägga mer tid på Herrsektionens arbete på Framnäs. Finns intresse av att göra kioskscheman och på annat sätt bidra med administrativt stöd och stötta varje lags föräldraansvariga, så kontakta Anki för mer info. Man kan vara flera som gör jobbet tillsammans. Anki nås på tel: 073-0591465.

Ungdomssektionens arbetsgrupp som idag består av Theres Axén, Jenny Liwell, Lina Johansson, Catarina Larsed, Conny Larsson och Hans-Fredrik Johansson behöver fler aktörer. Intresserad? Du kan vara engagerad förälder eller ledare, spelar ingen roll. Kontakta Theres Axén 070-3712180.

Med önskan om en fin vår på Ågårdsvallen// Ungdomssektionen genom Theres Axén
Inomhusträning
2018-11-27 19:48
Vi drar igång med inomhusträning nu på söndag 2 december kl 16.00-17.30 i fredriksdalskolan. Detta gäller främst dom som inte har någon vinteridrott men alla är ju givetvis välkomna men vinteridrotten går alltid före om det krockar. Vi tränar denna tiden 2 dec, 9 dec och 16 december. Sen håller vi upp och drar igång i början av januari igen. Mer info kommer då!
Lagindelning o matcher i kalendern
2018-04-24 11:46
Nu är lagen indelade och ligger under fliken "Truppen" 3 lag totalt, så kolla i vilket lag eran grabb är med i.

Kalender är även uppdaterad med alla matcher för hela säsongen, OBS! vissa matcher kan bli flyttade av olika anledningar, vi återkommer med mer info vid dessa tillfälle.

Några matcher vet vi redan har ändrats, dessa matcher är:

27/5 Skara FC - LFK Svart (ej något datum än för denna match, klassfotboll då)
27/5 Skara FC - Lfk Vit (ej något datum än för denna match, klassfotboll då)
16/6 Här byter LFK Vit o Svart match, Så LFK Svart spelar borta mot Mariestad
17/6 Här byter LFK Svart o Vit match, Så LFK Vit spelar hemma mot Gauthiod
19/8 Här byter LFK Röd o Vit match, Så LFK Vit spelar borta mot STN
19/8 Här byter LFK Vit o Röd match, Så LFK Röd spelar borta mot Skövde FK Blå

Vid frågor kontakta mig på:

0703-771350 el rydbergrichard@gmail.com

el respektive ledare i de olika lagen.

Mvh Richard Rydberg
LFK-DAGEN 21 APRIL
2018-03-27 14:43

FFK-cupen Söndagen 18 mars Falköping frejahallen
2018-03-11 21:26
LFK Röd                                                             LFK Svart
Melker                                                                  Elias
Jack T                                                                  Alfred La    Alexander                                                             Isak G
Joel                                                                       Rogan
Hugo                                                                     Elvin
Alve                                                                       Ludvig
Stefan                                                                   Isak E
Jack P                                                                   Simon
Alfred Lindström.                                                Hasem
Johan E

Ledare:                                                                   Ledare:
Rickard                                                                   Figge
Mikael                                                                     Fredda
Peter                                                                       Pär
Johan

Samling Lag Röd 07.00.                    Samling lag svart 11.30
  Ågårdsvallen.                                              Ågårdsvallen

Matcher:                                                          Matcher:
Falköping 08.15                                               Stenstorp 13.00
Alingsås Vit 09.15                                            Bollebygd 14.15
Tidaholm  10.00.                                              Falköping 15.30
Alingsås Grön 11.30.                                       STNH 17.00
Tomten 12.15.                                                  Falköping 17.45

Återbud lämnas till nån av oss ledare så fort som möjligt.