Information gällande Covid-19
2021-09-06 08:37

- Nu har skolorna börjat och därmed har även smittspårning i samband med Covid 19 kommit igång igen.

- Om ni har fått uppgift att ert barn ingår i smittspårning via skola, familj eller på annat sätt, stanna hemma från fotbollsträningen. Meddela oss ledare detta omgående så att vi har koll.

- Även om ert barn haft covid, även senaste 6 mån, men ingår i smittspårning ska det avstå fritidsaktiviteter.

- Följ det datum du har fått från skola eller smittskydd om när ditt barn får återgå till fritidsaktiviteter.

- Om ert barn testar positivt på Covid och varit på träning/match vid eventuellt smittotillfälle, måste vi veta detta så att vi kan ta ställning till smittspårning.

- Utöver detta så vet ni redan alla andra regler: såsom god handhygien, stanna hemma vid symptom etc.

Höstens grupper

Thea

Säsongsstart
2021-02-14 09:00
Nu är det äntligen dags för fotbollsträning igen!
Vi kommer träna på Framnäs konstgräsplan på måndagar kl 16.30-18.00, med start den 22 februari.

De tjejer som har vinteridrotter prioriterar dessa tills säsongen är över. Ni som vill och kan kombinera är givetvis välkomna till fotbollsträningen också.

Gamla som nya tjejer hälsas varmt välkomna!
/Ledarna
Ge bort sport i Jul och stötta samtidigt LFK!
2020-12-01 13:00

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.

Black Friday på Intersport!
2020-11-23 10:26

Black Friday på Intersport!

Den 23–29 november firar vår samarbetspartner Intersport Black Friday och ger minst 25% på allt* + massa grymma superklipp. Passa på att köpa allt från fotbollsskor och kängor till vinterjackor, träningskläder och prylarna för idrottssäsongen.

*Erbjudandet gäller 23–29 november på ord. pris. Gäller ej på presentkort,

elektronik, pulsklockor, cyklar/träningsmaskiner, el-scooter, Hövding,

Thule, golf, föreningskläder, beställningsvaror.