Ge bort sport i Jul och stötta samtidigt LFK!
2020-12-01 13:00

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.

Black Friday på Intersport!
2020-11-23 10:26

Black Friday på Intersport!

Den 23–29 november firar vår samarbetspartner Intersport Black Friday och ger minst 25% på allt* + massa grymma superklipp. Passa på att köpa allt från fotbollsskor och kängor till vinterjackor, träningskläder och prylarna för idrottssäsongen.

*Erbjudandet gäller 23–29 november på ord. pris. Gäller ej på presentkort,

elektronik, pulsklockor, cyklar/träningsmaskiner, el-scooter, Hövding,

Thule, golf, föreningskläder, beställningsvaror.

Föreningsdagar på Intersport v. 37!
2020-09-07 12:25
Exklusivt erbjudande till alla våra medlemmar!
Den 7–13 september önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva
föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får
du 25% rabatt på allt i butiken*.
Passa på att inhandla det senaste
sportmodet och allt för en ny härlig idrottssäsong.
Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den i din
smartphone i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden
FÖRENING25 på intersport.se.
Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!

*Erbjudandet gäller 7–13 september på ord.pris, dock ej på presentkort, hockey, bandy, elektronik, cyklar, träningsmaskiner, studsmattor, Hövding, Thule, golf, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.
Lite info innan sommaruppehållet
2020-06-14 22:38
  • Intyg för ungdomsregistrering
- Spelare och spelarens vårdnadshavare ska signera ett intyg för att godkänna att SvFF får publicera spelarens namn i olika media inom dess verksamhetsområde.
- Att det kommer nu en bit in i säsongen beror på nya direktiv från förbundet kring registrering av spelare i FOGIS (fotbollens gemensamma informationssystem) som gäller från 1/7.
- Lisa har med sig dessa intyg på träning och match. Försök att få det fixat så snart ni kan!

• Bollkallar på A-lagens matcher
- Dam- och herrmatcherna drar igång närmaste veckorna.
- Allt är inte helt spikat kring hur många och vilka som får vistas på Framnäs vid matcherna framöver (pga Covid-19), dock publikfritt. Men det lutar åt att det ska finnas bollkallar på plats.
- Så fort kansliet är klara med upplägget och fördelningen mellan lagen kommer våra föräldraansvariga att göra ett schema för våra spelare.
International football camp
2020-06-07 16:01
I slutet av sommarlovet erbjuds våra fotbollsungdomar en jättefin möjlighet. Den 4-7 augusti kan man delta vid International football camp, under ledning av Taylor Townsend och Julia Grönlund. Besök evenemangets Facebook-sida för mer information >> https://www.facebook.com/events/2838233019796431