Lagindelning matcher hösten 2019
2019-08-19 21:52
Hej

Lite ändrade förutsättningar gör att vi har två fasta lag under hösten.

Lagindelningen finns under Dokument

mvh Tränarna
Föräldrainformation om Ågårdsvallen!
2019-05-15 09:51
 Nu har säsongen satt igång för fullt på Ågårdsvallen och det är en fröjd att se alla barn, ledare, föräldrar och släktingar vara på plats vid träningar och matcher. För en ökad trivsel så kommer vi från och med nästa vecka att erbjuda att man kan brygga kaffe/te i den klubblokal som man även kan besöka för att gå på toaletten och värma sig. Det kan vara trevligt att sitta ner och tjôta lite föräldrar sinsemellan medans träning eller match pågår. På lördagar och söndagar hänvisar vi såklart till kioskens öppettider och försäljning av kaffe med mera. Detta bygger på frivilliga bidrag genom att man tar med nåt paket kaffe nån gång eller bidrar ekonomiskt, anslag om detta sätts upp inom kort i klubblokalen. Välkommen in i värmen och gemenskapen.

Ledare har koden till klubblokalerna om det skulle vara låst. Viktigt för alla att tänka på om någon ledare mot förmodan skulle glömma det så: är man sist från Ågårdsvallen, kolla så att alla dörrar är stängda.

Att göra det lilla extra för föreningen:

Är man intresserad av att göra det lilla extra för föreningen utan att vara ledare så har LFK behov av att få in fler aktiva med olika roller. Kanske är du den vi söker, eller finns det en engagerad släkting, far eller morförälder eller ett äldre syskon?

Det mest akuta är att vi har behov av hjälp på Klassfotbollen nästa helg till att tillsammans med Klassfotbollsansvarig Anki ha koll på o stötta upp de som står i  kiosker, brygga kaffe med mera. Kontakta Anki för mer info.

Utöver det har LFK också behov av nya föräldraansvariga för hela Ungdomssektionen. Anki behöver lägga mer tid på Herrsektionens arbete på Framnäs. Finns intresse av att göra kioskscheman och på annat sätt bidra med administrativt stöd och stötta varje lags föräldraansvariga, så kontakta Anki för mer info. Man kan vara flera som gör jobbet tillsammans. Anki nås på tel: 073-0591465.

Ungdomssektionens arbetsgrupp som idag består av Theres Axén, Jenny Liwell, Lina Johansson, Catarina Larsed, Conny Larsson och Hans-Fredrik Johansson behöver fler aktörer. Intresserad? Du kan vara engagerad förälder eller ledare, spelar ingen roll. Kontakta Theres Axén 070-3712180.

Med önskan om en fin vår på Ågårdsvallen// Ungdomssektionen genom Theres Axén
Försäljning Sverigelotten
2019-05-10 13:20
Då var det åter dags att sälja Sverigelotten. Alla barn skall vardera sälja 40 lotter á 25 kr (1000 kr). Om man inte vill sälja kan man göra ett så kallat friköp på 500 kr.
Redovisning utav lottförsäljning eller friköp sker via bankgiro 751-7618, senast den 21/6. Ange barnets namn och åldersgrupp i meddelandefältet på betalningen.

Utdelning av lotter sker under nästa veckas träningar, lotterna MÅSTE hämtas ut av en förälder som samtidigt signerar att de tagit emot lotterna även friköp skall signeras utav en förälder.

Med lotterna följer även ett infobrev gällande försäljningen.

Mvh Föräldraansvariga
Gruppindelning matcher
2019-05-05 20:41
Hej

Gruppindelning för säsongens matcher fram till sommaruppehållet, samt datum.

Ligger under Dokument och länk nedan.

Mer info kommer....

mvh Tränarna
Matchschema
2019-05-03 13:38
Hej

Matchschemat ligger nu ute för hela säsongen. Matcherna som ligger ute är dels vår egen serie F 2008 (Lidköpings FK)samt för den serie som vi tillsammans med F 2007 (Lidköpings FK Röd) spelar. Vi kommer inom några dagar att skriva upp vilka grupper som ska spela matcherna samt lägga upp grupperna på denna sidan så ni kan planera där efter.
Årets uppdrag
2019-04-23 20:25
Hej föräldrar!
I år har vi fått 4 uppdrag. Det är såpass många tjejer att ingen behöver göra dubbelt.

26 Maj
Kioskpass på klassfotbollen. (Kiosk 2)
Tid: 15-17:15  (det är sista passet och man hjälper även till med tömning och rivning av tält)
6 föräldrar. Alicia, Elise, Joline, Ebba, Otilia och Lovisa.

29 Maj
Match mot Hammarby IF FF
Tid: Samling kl 18. (Matchstart kl 19)
6 föräldrar (entré och kiosk)
8 barn (bollkallar)
Greta L, Julia E, Wilma, Maja, Nathalie, Lova, Molly+varsin förälder.
Bara bollkallar: Siri och Emilia

11 Augusti
Kiosken Ågårdsvallen
Tid: 9:30-17. 3 pass, 2,5 timma per pass.
1 vuxen per pass.
9:30-12 Julia B
12-14:30 Ida
14:30-17 Svea

Nyckeln hämtas senast fredag em hos Anki Gustafsson
Tel: 0730591465. All info finns i kiosken. Den som har sista passet återlämnar nyckeln till Anki.

20 Oktober
Match mot Morön BK
Tid: samling kl 12. (matchstart kl 13.)
6 föräldrar (entré och kiosk)
8 barn (bollkallar)
Greta M, Mette, Ester, Anida, Isabelle, Madicken+ varsin förälder.
Bara bollkallar: Millie och Nea

Vi hoppas vi fått med alla😃. Anteckna redan nu i era kalendrar så inget pass blir bortglömt!
Kan man inte ansvarar man för att byta med någon annan.

Mvh föräldraansvariga Linda och Erica