Ge bort sport i Jul och stötta samtidigt LFK!
2020-12-01 13:00

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.

Black Friday på Intersport!
2020-11-23 10:25

Black Friday på Intersport!

Den 23–29 november firar vår samarbetspartner Intersport Black Friday och ger minst 25% på allt* + massa grymma superklipp. Passa på att köpa allt från fotbollsskor och kängor till vinterjackor, träningskläder och prylarna för idrottssäsongen.

*Erbjudandet gäller 23–29 november på ord. pris. Gäller ej på presentkort,

elektronik, pulsklockor, cyklar/träningsmaskiner, el-scooter, Hövding,

Thule, golf, föreningskläder, beställningsvaror.

Föreningsdagar på Intersport v. 37
2020-09-07 12:23
Exklusivt erbjudande till alla våra medlemmar!
Den 7–13 september önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva
föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får
du 25% rabatt på allt i butiken*.
Passa på att inhandla det senaste sportmodet och allt för en ny härlig idrottssäsong.
Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den i din
smartphone i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden
FÖRENING25 på intersport.se.
Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!

*Erbjudandet gäller 7–13 september på ord.pris, dock ej på presentkort, hockey, bandy, elektronik, cyklar, träningsmaskiner, studsmattor, Hövding, Thule, golf, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.
Matcher under maj månad.
2020-04-27 21:24

Hej fotbollsföräldrar!

Det är fantastiskt kul att åter få spendera tid med era tjejer! De är ju grymt duktiga, roliga och i år väldigt många! Sååå häftigt!

Säsongen har ju hittills inte riktigt blivit som vi tänkt oss men än så länge känns det som om vi löst det bra och att vi haft vädret med oss. Från och med imorgon så kommer vi att träna på Ågårdsvallen igen. Vi har dock inte tillgång  till omklädningsrum så tjejerna behöver även fortsättningsvis komma ombytta och duscha hemma. Vi håller till på planen närmast tennishallen!

Vi ledare följer hela tiden de uppdateringar som kommer gällande Covid 19 och utövande av idrott. Vi har under de gångna veckorna resonerat kring de kommande matcherna och vi är överens om att vi inledningsvis under maj månad kommer avstå att möta lag utanför kommungränsen. Vi har personer i vår absoluta närhet som tillhör riskgruppen och hur gärna vi än vill att tjejerna ska få spela matcher så är vi inte beredda att betala det pris som det kan innebära utifrån pågående pandemi.

Vi hoppas att ni har förståelse för detta!

Självklart så kommer vi att göra vad vi kan för att tjejerna ska få spela fotboll. Vår tanke är att nyttja våra speltider på hemmaplan till att spela interna matcher inom laget och möjligtvis med motståndare inom kommunen. Tyvärr så får ni föräldrar inte närvara på  några matcher (vilket också väger in i vårt beslut då publiken är en del av tjusningen med match).

I dagsläget är vi några lag i LFK som fattat samma beslut men vi vet också att diskussionen förs i flera lag och inom LFK i stort.

Ni är självklart välkomna att höra av er med funderingar och synpunkter!

Vi återkommer så snart vi kan med mer information gällande spel/matcher.

Tränarna