Säsongens sista vecka
2021-09-18 15:22

Hej!

Nu kryper hösten på med mörkare kvällar och svalare luft & fotbollssäsongen lider därmed mot sitt slut.🍂

Den sista veckan kommer att se ut såhär:

Vecka 38:

* Måndag:
Match mot Wargön kl 18.15, samling 17.15 på Lockörn.

* Onsdag:
Träning kl. 17.00-18.30

* Lördag:
Match borta mot JK 10 kl 13.30 vi återkommer med tid för samling.

Vi ledare/tränare ser tillbaka på en mycket rolig säsong med era fantastiska tjejer, mycket skratt (en del tårar) och framförallt en så go laganda som finns i detta lag, underbart att se!!

Nästa säsong går vi upp till 11 manna, vi kommer att få mer info gällande Lfk:s plan för oss framöver - vi återkommer till er så fort vi vet mer!

AVSLUTNING:

Boka in lördagen den 30 oktober - vi kommer åka till Skövde där vi kommer tillbringa några timmar på laserdome,  vi äter sen lunch och åker därefter tillbaka till Lidköping och Lockörn!

Där avslutar vi dagen med div lagaktiviteter.

Vi startar ca 11.00 och planerar att dagen avslutas vid 17.30-18.00🤩

Det kommer att behövas några föräldrar som hjälper till med skjuts!
(vid ev återbud till dagen sms Sophia: 0706031822)

Vi tror det blir en toppendag för tjejerna och en rolig avslutning på säsongen⚽️

Vid ev återbud till kommande matcher, meddela snarast!

Ha en riktigt go helg😊

/Ledarna

Inställd match!
2021-09-16 11:23

Lockörn
2021-09-15 20:26

Morgondagens match mot Wargön spelas på lockörn!

Alltså Inte Framnäs som tidigare meddelats utan lockörn - vi samlas 17.15, matchstart 18.15!!

Förtydligande
2021-09-06 12:39

Ingår ditt barn i smittspårning så ska man vänta tills man fått svar, vid negativt svar är man välkommen att träna/spela match bara man mår bra, om inte skolan har andra rekommendationer.

Det är alltså inte automatiskt 14 dagar som det var i våras, denna info har vi fått från LFK ungdomssektion:

”Följ det datum du har fått från skola eller smittskydd om när ditt barn får återgå till fritidsaktiviteter”

Med detta sagt så hoppas vi det blivit tydligt hur ni ska förhålla er annars är det bara att slå oss en signal! 😃

//Ledarna

Covid information
2021-09-03 13:00

Vidarebefordrar info i mail ifrån Lfk:s ungdomssektion:

Information om Covid 19:
- Nu har skolorna börjat och därmed har även smittspårning i samband med Covid 19 kommit igång igen.
- Om ni har fått uppgift att ert barn ingår i smittspårning via skola, familj eller på annat sätt, stanna hemma från fotbollsträningen. Meddela oss ledare detta omgående så att vi har koll.
- Även om ert barn haft covid, även senaste 6 mån, men ingår i smittspårning ska det avstå fritidsaktiviteter.
- Följ det datum du har fått från skola eller smittskydd om när ditt barn får återgå till fritidsaktiviteter.
- Om ert barn testar positivt på Covid och varit på träning/match vid eventuellt smittotillfälle, måste vi veta detta så att vi kan ta ställning till smittspårning.
- Utöver detta så vet ni redan alla andra regler: såsom god handhygien, stanna hemma vid symptom etc.
- Ni som inte kan spela matcher pga smittspårning/Covid behöver inte spela dem senare enligt VFF. Detta gäller i 5mot 5 och 7mot 7, men meddela Conny via mail för inställda matcher. Däremot ska 13 och 14 årslagen hitta ny matchtid och meddela Conny detta.

/ U-sektionen, via Theres
Föräldrauppdrag
2021-09-03 09:45

Hej hej!!

Vi har ännu inga frivilliga tills den 11/9  - 4 föräldrar behövs till damernas hemmamatch!
Ulf och Marcus har varit matchvärdar tidigare, är det så att ingen anmäler sig behöver vi lotta bland övriga föräldrar då detta är ett uppdrag som vi behöver lösa!

Nästa match spelar vi fredag den 10/9 kl 18.00 i Råda.

Vi behöver veta ev återbud till fredagens match snarast - alltså alla som redan nu vet att er tjej inte kan vara med behöver meddela oss, detta görs till Mattias: 0704387750.

Ha en trevlig helg☀️☀️

/Ledarna