Bli medlem i Lidköpings FK
Cupen närmar sig
2019-06-20 10:00
Nu börjar det bli dags att förbereda sig för Kalles Kaviar Cup.
Vi åker från Ågårdsvallen onsadagen 26/6 kl 16:00
Vi åker med Synnergrens buss.

Packning
Sovsäck/täcke
Liggunderlag/luftmadrass
Kudde
Pyjamas
Tandborste o tandkräm
Hårborste o snoddar
Schampo, balsam o tvål
Liten handuk
Duschhandduk
Bindor/tamponger
Kläder för fritid o kvällar
Badkläder o handduk
Nåt att fördriva tiden med kanske bok, kortlek eller något annat
En ryggsäck
Fickpengar, hur mycket bestämmer er mor o far

Fotbollsväskan
Fotbollskor x2 om man har
Fotbollshorts x2 om man har
Fotbollstrumpor minst 2 par är bra att ha med
Benskydd
Träningsoverall
Gympaskor att gå i till o från matcher
Vattenflaska
Sportbh x2 om man har

Viktigt att ta med en pizzapeng till onsdag kväll då vi inte får middag den dagen.

Jag har säkert glömt något, men då får ni gärna meddela mig det så kan jag uppdatera listan. Vid övriga frågor går det bra att ringa eller messa mig, 0705102464.

Coach Kyrk

Föräldrainformation om Ågårdsvallen!
2019-05-15 09:48
 Nu har säsongen satt igång för fullt på Ågårdsvallen och det är en fröjd att se alla barn, ledare, föräldrar och släktingar vara på plats vid träningar och matcher. För en ökad trivsel så kommer vi från och med nästa vecka att erbjuda att man kan brygga kaffe/te i den klubblokal som man även kan besöka för att gå på toaletten och värma sig. Det kan vara trevligt att sitta ner och tjôta lite föräldrar sinsemellan medans träning eller match pågår. På lördagar och söndagar hänvisar vi såklart till kioskens öppettider och försäljning av kaffe med mera. Detta bygger på frivilliga bidrag genom att man tar med nåt paket kaffe nån gång eller bidrar ekonomiskt, anslag om detta sätts upp inom kort i klubblokalen. Välkommen in i värmen och gemenskapen.

Ledare har koden till klubblokalerna om det skulle vara låst. Viktigt för alla att tänka på om någon ledare mot förmodan skulle glömma det så: är man sist från Ågårdsvallen, kolla så att alla dörrar är stängda.

Att göra det lilla extra för föreningen:

Är man intresserad av att göra det lilla extra för föreningen utan att vara ledare så har LFK behov av att få in fler aktiva med olika roller. Kanske är du den vi söker, eller finns det en engagerad släkting, far eller morförälder eller ett äldre syskon?

Det mest akuta är att vi har behov av hjälp på Klassfotbollen nästa helg till att tillsammans med Klassfotbollsansvarig Anki ha koll på o stötta upp de som står i  kiosker, brygga kaffe med mera. Kontakta Anki för mer info.

Utöver det har LFK också behov av nya föräldraansvariga för hela Ungdomssektionen. Anki behöver lägga mer tid på Herrsektionens arbete på Framnäs. Finns intresse av att göra kioskscheman och på annat sätt bidra med administrativt stöd och stötta varje lags föräldraansvariga, så kontakta Anki för mer info. Man kan vara flera som gör jobbet tillsammans. Anki nås på tel: 073-0591465.

Ungdomssektionens arbetsgrupp som idag består av Theres Axén, Jenny Liwell, Lina Johansson, Catarina Larsed, Conny Larsson och Hans-Fredrik Johansson behöver fler aktörer. Intresserad? Du kan vara engagerad förälder eller ledare, spelar ingen roll. Kontakta Theres Axén 070-3712180.

Med önskan om en fin vår på Ågårdsvallen// Ungdomssektionen genom Theres Axén

Dina Diadarevie
Eive o Aynor Andersson
Adnan Alshami

Skulle man få förhinder så byter man uppdrag med någon annan, alla föräldrar ligger med på supertext.

M.V.H. Jennifer o Marie
Säsongen närmar sig
2019-03-08 00:12
Nu är våren snart här och då kör vi igång fotbollen på allvar. Vi tänkte börja med ett föräldramöte där vi går igenom säsongen i stort. Vi kör mötet torsdag 21 Mars kl 18:00 på Ågårdsvallen. Det borde inte ta mer än 30- 40 minuter. Vi ser gärna att minst en förälder till varje barn kommer.

Välkomna önskar Matte o Thomas
Föräldramöte
2018-09-20 01:28
Tiden går fort när man har roligt. Säsongen närmar sig sitt slut och vi tänkte ha lite info om hur vi tycker det har gått under säsongen, vad vi har för planer inför nästa säsong och lite allmän info. Vi kör på torsdag den 27/9 kl 18:30, alltså samtidigt som träningen pågår. Det tar max 30 min om ni inte har för mycket frågor. Fråga gärna era tjejer om dom har funderat på om dom vill spela vidare nästa år, bra att ha en liten uppfatning om hur många vi blir nästa år.
Det blir även en liten avslutning för tjejerna efter matchen mot skar då vi går ut hela laget och äter pizza. Det är Jennifer och Marie som håller i detta.

Ledarna
Samling Framnäs lördag o söndag!
2018-09-13 18:29
På lördag och söndag är det gratis inträde på damernas och herrarnas matcher!
Så det är läge att ta hela laget, hela släkten, alla kompisar, klasskamrater, kollegor, bekantas bekanta och deras husdjur till Framnäs!! :-)
Till helgen är vi alla tillsammans i den stora LFK-familjen.
Välkomna!
Lör 28/9 12:00