Föräldramöte
2018-09-20 01:28
Tiden går fort när man har roligt. Säsongen närmar sig sitt slut och vi tänkte ha lite info om hur vi tycker det har gått under säsongen, vad vi har för planer inför nästa säsong och lite allmän info. Vi kör på torsdag den 27/9 kl 18:30, alltså samtidigt som träningen pågår. Det tar max 30 min om ni inte har för mycket frågor. Fråga gärna era tjejer om dom har funderat på om dom vill spela vidare nästa år, bra att ha en liten uppfatning om hur många vi blir nästa år.
Det blir även en liten avslutning för tjejerna efter matchen mot skar då vi går ut hela laget och äter pizza. Det är Jennifer och Marie som håller i detta.

Ledarna
Samling Framnäs lördag o söndag!
2018-09-13 18:29
På lördag och söndag är det gratis inträde på damernas och herrarnas matcher!
Så det är läge att ta hela laget, hela släkten, alla kompisar, klasskamrater, kollegor, bekantas bekanta och deras husdjur till Framnäs!! :-)
Till helgen är vi alla tillsammans i den stora LFK-familjen.
Välkomna!
Inspirationsträningar med Taylor Townsend!
2018-08-01 11:13
Hjärtligt välkomna till inspirationsträningar med LFK Dams Taylor Townsend!

Träningarna kommer att vara på Lockörn på fredagar klockan 18.15. Vi tränar varje fredag från 10:e augusti till den 28:e september

Alla tjejer som spelar fotboll i LFK är välkomna på träningarna. Man behöver inte anmäla sig. Vi kommer att ha roligt med fotbollar, prova lite nytt, och ha trevligt tillsammans.

Taylor Townsend är utbildad fotbollscoach med erfarenhet som fotbollscoach för barn och ungdomar i Florida.

Vid frågor, vänligen kontakta Taylor via e-post taytown703@gmail.com eller LFK:s kansli på 0510 28578. Kansliet är öppet 8-16 på vardagar.
Cupen närmar sig
2018-06-13 00:37
Nu börjar det bli dags att förbereda sig för Kalles Kaviar Cup.
Vi åker från Ågårdsvallen onsadagen 27/6 kl 10:00.
Vi åker med Synnergrens buss.
Vi spelar första och enda matchen på onsdag kl 14:30.

Packning
Sovsäck/täcke
Liggunderlag/luftmadrass
Kudde
Pyjamas
Tandborste o tandkräm
Hårborste o snoddar
Schampo, balsam o tvål
Liten handuk
Duschhandduk
Bindor/tamponger
Kläder för fritid o kvällar
Badkläder o handduk
Nåt att fördriva tiden med kanske bok, kortlek eller något annat
En ryggsäck
Fickpengar, hur mycket bestämmer er mor o far

Fotbollsväskan
Fotbollskor x2 om man har
Fotbollshorts x2 om man har
Fotbollstrumpor minst 2 par är bra att ha med
Benskydd
Träningsoverall
Gympaskor att gå i till o från matcher
Vattenflaska
Sportbh x2 om man har

Viktigt att ta med en matsäck till onsdag dag (lunch ingår ej) då vi inte får middag förän tidigast 17:00, gärna en frukt också.

Jag har säkert glömt något, men då får ni gärna meddela mig det så kan jag uppdatera listan. Vid övriga frågor går det bra att ringa eller messa mig, 0705102464.

Coach Kyrk

Föräldramöte
2018-03-20 19:02
Nu var det dags för säsongens första föräldramöte. Vi träffas på Ågårdsvallen torsdagen den 5:e April kl 18:00. Mycket viktigt att minst en av föräldrarna kommer då vi även tar in anmälningar till sommarens stora händelse, Kalles kaviar cup. Så skriv upp detta datum och avboka allt annat.

Väl mött, ledarna i LFK F05
Nu drar vi igång träningen igen
2018-01-18 02:20
Hej på er

Nu är det dags att putsa upp fotbollskorna. Vi kommer att börja träna på Dinaplanen (konstgräs) i Råda på Onsdagar med start 31/1 kl 16:15- 17:30. Tänk på att klä er varmt, bättre med för mycket kläder än för lite. Varmt välkomna.

M.V.H. Coach Kyrk