Samling Framnäs lördag o söndag!
2018-09-13 17:06
På lördag och söndag är det gratis inträde på damernas och herrarnas matcher!
Så det är läge att ta hela laget, hela släkten, alla kompisar, klasskamrater, kollegor, bekantas bekanta och deras husdjur till Framnäs!! :-)
Till helgen är vi alla tillsammans i den stora LFK-familjen.
Välkomna!
Inspirationsträningar med Taylor Townsend!
2018-08-01 11:08
Hjärtligt välkomna till inspirationsträningar med LFK Dams Taylor Townsend!

Träningarna kommer att vara på Lockörn på fredagar klockan 18.15. Vi tränar varje fredag från 10:e augusti till den 28:e september

Alla tjejer som spelar fotboll i LFK är välkomna på träningarna. Man behöver inte anmäla sig. Vi kommer att ha roligt med fotbollar, prova lite nytt, och ha trevligt tillsammans.

Taylor Townsend är utbildad fotbollscoach med erfarenhet som fotbollscoach för barn och ungdomar i Florida.

Vid frågor, vänligen kontakta Taylor via e-post taytown703@gmail.com eller LFK:s kansli på 0510 28578. Kansliet är öppet 8-16 på vardagar.
Maggan sponsrar
2017-04-07 11:43
Till höger på sidan ser ni en logga och länk till Andreas Magnussons företag. Andreas sponsrar LFK, och ville ha en logga på er hemsida för att visa att han hejar på er.

LFK-hjärtat blir varmt.
Uppdaterad kalender
2017-04-06 20:37

Kalendern är nu uppdaterad gällande säsongens matcher.

Som vi tidigare nämnt kommer vi i år spela i en Göteborgsserie för F16-19år, men även ha med ett lag i Utveckling Götaland Dam Norra (U-elit).

I U-elit kommer spelare från både ”Junior Dam” och ”A-dam” att spela.

Båda seriernas matcher finns nu i kalendern.

Även träningsmatcher, DM-matcher och cuper finns upplagda.

Under fliken "Matcher" kan ni få en bra översikt.

Schema för träningar kommer inom kort.

//Ledarna

Översiktlig planering gällande säsongen 2017
2017-04-02 20:35

Det finns fortfarande en del saker som ännu inte är helt klara i planeringen, men nedanstående punkter visar lite översiktligt hur säsongen kommer att se ut:

• Fotbollsträning på konstgräs

• Tisdagar på Dina-planen kl.19-20

• Fredagar på Framnäs kl.17.30-19.00

Förhoppningsvis kan vi få till ett tredje träningstillfälle från och med vecka 14. Men vi återkommer när vi vet mer.

• Fotbollsträning på Lockörn

Vi planerar att träna 3ggr/vecka (måndag , tisdag och torsdag). Tiden kommer troligtvis även i år vara kl.18-20. Men detta återkommer vi med när schemat är spikat och klart.

Träningsinnehåll och olika tema planeras löpande.  Vi kommer emellanåt också träna på konstgräs då flera seriematcher i Göteborgsserien spelas på det underlaget.

Nytt för i år är också att vi vid ett träningstillfälle i veckan avser att ha en ”gästtränare” hos oss. Än så länge har vi planerat upp våren och följande gästtränare kommer som det ser ut idag att närvara vid minst två träningar var.

• Eija Feodoroff

• Henrik Wilson

• Sören Hammarén

• Inge Lennartsson

• Stisse och Erik

• Ingemar Birgertz

Datum för dessa tillfällen spikas inom kort.

• Seriespel

Vi kommer i år spela i en Göteborgsserie för F16-19år, men även ha med ett lag i Utveckling Götaland Dam Norra (U-elit).

I U-elit kommer spelare från både ”Junior Dam” och ”A-dam” att spela.

Datum för matcherna uppdateras löpande på hemsidan.

• Cuper

Vi har anmält oss till följande cuper:

• Skadevi-cup (30 juni-2juli). Här är vi anmälda i en klass för Flickor 16-17år.

• Eskilscupen (4-6 augusti). Här är vi anmälda i en klass för Flickor 16år (två ”överåriga” tillåts vara med).

• DM F16 – Första matchen spelas 21 april mot Halvorstorp/Trollhättans FK

• DM F19 – Första matchen spelas mot Skövde KIK. Datum ej bestämt.

Utöver ovanstående så finns det en hel del ytterligare ”kul grejer” som finns med i planeringen. Men mer detaljer kring det återkommer vi till lite längre fram.

//Ledarna

Tis 11/9 18:00