SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Fotbollsskolan för tjejer födda 2016/2017
2023-04-18 09:45

Hej!

 

Tisdag den 2 maj kl.17.00-18.00 drar fotbollsskolan igång för flickor födda 2016 och 2017. Träningarna är på Ågårdsvallen och kommer att fortgå fram till den 13 juni. Förutom träningar hoppas vi få till någon match/poolspel under våren/sommaren, mer information kommer kring detta. 

Vid barnets första träningstillfälle får ni som föräldrar en informationsblankett där vi hjälper er att anmäla barnet till LFK och fotbollsskolan. Det krävs alltså ingen föranmälan utan vi hjälper er på plats. 

Fotbollsskor är inget krav utan gympaskor för utomhusbruk fungerar också, det fördelaktigt med benskydd och vattenflaska är att bra att ha med. Vi önskar att barnen har varit på toaletten innan träningen börjar och att håret är uppsatt. 

Vi ledare är väldigt taggade inför uppstarten och hoppas på att det finns massor av fotbollssugna tjejer som vill börja träna med oss! 

Vår målsättning är att förmedla glädje och laganda!
Varmt välkomna!

 

Mvh Ledarna i fotbollsskolan