SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Träningar, poolspel, kiosken och ledare...
2023-05-09 21:05

Då har vi kommit igång med träningar två dagar i veckan vilket känns kul och killarna tycks vara riktigt taggade på att spela matcher till helgen.  

Vi upplever dock att koncentrationen fallerar bland killarna och kommer därför att dra ner träningstiden till en timme. Killarna tycks i nuläget inte ha energi till mera och utifrån när träningen börjar så förstår vi att det kan vara svårt att hinna få i sig så mycket att äta men någon form av mellanmål innan träningen vore toppen för att de ska orka. 

 

Det kan också vara bra att tänka på att ha med något mellanmål som fyller på deras energi under poolspelen då det är flera matcher och restid på det. 

 

Gällande söndagens poolspel i Skara så meddelade de att de håller på att bygga en ny klubbstuga och vi har därför inte tillgång till omklädningsrum eller någonstans att fylla på vattenflaskor. Så vi behöver vara ombytta och ha fyllda vattenflaskor med oss dit!

 

Förutom vårt poolspel hemma lördagen den 3/6 så kommer vi spela ytterligare ett poolspel innan sommaruppehållet och det är förlagt till helgen den 17-18/6. Vedum har bjudit in oss till matcher lördagen den 17/6, det återstår att se vilken dag som Skara bjuder in. 

 

Vi har nu fått två föräldrar som anmält sig till "kiosktjänst" helgen som vi har poolspel hemma - vi behöver fler för att passen inte ska bli så långa. Anmäl ert intresse till Caroline; 0733-193247. 

Får vi inga frivilliga så kommer vi behöva göra ett schema där ni som föräldrar kommer tilldelas en tid.

Info om kioskrutiner finns och det kikar vi på när det närmar sig. 

 

Å som alltid - det finns plats på planen för fler föräldrar!!

Så om någon är intresserad av att vara med och träna detta härliga gäng och därmed få klä sig i en tjusig ledaroverall så tveka inte att meddela någon av oss ledare.  

 

/Ledarna