VFF Spelarutbildningsläger 4-6 juli
2019-03-18 09:45
VFF:s spelarutbildningsläger riktar sig till samtliga aktiva spelare i föreningar i Västergötland. Syftet med lägren är att inspirera spelare i nya miljöer, med nya utbildare tillsammans med nya vänner från andra föreningar. Träningarna utgår helt från SvFF:s spelarutbildningsplan och deltagarna får i spelformer lära sig fotboll på ett effektivt sätt. Övningarna utgår från spelet och alla spelare är integrerade.

Anmälan och avgift
Anmälan ska göras av målsman alternativt förening/ledare enligt hänvisningar nedan. Avgiften faktureras spelarens förening efter avslutat läger, detta betyder dock inte att föreningen står för kostnaden, därför ska föreningen informeras om din anmälan. Kallelse skickas till målsman samt deltagare ca 2 veckor innan lägerstart.

Kostnad läger: 1300:-
Helpension från lunch dag 1, logi på hårdförläggning samt t-shirt ingår.

Anmälan finns på hemsidan- Utbildning spelare- Anmälan on-line. http://www.vastgotafotboll.org/utbildning-spelare/anmalan-on-line/
Sista anmälningsdag är den 9 juni