Info om läget
2020-05-03 10:12
Hej på er

Som ni märkt har det inte blivigt något föräldramöte i år. Detta pga corona som härjar för fullt.
Vi kommer i år (om det blir något) att spela i en 11 mot 11 serie, Flickor division 3 norra. Som det ser ut nu så börjar vi med matcher midsommar helgen. Läget kan ändras snabbt.
LFK:s  styrelse har även bestämt att vi tillsvidare inte får spela matcher mot lag utanför kommunen. Vi försöker att ordna några träningsmatcher mot lokala lag, kan bli snabba bud.

Vi är i dagsläget 21 aktiva spelare i truppen vilket innebär att några kommer få stå över varje match då vi beslutat att ta med ca 15 spelare per match. Vi kommer kalla spelare till match efter träningsflit men även hur man agerar och hur inställningen på träning är.

Vi tränar 3 ggr i veckan fram till slutet av Juni, sen blir det några veckors semester. Sen kör vi igång igen i början av Augusti.

Vid frågor eller funderingar får ni gärna höra av er till någon av oss ledare.

Ledarna i LFK F05/06