Träningsläger för P2007 den 5-6 Augusti, anmälan
2017-06-21 10:20
Träningsläger uppe på Lockörn till den 5-6/8.

För att ha lite koll på vilka som kan vara med på kommande läger vill vi ha in anmälan om deltagande senast till den 10/7-17 via SMS till Erik Altersved. Mobilnr. 076-347 31 15.

Tanken är att vi ska lägga upp dagarna likv förra året.

Efterlysning av Ledare/Tränare
2017-06-18 08:35
Hej alla föräldrar till LFK P2007.
Vårt lag fortsätter att locka nya spelare och vi ser ett behov av ytterligare ledare.
Du som förälder och som känner för att bidra till killarnas träning och matcher hör av dig till någon av oss ledare så kan vi ta ett snack.

Sverigelotter och Lidköpingsrabatten
2017-06-13 22:55

Hej

Tack alla för stödet till lagets cuper mm! Alla bidrar genom att sälja eller göra friköp av de olika lotter och häften som LFK beslutat att klubbens lag ska sälja.

Nu närmar sig slutdatum för redovisning av försäljning eller friköp gällande lotter och rabatthäften.

Via menyn kan du hitta mer information under Dokument, LFK Bankgiro

//Lagföräldrarna

Kiosk och bollkalle framnäs 10/6
2017-06-08 13:21

Hej alla glada fotbollsföräldrar!

Då var det dags för några av oss att hjälpa till på Framnäs vid herrlagets hemmamatch mot FBK Karlstad. Samling lördag den 10 juni kl. 13:00 utanför klubblokalen på Framnäs för genomgång och förberedelse innan matchen, som startar kl. 14:00.

Kiosken (förälder):

Noel Matsson (Erica), Wilmer Wollsén (Rebecka), Måns Nyberg (Maria),

Carl Labecker (Jonas), Hugo Strandhag (förälder), John Näslund (Anette)

Bollkallar:

Noel Matsson, Wilmer Wollsén, Nicola Rasic, Måns Nyberg, Gustav Andrén, Casper Persson, Carl Labecker, John Näslund

Bollkallarna får en genomgång av ledarna på plats om vad de skall tänka på under matchen. De föräldrar som står i kiosken får en genomgång av representant som finns på plats. Bollkallar får korv och bröd med festis i paus. När matchen är slut hjälper alla till och plockar iordning, vilket tar ca 15 minuter.

Kör hårt och visa att Team P10 är att räkna med!

Lagföräldrarna

Påminnelse om rutin vid match
2017-05-20 08:04
Vi har tidigare poängterat om att vi i samband med matcher, byter om på plats i våra resp omklädningsrum. D.v.s vi kommer och går "civilklädda" med en självklar duschning efter spelad match i omklädningsrummet.

Detta har tills nu fungerat sådär, så vi vill be er alla ta sitt resp. ansvar till att följa budskapet. (självklart kan det finnas skäl för att man inte hinner eller annat, men ...)

Orsaken är att Vi ledare ser det som en del av att skapa ett lag! Att skapa en så viktig vikänsla, där tjötet i omklädningsrummet är en stor del av uppbyggnaden av vikänslan!
Att man efter match ger sig/grabbarna tid till att i vissa delar kunna prata igenom situationer m.m som hänt under matchens gång.

Hoppas alla förstår och bidrar:)

LFK P07 åker på Cup den 16 alt 17 september
2017-05-20 07:54
Ja, den 16 eller 17 september blir det en heldag nere i Göteborg där vi deltar i Älvevi Park Cup.
Nya lag som vi aldrig mött och mot ett sannolikt tufft motstånd. Kul!

För att veta hur många som kan vara med och således kunna anmäla tillräcklig med lag, så behöver vi din anmälan redan till den 1/6! Anmälan gör du till Erik Altersved på mobilnr. 076-347 31 15 alt. via det sms ni ska ha fått ut direkt ifrån Erik.

De matcher som redan idag är inplanerade denna helg kommer vi att flytta när vi väl har fått det fastlagt vilken dag vi spelar.