Säsongstart för LFK P2007
2017-12-26 09:45
Då var det dags att starta upp 2018 års fotbollssäsong! Äntligen kan vi tro några säger:)
Onsdagen den 10/1 kl 1600-1730 uppe Råda konstgräsplan har vi frivillig träning för de som inte har något annat för sig.
Vi kommer sedan att fortsätta onsdagar i Råda fram till Ågården öppnar.

Välkomna och God fortsättning och Gott Nytt år

//Ledarna
Kval till Elitettan!!!
2017-10-11 15:43
Hej alla fotbollsföräldrar!
Nu på lördag den 14 oktober spelas den andra kvalmatchen mellan LFK och Brommapojkarna. Klubben undrar om det finns några barn som vill vara bollkallar vid den här matchen. Vet ni några frivilliga barn, så hör av er till mig snarast. Det är samling kl. 13:00 på Framnäs och matchen börjar kl. 14:00.
Kristoffer Vestberg
Kiosk & bollkalle 1/10
2017-09-30 11:33

Sista arbetsinsatsen för säsongen och därmed dags för några av oss att hjälpa till på Framnäs igen. Denna gång vid damlagets hemmamatch mot IK Rössö. Samling söndag den 1 oktober kl. 13:00 utanför klubblokalen på Framnäs för genomgång och förberedelse innan matchen, som startar kl. 14:00.

Kiosken (förälder):

Leo Fast (Marie), Nils Johansson (Ulrika), Axel Oltegen (Daniel), Casper Persson (Robert), Johannes Yuksel (Aziz), Garo Samarjian (Fadia).

Bollkallar:

Leo Fast, Hugo Andersson, Nils Johansson, Vilmer Broström, Axel Oltegen, Johannes Yuksel, Garo Samarjian, Wilhelm Perez.

Bollkallarna får en genomgång av ledarna på plats om vad de skall tänka på under matchen. De föräldrar som står i kiosken får en genomgång av representant som finns på plats. Bollkallar får korv och bröd med festis i paus. När matchen är slut hjälper alla till och plockar iordning, vilket tar ca 15 minuter.

Kiosk och bollkalle 9/9
2017-09-08 14:47

Nu är det åter dags för några av oss att hjälpa till på Framnäs. Denna gång vid herrlagets hemmamatch mot FC Trollhättan. Samling lördag den 9 september kl. 15:00 utanför klubblokalen på Framnäs för genomgång och förberedelse innan matchen, som startar kl. 16:00.

Kiosken (förälder):

Noel Mattsson (Erica), Oliwer Isaksson (Erica), Eldar Ganibegovic (Emir), Theodor Adedoyin (Justus), William Bogensberger (Christian), Elias Wallin (Charlotte).

Bollkallar:

Noel Mattsson, Oliwer Isaksson, Theodor Adedoyin, William Bogensberger, Elias Wallin, Hugo Strandhag, Sayyad Mirzai, Oskar Thorsell

Kiosk och bollkalle 30/6
2017-06-28 11:03

Så var det då åter dags för några av oss att hjälpa till på Framnäs. Denna gång vid damlagets hemmamatch mot QBIK. Samling fredag den 30 juni kl. 18:30 utanför klubblokalen på Framnäs för genomgång och förberedelse innan matchen, som startar kl. 19:30.

Kiosken (förälder):

Tage Vestberg (Kristoffer/Anna), Jonah Andersson (Marie), Måns Nyberg (Maria), Gustaf Arthursson (Henrik), Gustaf Arthursson (Magdalena), Eldar Ganibegovic (Emir)

Bollkallar:

Tage Vestberg, Jonah Andersson, Måns Nyberg, Gustaf Arthursson, Eldar Ganibegovic, Pär Eriksson, Alvin Bryngelfors, Olle Bergenwall

Power Big Meet - Parkeringsvärd
2017-06-26 09:22

Vi har nåtts av den tråkiga nyheten att cykelloppet Tre Berg är inställt 2017.

Vi har istället fått uppdraget att agera parkeringsvakter under motorevenemanget Power Big Meet som äger rum torsdag – lördag den 6-8 juli på Hovby flygfält.

Vi önskar namn och mobilnummer på de personer som anmäler sig som frivilliga senast onsdag den 28 juni. Anmälan sker till Kristoffer Vestberg via sms på mobilnummer 0708-777878. Vid anmälan får ni svar om tiden är ledig. Ni får självklart ta flera tider. Kanske är det också så att några av er har detta motorintresse och då har ni tillfälle att se många ”fina” bilar.

Tider Power Big Meet:

Torsdag 6/7

10-12

12-14

14-16

Fredag 7/7

07-09

09-11

11-13

13-15

Lördag 8/7

07-09

09-11

11-13

13-15

Efter att anmälningstiden har gått ut, samt om eventuella vakanta tider finns kvar, fördelas tiderna ut av oss. Kan man inte då får man som vanligt byta med någon annan på egen hand. Detta måste då meddelas till Kristoffer.

Vi är väl medvetna att denna information kommer väldigt snabbt inpå men vi måste agera och lösa detta för att klara av att betala våra cuper och läger för våra ungdomar.

Vi hoppas på er förståelse och goda samarbetsvilja så att vi kan lösa detta på bästa sätt.