Ändrad samlingtid LFK P07 Röd och laget
2017-09-22 07:32
På Söndag åker LFK07 Röd till Skara och spelar match. Avspark kl. 1400 och samling kl. 12.30!
Reyan Said kompletterar laget denna gång! Glöm inte att återkoppla till Per om du inte kan vara med, annars ses vi på Söndag.
//Per A Ledare LFK P07 Röd
Säsongsavslutning 2017 för LFK P07
2017-09-21 05:50
Den 28 September har vi i samband med träningen, oxå årets säsongsavslutning.
I samband med det bjuder vi in er föräldrar att vara med på träningen så att ni kan såväl se som känna hur grabbarna har utvecklats under året och även vara med och lira någon match mot dem.
Blir blir vi tillräckligt många så kanske vi t.o.m kör en liten mini cup:)
Varmt välkomna!
//Ledarna
Kiosk och bollkalle 9/9
2017-09-08 14:47

Nu är det åter dags för några av oss att hjälpa till på Framnäs. Denna gång vid herrlagets hemmamatch mot FC Trollhättan. Samling lördag den 9 september kl. 15:00 utanför klubblokalen på Framnäs för genomgång och förberedelse innan matchen, som startar kl. 16:00.

Kiosken (förälder):

Noel Mattsson (Erica), Oliwer Isaksson (Erica), Eldar Ganibegovic (Emir), Theodor Adedoyin (Justus), William Bogensberger (Christian), Elias Wallin (Charlotte).

Bollkallar:

Noel Mattsson, Oliwer Isaksson, Theodor Adedoyin, William Bogensberger, Elias Wallin, Hugo Strandhag, Sayyad Mirzai, Oskar Thorsell

Bollkallarna får en genomgång av ledarna på plats om vad de skall tänka på under matchen. De föräldrar som står i kiosken får en genomgång av representant som finns på plats. Bollkallar får korv och bröd med festis i paus. När matchen är slut hjälper alla till och plockar iordning, vilket tar ca 15 minuter.

Heja LFK!

Kiosk och bollkalle 30/6
2017-06-28 11:03

Så var det då åter dags för några av oss att hjälpa till på Framnäs. Denna gång vid damlagets hemmamatch mot QBIK. Samling fredag den 30 juni kl. 18:30 utanför klubblokalen på Framnäs för genomgång och förberedelse innan matchen, som startar kl. 19:30.

Kiosken (förälder):

Tage Vestberg (Kristoffer/Anna), Jonah Andersson (Marie), Måns Nyberg (Maria), Gustaf Arthursson (Henrik), Gustaf Arthursson (Magdalena), Eldar Ganibegovic (Emir)

Bollkallar:

Tage Vestberg, Jonah Andersson, Måns Nyberg, Gustaf Arthursson, Eldar Ganibegovic, Pär Eriksson, Alvin Bryngelfors, Olle Bergenwall

Heja LFK!

Power Big Meet - Parkeringsvärd
2017-06-26 09:22

Vi har nåtts av den tråkiga nyheten att cykelloppet Tre Berg är inställt 2017.

Vi har istället fått uppdraget att agera parkeringsvakter under motorevenemanget Power Big Meet som äger rum torsdag – lördag den 6-8 juli på Hovby flygfält.

Vi önskar namn och mobilnummer på de personer som anmäler sig som frivilliga senast onsdag den 28 juni. Anmälan sker till Kristoffer Vestberg via sms på mobilnummer 0708-777878. Vid anmälan får ni svar om tiden är ledig. Ni får självklart ta flera tider. Kanske är det också så att några av er har detta motorintresse och då har ni tillfälle att se många ”fina” bilar.

Tider Power Big Meet:

Torsdag 6/7

10-12

12-14

14-16

Fredag 7/7

07-09

09-11

11-13

13-15

Lördag 8/7

07-09

09-11

11-13

13-15

Efter att anmälningstiden har gått ut, samt om eventuella vakanta tider finns kvar, fördelas tiderna ut av oss. Kan man inte då får man som vanligt byta med någon annan på egen hand. Detta måste då meddelas till Kristoffer.

Vi är väl medvetna att denna information kommer väldigt snabbt inpå men vi måste agera och lösa detta för att klara av att betala våra cuper och läger för våra ungdomar.

Vi hoppas på er förståelse och goda samarbetsvilja så att vi kan lösa detta på bästa sätt.

Efterlysning av Ledare/Tränare
2017-06-18 08:35
Hej alla föräldrar till LFK P2007.
Vårt lag fortsätter att locka nya spelare och vi ser ett behov av ytterligare ledare.
Du som förälder och som känner för att bidra till killarnas träning och matcher hör av dig till någon av oss ledare så kan vi ta ett snack.
//Ledarna