Information 2018
2018-01-16 18:28
Här med hälsar vi gamla som nya spelare till fotbollssäsongen 2018.

Nu är det dags att boka in viktiga datum i kalendern.

I år hoppar vi över inomhusträningen och börjar försäsongsträningen på konstgräsplanen i Råda.
Till en börjar tränar vi fredagar mellan 1600 och 1730 med start den 23 februari. I april hoppas vi få möjlighet att träna vid ytterligare ett tillfälle under veckan.
Under maj månad hoppas vi kunna flytta träningar till Ågårdsvallen, veckodagar och tider ännu inte fastställt.
De första veckorna är träningen främst för de spelare som inte utövar en vinteridrott men alla är givetvis välkomna så länge det inte kolliderar. Vi räknar med att de spelare som har fullt upp med vinteridrotten ansluter när den säsongen är över.

Under våren planerar vi för ett träningsläger, 14 till 15 april. Platsen är i Hangelösa och Skogevi IP. Övernattning och måltider kommer ske i bygdegården. Mera information kommer senare.

Vi har tänkt delta i 2 stycken cuper under säsongen.
Första cupen är GIFF-cupen i Tidaholm den 28 och 29 april
Andra cupen är Ulvacupen i Ulvåker den 16 och 17 juni.
Ej övernattning vid båda tillfällena.

Ha uppsikt i kalendern och på hemsidan.

Mvh Ledarna P06