Träningar denna vecka
2018-04-23 16:27
Vi går lite i väntans tider gällande när vi får gå på gräsplanerna och därav finns det inte så många träningstider upplagda i kalendern. Vi hoppas att det fina vädret (som var under helgen) håller i sig så att vi får gå på gräs i nästa vecka.

Denna vecka tränar vi likt tidigare under april;
Tisdag 17-18.30 Framnäs Konstgräs (samling 30 minuter innan)
Onsdag 16.45-18.00 Fredriksdalsskolan
Torsdag 17.30-19.00 Framnäs konstgräs (samling 30 minuter innan)

Håll utkik på hemsidan för snabba ändringar!
Träningstider under maj kommer inom kort..

Ni har väl inte missat att vi är serieledare;

Seriepremiär
2018-04-21 08:47
Imorgon söndag är det dags för säsongens första seriematch borta mot Halvorstorp IS. Det är nu vi ska kunna börja njuta av försäsongens många och långa träningspass. Vi hoppas att ni känner det vi ser, att ni är starkare och bättre än någonsin. Träning ger resultat!

Träningsmatcherna har varierat i kvalité men periodvis varit riktigt bra! Vi har på ett helt annat sätt än tidigare vågat hålla i bollen. Vi har hittat många olika anfallsalternativ och oftast via att hålla bollen längs marken, bra! Försvarsspelet har sett stabilt ut och samtliga spelare har deltagit. Resultatmässigt har det också gått bra. Vi är allt jämnt obesegrade och de två matcher vi haft mot seriekonkurrenter har vi vunnit!

Vi tränare vill tacka Er för fantastisk inställning under början av denna säsong. Vi har många gånger pratat om Egenansvar och kommer så fortsätta att göra. Vi har alla ett ansvar att se till att vi kommer väl förberedda till match och träning samt fortsätter att utvecklas och att vi alltid gör vårt bästa. Så nu fortsätter vi på den inslagna vägen där både vi som individer samt lag blir starkare och starkare under resten av säsongen.

//Tränarna
Nu är våren här!
2018-04-19 18:08
Taggade grabbar i vårvädret!
Kom ihåg, att fast vädret blir varmare, skall man svettas in våren. Lite mer kläder än man tror skall behövas kan vara bra. Särskilt om vi får vind in från Vänern.
Dock var det alldeles underbart idag ⚽️
VFF - Kvällsträningar för F/P 15-16 år
2018-04-08 20:27
Västergötlands fotbollsförbund anordnar vid fyra tillfällen kvällsträningar för distriktets 15 och 16-åringar med stort fotbollsintresse. Det kommer att erbjudas kvalitativa träningar med spelare från andra föreningar.
Träningarna är gratis och leds av utbildade ledare med erfarenhet från junior- och seniorfotboll.
Första tillfället är redan nu den 24 April. De närmaste orterna är Grästorp eller Ulvåker.
Du anmäler dig själv via VFF hemsida. Vill du ha hjälp kontaktar du Johan Andersson.

Om du anmäler dig vill vi att du meddelar någon av oss tränare.

//Tränarna

Träningar i April
2018-03-24 08:46
Hej igen!
Under april månad kommer vi att börja likt föregående månad med att träna;
Tisdagar 17.00 -18.30 Framnäs Konstgräs
Vi samlas 16.30 på Framnäs IP för att gemensamt byta om. Vi går mot konstgräsplanen ca 10-15 minuter innan träningen börjar. Träningen avslutas även på Framnäs IP med att alla duschar innan man åker hem.

Onsdagar 16.45 - 18.00 Fredriksdalsskolan
Detta pass kommer att vara mer inriktat på Fysträning och leds av Henrik Ottosson.

Torsdagar 17.30 - 19.00 Framnäs Konstgräs
Vi samlas 17.00 på Framnäs IP för att gemensamt byta om. Vi går mot konstgräsplanen ca 10-15 minuter innan träningen börjar. Träningen avslutas även på Framnäs IP med att alla duschar innan man åker hem. Träning själva eller tillsammans med P16.

Söndagsträningarna stryks då vi har träningsmatcher på helgerna och sedan börjar seriespelet den 22:e april.

I samband med seriestart hoppas vi att kunna lägga fyspasset utomhus istället för inne i Fredriksdalsskolan och då kan dag/dags komma att justeras. Håll koll på hemsidan för förändringar.

Nu kör vi!
//Micke