Poolspel i Grästorp 17/9
2017-09-14 17:25
Hej alla glada fotbollstjejer och föräldrar!

Nu på söndag 17 september är det dags för säsongens sista poolspel. Denna gång åker vi till Grästorp. Vi samlas på Ågårdsvallen för avfärd 8.30

De som anmält att de kan vara med är:
Fannie, Hilda, Ebba, Agnes H, Elsa L, Miranda, Meja, Julia, Elvira, Alma B, Louise, Audrina, Alma T

Är det någon ytterligare som vill vara med och spela så behöver vi besked via Supertext senast torsdag 14/9.

Spelschema
10:00 Ardala Goif - Lidköpings FK (Plan A)
10:00 Skara FC - IK Gauthiod (Plan B)

-- Paus --

10:30 Lidköpings FK - Skara FC (Plan A)
10:30 IK Gauthiod - Ardala Goif (Plan B)

-- Paus --

11:15 Ardala Goif - Skara FC (Plan A)
11:15 Lidköpings FK - IK Gauthiod (Plan B)

Poolspel på lördag 2/9
2017-08-31 17:24
Hej,

Nu på lördag 2 september är det återigen dags för poolspel. Denna gång bjuder Örslösa/Söne in oss till Örslösa IP. Vi samlas på Ågårdsvallen för avfärd 8.15

De som anmält att de kan vara med är:
Elvira, Elsa L, Hilda, Louise, Agnes H, Miranda, Julia, Audrina, Ebba, Fannie, Alma T, Alma B och Meja

Är det någon ytterligare som vill vara med och spela så behöver vi besked senast torsdag 31/8.

09:30 IK Gauthiod-ÖSIK
09:30 ETL-LFK

-- Paus ca 10 minuter --

10:10 LFK-IK Gauthiod
10:10 ÖSIK-ETL

-- Paus ca 20 minuter --

11:00 ÖSIK-LFK
11:00 ETL-IK Gauthiod

Poolspel på lördag
2017-08-24 17:14
Hej,

Precis som ni fått information via Supertext så är höstens första poolspel nu på lördag 26 augusti. Spelplats är Rådavallen, med Råda BK som värd, och vi träffas på Rådavallen (parkeringen vid konstgräset) kl 12:00.

De som anmält att de kan vara med är:
Ebba T, Agnes H, Hilda H, Elsa L, Louise, Meja, Isabella, Elvira, Miranda, Alma B, Audrina

Är det någon ytterligare som vill vara med och spela så behöver vi besked om detta senast torsdag 24/8.

13:00 Örslösa/Söne IK-Råda BK

13:00 Skara FC-Lidköpings FK

-- Paus 10 minuter --

13:40 Örslösa-Söne IK-Skara FC

13:40 Råda BK-Lidköpings FK

-- Paus 20 minuter --

14:30 Örslösa-Söne IK-Lidköpings FK

14:30 Råda BK-Skara FC

Matchtid 2x12

Vi spelar på C-planen mittemot DINAPLANEN. Där finns även omklädningsrum.

Sverigelotten – Föräldrabrev
2017-08-14 15:44
Sverigelotten – Föräldrabrev

Under vanliga omständigheter ska föräldrar till barn som spelar 5-mannafotboll i LFK vara behjälpliga vid vår allra största insats TreBerg loppet i september. Tyvärr har detta stora inkomstbringande evenemang ställts in 2017. Det betyder att LFK ungdom står utan sin enskilt största intäkt! För att inte äventyra ungdomssektionens ekonomi har åtgärder vidtagits bland annat att fler lotter säljs 2017 samt att föräldrar från de äldre lagen bemannat PowerMeet i 3 dagar.

Du som förälder till barn som spelar 5-mannafotboll ska nu istället för ideellt arbete sälja 20 st Sverigelotter under höstsäsongen. Alternativet friköp finns också, om man har svårt att sälja eller inte vill går det lika bra med ett friköp om 200.-

Syftet med er insats är att hålla cuper och gemensamma resor avgiftsfria under ungdomsåren och istället betalas dessa delvis via denna försäljning.
Inom ungdomssektionen finns en utarbetad cupplanering dels för att planera ekonomin men även för att få en gemensam syn inom sektionen på cuper. T.ex. hur långt bort man åker i vilken ålder. Bl.a. finns en tanke om en stegrande nivå. Nya och kanske tuffare utmaning ju äldre man blir.
LFK ungdoms olika åldersgrupper skall inte ha egna kassor. 2017 räknar ungdomssektionen med cupkostnader på ca 263 000 kr för totalt 425 verksamma barn.

Ledare delar ut lotter, säljstart 10/8-2017.
OBS! Mottagna lotter eller friköp skall signeras av förälder.

Till varje förälder delas Föräldrabrev och lotter ut. Förälder signerar friköp eller mottagandet av lotter på ”Sverigelotten Signeringsblankett”. Signeringen är av vikt för att erhålla säkerhet att alla bidrar med sin del och tydlighet för kansliet vart lotterna är.

Redovisning av lottförsäljning eller friköp sker via inbetalning på bankgiro 751-7618, senast 15/9.
Ange barnets namn och åldersgrupp i meddelandefältet på betalningen.
Betalning sker inte till Ledare. I undantagsfall kan betalning ske direkt till kansliet.

Lidköpings FK är en stor klubb och det finns individer som kan ha en ekonomisk besvärlig situation.
Det finns en grupp som heter Social Ansvar som hanterar dessa frågor. För stöd med kostnader för att spela fotboll, vänligen kontakta Carina Ohlsson (Ordförande), tel 0703 439630.

”Att spela fotboll med fötterna är en sak, att spela med hjärtat något annat…”

Med Varma Fotbollshälsningar
Lidköpings FK
Ungdomssektion

Tack!!
2017-06-27 20:04

Wow! Vilken vårsäsong vi lämnar bakom oss - från fyra spelare när säsongen drog igång till detta helt fantastiska fotbollsgäng! Så kul att se dem spela och utvecklas - tack för att vi får låna era härliga tjejer!

Nu tar vi lite sommaruppehåll för att sätta igång igen första veckan i augusti.

Under höstsäsongen kommer vi i F2009 tillhöra en egen poolserie med jämnåriga lag!

Poolspelen kommer ligga följande helger 26/8 (i Råda), 2/9 (Örslösa/Söne) samt 17/9 (JK10/ENV FF -Kvänum??).

Nu hoppas vi på mycket fint väder, sol, bad och många glassar (och en del strandfotboll kanske?)!

Glad sommar! ☀️

/Tränarna ⚽️❤️🖤⚽️

Inställd träning/ info säsongsavslutning
2017-06-22 11:58

Kvällens träning är inställd... Vi önskar er alla en Trevlig Midsommar och laddar inför match mot er föräldrar på tisdag 27/6 då vi har säsongsavslutning. Vi ses kl 18.00 på Ågårdsvallen (för de föräldrar som vågar...).