Eskilscupen
2018-07-13 21:10

Här kommer lite kort info gällande Eskilscupen utifrån vad vi vet idag.

Vi har hyrt 2st minibussar som vi åker med till och från Helsingborg, samt mellan matcherna.

Cupen pågår mellan den 2-5 augusti. Det troliga är att vi åker ner på torsdagen den 2 augusti, men vi återkommer när spelschemat släpps. Matcherna börjar först på fredagen.

Det är ännu inte bestämt var vi kommer att bo, men förhoppningen är att vi bor tillsammans med övriga LFK-lag.

Självklart hoppas vi också på en stor hejaklack :-)

För mer info, se https://www.eskilscupen.nu/

Vi vill också påminna tjejerna om det vi kom överens om på sista träningen, dvs löpträning eller liknande 2 gånger/vecka under träningsuppehållet.

Kontakta gärna varandra och spring tillsammans.

Inför Eskilscupen kommer vi också att träna fotboll följande datum:

- torsdag den 26 juli

- måndag den 30 juli

- tisdag den 31 juli

Vi återkommer på tidpunkt dessa tillfällen.

Fikaförsäljning på våra matcher
2018-05-12 19:45

Uppdaterad fikalista!

Då det på föräldramötet sågs som positivt med en kiosk på våra hemmamatcher så har vi tagit fram en kiosklista för F-04.

Kan man inte denna dag får man byta med någon annan. Håll även koll på om det blir ändringar av matchdagar!

De som ska stå kiosken tar med kaka, termosar med kaffe samt mjölk. Detta bjuder man på!

Anna-Karin, Alva Anderssons mamma köper in övriga varor och ansvarar för pengarna.

Föräldrar som ansvarar för försäljningen är:

28/4 Alva A och Agnes

3/6.  Moa och Hannah

24/6 Elina och Alva M

11/8  Tindra  och Alma

18/8 Oliva och Agnes

2/9   Ella och Tova

15/9 Hannah och Alva M

29/9  Moa och Märtha

FÖRÄLDRAUPPDRAG 2018
2018-04-15 19:00

Framnäs

Vi ska vara bollkallar samt bemanna kiosk och entré på lördag 21/4 (8 tjejer och 6 föräldrar).

Samling på Framnäs 14.00, matchstart 15.00.

Följande personer hjälper till: Agnes E + förälder, Alma S + förälder, Alva A + förälder, Alva M + förälder, Hannah A + förälder, Moa L + förälder, Nora G, Tina L.

Vi ska vara bollkallar samt bemanna kiosk och entré på torsdag 21/6 (8 tjejer och 6 föräldrar). Samling på Framnäs 18.15, matchstart 19.15.

Följande personer hjälper till: Elina D + förälder, Ella C + förälder, Moa L+ förälder, Olivia Ö+ förälder, Tindra W + förälder, Tova J + förälder, Märtha S och Alva M.

Klassfotboll lördag 26/5 och söndag 27/5 (Ågårdsvallen)

Vi ska bemanna Hamburgertältet på lördag 26/5 14.45-17.00

Agnes, Alva A, Alva M, Tindra.

Eftersom detta är sista passet på lördagen så ska tältet även städas iordning.

Vi ska bemanna Kiosk 1 söndag 27/5 8.15-10.30

Alma S, Elina, Hannah, Märtha, Olivia,

-Lämna inte tältet innan passet är slut

-Prislistor finns i tälten

-Det finns alltid personal i PRIVAB-lastbilen vid sekretariatet

-Tar varor slut hämtar man nytt i lastbilen

-Pengar får BARA lämnas till Calle Wellner

Meddela någon av oss lagföräldrar om du byter uppdrag med någon så att vi vet vilka som ska vara på plats.

//Izabelle, Jeanette, Sara

Information från föräldramötet
2018-03-01 22:19

Vi har nu lagt upp det presentationsmaterial som vi visade på föräldramötet under menyvalet "Dokument".

• Årsplan LFK F14 -2018.pdf
  • Kontaktlista LFK F14 - 2018.pdf

Västergötlands FF - Spelarutbildning 2018
2018-02-28 22:35

För de tjejer som vill så anordnar Västergötlands fotbollsförbund under året några tillfällen för spelarutbildning. Notera följande datum om ni är intresserade:

• 19 maj
  • 25-26 augusti

För mer info:

Det är viktigt att du meddelar föreningen att du anmält dig till lägret. Lägeravgiften faktureras föreningen som i sin tur fakturerar er.