Match på lördag hemma mot Råda
2017-04-20 20:57
På lördag spelar vi årets första seriematch hemma mot Råda på Lockörn klockan 15:00, samling 13:45! Laget är meddelat via SMS!
Kiosklista
2017-04-16 16:43
Då det på föräldramötet sågs som positivt med en kiosk på våra hemmamatcher så har det tagits fram en kiosklista för F15:s hemmamatcher.

Kiosklista till säsongens hemmamatcher för F-02.

Kan man inte denna dag får man byta med någon annan!

Föräldrar som ansvarar för försäljningen är:
22/4 Thea, Alice L och Alice K
13/5 Matilda och Elvira
23/5 Tilda S och Ida A
10/6 Alma och Nora
12/8 Irma och Mira F
19/8 Vera och Ida S
2/9 Tilda A och Mira A
16/9 Lisa H och Wilma
1/10 Thelma och Johanna

Vad ska vi sälja:
Kexchoklad
Kaffe
 Bulle, kärleksmums, morotskaka etc.Detta skänker man!
Dricka tex. Cola, Fanta, Festis och Ramlösa.
Korv med bröd. Detta köper de som ska stå i kiosken. Pengar som man lagt ut får man utav någon ledare. Om vi ska sälja korv med bröd beror det också lite på vilken tid på dagen som matchen är! Ni avgör alltså själva utifrån matchtid om ni ska sälja korv med bröd!

Vad behöver finnas i kiosken/ ta med!
Muggar
Servetter
Kaffefilter
Socker
Mjölk tar någon med som ska stå i kiosken.
 Plastskedar
Ketchup
 Senap
Vi kommer att kunna förvara sakerna på Lockörn till nästkommande match.
I kiosken behöver det också finnas växelpengar till nästa kiosktillfälle. Kolla så att det finns! Swish nummer finns! Numret ligger i kiosken.
Vi har kiosken utomhus! Har man möjlighet att ta med ett tält att stå under vid regn så är det alltid  uppskattat.
Minnes anteckningar Föräldrarmötet
2017-03-05 20:15
Vi kommer ha 20 tjejer i träning. Alla ledare fortsätter.
Ett lag är anmält till seriespel. Vi kommer möta lag här omkring, totalt 18 matcher.
Träningar och matcher kommer spelas på Lockörn.
Vi tränar nu på Dina plan tisdagar 19-20. Kommer så snabbt det går försöka få en tränings tid till.
Vi hoppas kunna börja träna på Lockörn i början på April.
I år kommer vi träna tre pass i veckan. Dagar och tider meddelas senare. Ett spelarmöte med tjejerna kommer också att hållas där vi går igenom riktlinjer för kommande säsong.

Inplanerade cuper är: Skadevi i Skövde 30/6-2/7. Vi sover inte över utan sover hemma.
Eskilsminne i Helsingborg 4-6/8. Kostnad ca 1200-1500 kr. Anmälan till cuperna kommer att tas upp inom kort.
Det diskuterades om vi skulle sälja fika på våra hemma matcher vilket förutom ger en fin service till vår publik också ger en slant till lagkassan. Känslan var att vi fixar detta.

Medlems avgiften är i år 300 kr plus träningsavgift 1500 kr. Betalas när tjejen börjar träna.
Bestämdes att det går ut sms även till tjejerna plus föräldrarna i år när info ska ut.
Detta var några rader om det som sades på mötet. Har ni frågor så kontakta oss ledare