Kioskförsäljning Junior Dam
2017-05-11 10:55

Kioskförsäljning vid Junior Dams hemmamatcher på Lockörn 2017

I år fortsätter vi samla in pengar till lagkassan. Två familjer per hemmamatch ansvara för kioskförsäljning på hemmamatcherna i Göteborgsserien. Pengarna går oavkortat till laget. Vi kan förvara kioskvaror som inte blir för gamla i lagets förråd. Lagföräldrarna köper in plastmuggar, servetter, sopsäckar, tepåsar, kexchoklad och festis. De två familjerna köper in, bakar och tar dit övrigt som behövs för försäljningen samt tar hem det som ev. blir över och som inte kan förvaras i förrådet.
Förslag:
korv med bröd, ketchup/senap 15 kr/st.

något hembakat - bullar, mjuk kaka 10 kr/st.

kexchoklad 10 kr/st.

festis 10 kr/st. kaffe/te 10 kr/kopp

Kaffebryggare, termos, gryta och kokplatta finns i köket på Lockörn att låna. Vi har tänkt att ställa ett bord ute i anslutning till den planen som laget kommer att spela på. I förrådet finns förlängningskabel och uttag. Tränarna har nyckel.

Birgitta och Monica ansvarar för kassan så skicka den med Evelina eller Emma efter match.

Kolla när respektive matchtid är och kom ca en timma innan matchstart. Blir någon match flyttad, flyttar kioskansvaret med till det nya datumet. Var och en får ansvara för att byta med någon om datumet inte passar.

23/4 Linn, Emma
4/5 Evelina, Sofia J
10/5 (DM) Frida, Tova
14/5 Mathilda, Anna L
17/9 Sofia, Linn
24/9 Ida P, Emma
30/9 Anna H, Evelina

Lagföräldrar/Monica och Birgitta

Maggan sponsrar
2017-04-07 11:43
Till höger på sidan ser ni en logga och länk till Andreas Magnussons företag. Andreas sponsrar LFK, och ville ha en logga på er hemsida för att visa att han hejar på er.

LFK-hjärtat blir varmt.
Uppdaterad kalender
2017-04-06 20:37

Kalendern är nu uppdaterad gällande säsongens matcher.

Som vi tidigare nämnt kommer vi i år spela i en Göteborgsserie för F16-19år, men även ha med ett lag i Utveckling Götaland Dam Norra (U-elit).

I U-elit kommer spelare från både ”Junior Dam” och ”A-dam” att spela.

Båda seriernas matcher finns nu i kalendern.

Även träningsmatcher, DM-matcher och cuper finns upplagda.

Under fliken "Matcher" kan ni få en bra översikt.

Schema för träningar kommer inom kort.

//Ledarna

Översiktlig planering gällande säsongen 2017
2017-04-02 20:35

Det finns fortfarande en del saker som ännu inte är helt klara i planeringen, men nedanstående punkter visar lite översiktligt hur säsongen kommer att se ut:

• Fotbollsträning på konstgräs

• Tisdagar på Dina-planen kl.19-20

• Fredagar på Framnäs kl.17.30-19.00

Förhoppningsvis kan vi få till ett tredje träningstillfälle från och med vecka 14. Men vi återkommer när vi vet mer.

• Fotbollsträning på Lockörn

Vi planerar att träna 3ggr/vecka (måndag , tisdag och torsdag). Tiden kommer troligtvis även i år vara kl.18-20. Men detta återkommer vi med när schemat är spikat och klart.

Träningsinnehåll och olika tema planeras löpande.  Vi kommer emellanåt också träna på konstgräs då flera seriematcher i Göteborgsserien spelas på det underlaget.

Nytt för i år är också att vi vid ett träningstillfälle i veckan avser att ha en ”gästtränare” hos oss. Än så länge har vi planerat upp våren och följande gästtränare kommer som det ser ut idag att närvara vid minst två träningar var.

• Eija Feodoroff

• Henrik Wilson

• Sören Hammarén

• Inge Lennartsson

• Stisse och Erik

• Ingemar Birgertz

Datum för dessa tillfällen spikas inom kort.

• Seriespel

Vi kommer i år spela i en Göteborgsserie för F16-19år, men även ha med ett lag i Utveckling Götaland Dam Norra (U-elit).

I U-elit kommer spelare från både ”Junior Dam” och ”A-dam” att spela.

Datum för matcherna uppdateras löpande på hemsidan.

• Cuper

Vi har anmält oss till följande cuper:

• Skadevi-cup (30 juni-2juli). Här är vi anmälda i en klass för Flickor 16-17år.

• Eskilscupen (4-6 augusti). Här är vi anmälda i en klass för Flickor 16år (två ”överåriga” tillåts vara med).

• DM F16 – Första matchen spelas 21 april mot Halvorstorp/Trollhättans FK

• DM F19 – Första matchen spelas mot Skövde KIK. Datum ej bestämt.

Utöver ovanstående så finns det en hel del ytterligare ”kul grejer” som finns med i planeringen. Men mer detaljer kring det återkommer vi till lite längre fram.

//Ledarna